Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (47)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui danaisa20

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Danaisa, iti dai seama ca pana la urma va avea un nume saracu' copil, ca nu ramane fara! Numai ca deocamdata sunt in perioada aia de negare in care am sezatia ca daca-ti doresti foarte tare ceva il primesti! Ca un copkil! Uite vezi? Tu ai primit!

Cristina 18+

Am primit, draga mea, asa e dar cu greu! Dupa cativa ani de tratamente si sperante naruite am primit! Dar eu zic asa - sa stii ca DD are el un motiv pt care a decis ca primul tau copil sa fie baiat si o sa il afli tu la vremea potrivita! Eu eram multumita si daca era baiat, dar acum sunt in EXTAZ! Cine stie ce mandrete de baiat vei avea si cum va avea el grija de surioara lui mai mica si o va introduce in societate... (mi-ar fi placut si mie un frate mai mare).
Hai fii vesela si nu il supara pe bebe! Ca se face el mare....

danaisa20 fericita 15+
cu

Eeee si la mine e muncit ani de zile, eu am endometrioza! Iti dai seama cat de nebuna sunt daca ma gandesc deja la viitoarea lui surioara! O sa-l iubeasca mamica si cu putica si fara! Stie el DD cum le aranjeaza, asta-mi spun tot timpul! Nimic nu se intampla degeaba! Sarumanuca de moral ridicat!

Cristina 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Alina, daca au un miros neplacut nu-i bine.
Ai facut analizele de secretii vaginale? Daca nu, ar fi bine sa le faci.

Citat:
citat din mesajul lui Alina_feier

Danaisa, eu in afara de elevit nu iau nimic altceva, astept maine sa merg la ginecolog si sa vedem ce imi spune.

Alina 18+

http://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png

uta28 este 17+

http://zaleboutique.wordpress.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_flo spune:

Citat:
citat din mesajul lui aniast72

Am venit de la echo cam pleostita...totul era ok, greutate 498 g, mai mare cu 2 zile fatza de UM...toate organele ok, cand m-am trezit cu urmatoarea chestie:

Imagine hiperecogena ovalara de 5/2 mm subdiafragmatica, supero-lateral fata de stomac, cu discret conde umbra posterior (calcificare diafragmatica? calcificare splenica?); fara imagini de lichid de ascita.

M-a programat pe 20 mai iar la echo, exact cand am programare si cu prof Vladareanu. Echografista zice ca n-ar fi probleme atata timp cat nu exista lichid (ceea ce nu este) ca poate fi ceva ce se poate trata dupa nastere, dar a fost extrem de evaziva, nu vroia sa-mi explice nimic din ce inseamna diagnosticul. Sigur, inteleg ca nu e treaba ei asta si ca voi discuta mai pe larg cu doctorul...sper totusi pe 20 mai sa nu mai apara nimic.

andre_flo, tu ce neliniste ai, ca nu mai stiu daca ai scris? Pentru programare, nu poti rezolva la spital la fatza locului cu Adina, sa te introduca ea? (cu o mica atentie) sau sa insisti tot la ea la telefon sa-ti faca o programare la cabinetul particular?

Scuzati-ma fetelor ca nu va mai scriu raspunsuri insa am un gol in stomac si o stare naspa de tot....

Multumesc pentru sfaturile despre rochie...numai de asta nu-mi mai arde acum...si n-am cum s-o evit deloc, tot va trebui sa rezolv intr-un fel.

Andreea, in 22+ cu si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

la mine scrie "Focar hiperecogen la nivelul valvei mitrale"...am vazut dupa ce am iesit din cabinet.
cand mi-a dat pozele si toate masuratorile mi-a spus ca totul este ok, dar pe mine ma doare capul de cateva zile datorita stresului

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

neata

va invit la un lapte praf facut crema

incerc sa scriu de vreo ora mesajul asta si acu nu mai stiu ce vroiam sa scriu...revenim

-----

Mami de roza + 19 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Maitrey, orice inceput este bun!
Vin eu cu alunele de padure si niste cacao.

uta28 este 17+

http://zaleboutique.wordpress.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

chichiutza, haa, deci e cu putza . da, e buna berea . daca nu te gandeai pana acum ca e fata, nu aveai nici o pb ca e cu puta. Hai ca te obisnuiesti, uite, cica baietii sunt mai mamosi si mai apropiati de mame, iar fetitele mai atasate de tatici (eu nu stiu, asa se zice). Eu sunt f fericita ca am un bauetel , dar da, imi doresc si o surioara pentru el (cred ca asta am si avut in sarcina pierduta) ca sa o imbrac in toate nebuniile de rochite

clary, nu stiu daca vorbim de acelesi persoane , eu ii cunosc pe Marius si Alexandra care vor face nunta in vara... marius a fost coleg cu sotul meu. el este var cu tine?

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Madutza nu m-am gandit ca e fetita ca era simplu daca era asa! Asta mi-am dorit toata viata, sa am o fetita, de cand eram mica. Si cand mi-au zis ca e fata evident ca eram in al 9-lea cer, am crezut ca DD mi-a dat ce mi-am dorit, totul era perfect, si apoi la inca o eco si inca o eco. Abia dupa 16s a aparut suspiciunea!De atunci am o stare....Eram sigura ca nu va fi doar o suspiciune. Nu prea ma incalzeste asta cu iubitul pe mine, avand in vedere ca va sta mai mult cu tati, ca eu voi reveni la cele 9 garzi pe luna. Deci daca l-ar iubi mai mult pe el ar fi perfect! O sa-mi treaca, problema mea e ca in ultimele 2 saptamani nu mi-a trecut. Dar viata nu e perfecta, nu?
Nu inseamna ca nu-l iubesc! Ii multumesc lui DD ca mi-a dat un bebe, ca toti au zis ca-i minune c-am ramas!

Cristina cu tenta bleu 18+

Mergi la inceput

haideti fetelor ca m-am plans azi cat nu m-am plans in ultimii ani la un loc! sper ca ma iertati! sunt o smiorcaita! promit ca de maine sunt cuminte si gandesc pozitiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Madutza nu m-am gandit ca e fetita ca era simplu daca era asa! Asta mi-am dorit toata viata, sa am o fetita, de cand eram mica. Si cand mi-au zis ca e fata evident ca eram in al 9-lea cer, am crezut ca DD mi-a dat ce mi-am dorit, totul era perfect, si apoi la inca o eco si inca o eco. Abia dupa 16s a aparut suspiciunea!De atunci am o stare....Eram sigura ca nu va fi doar o suspiciune. Nu prea ma incalzeste asta cu iubitul pe mine, avand in vedere ca va sta mai mult cu tati, ca eu voi reveni la cele 9 garzi pe luna. Deci daca l-ar iubi mai mult pe el ar fi perfect! O sa-mi treaca, problema mea e ca in ultimele 2 saptamani nu mi-a trecut. Dar viata nu e perfecta, nu?
Nu inseamna ca nu-l iubesc! Ii multumesc lui DD ca mi-a dat un bebe, ca toti au zis ca-i minune c-am ramas!

hai tu, nu fi trista, ca ma intristez si eu prbabil ca in perioada asta esti mai sensibila dar sunt sigura ca peste inca 2 sapt te vei impaca cu ideea . si mai sunt sigura ca vei avea si o fetita la urmatoarea sarcina: nu uita ca mama omida nu minte

PS: imi place semnatura: ..cu tenta bleu

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

pai trecem asa treptat, sa nu fie socul prea mare! Intai un strat, apoi inca unul! Baby steps!

Mergi la inceput