Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (47)
Raspunsuri - Pagina 20
ionela.n spune:
Lora, nu te mai lua dupa soacra. Ai luat in greutate pt ca ai in burtica un pui de om. Nu mai pune la suflet toate alea. Trebuia sa ii raspunzi in asa fel incat sa nu mai comenteze si sa te simti tu bine ![]()
--------------------------------------------------
Sunt o 
17+
Ingerasul meu
Klarisse spune:
Am o problema de neuron gravid
..deci din 126 de zile concediul de maternitate trebuie lasate 42 pentru dupa nastere ...raman 84 de zile de prenatal..la calculele mele iese ca pot intra in prenatal din iulie..eu mai am si 19 zile de concediu de odihna...exista vreo sansa sa intru din iunie? Va rog lamuriti-ma ca ma doare capu'...

Klarisse
graviduta 17+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
crina-s spune:
FULGUTA felicitari pentru bebitu rusinos ![]()
![]()
![]()
OANA, ANDRA felicitari pentru baietei. Vad ca nu lasati deloc fetitele sa ajunga din urma baieteii.![]()
![]()
![]()
LORA ce frumoasa esti. Nu mai spun de fetita.....

OFFICE nici mie nu mi-a aparut dunga neagra pe burtica, dar o sa apara ea curand.
Sa aveti o zi minunata astazi. Hai ca sunteti mai usoare azi ca ne-a pus CHICHIUTZA la regim.

19+
crina
cu
ionela.n spune:
Klarisse, dupa calculul tau: lasi cele 42 zile pentru dupa nastere, 84 inainte si daca mai ai si concediu, atunci poti sa stai acasa mult si bine. Ai calculat corect ![]()
Sunt o 
17+
Ingerasul meu
LoraG76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Klarisse Am o problema de neuron gravid ![]() ..deci din 126 de zile concediul de maternitate trebuie lasate 42 pentru dupa nastere ...raman 84 de zile de prenatal..la calculele mele iese ca pot intra in prenatal din iulie..eu mai am si 19 zile de concediu de odihna...exista vreo sansa sa intru din iunie? Va rog lamuriti-ma ca ma doare capu'...![]() ![]() ![]() Klarisse graviduta 17+ ![]() http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png |
Si neuronul meu se intreba exact aceeasi chestie acum cateva zile, da' n-a ajuns la nicio concluzie...tot 19 zile de co mai am si eu. Plus daca mai punem si 2 zile dispensa in luna in care intram in concediu... Cine e mai "contabil" prin zona?
Lora, mami de Iustina si

23+Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Iunia82 spune:
LORA, arati foarte bine...lasa socrosenia sa spuna ce vrea :))
Asa simt soacrele sa-si dea cu parerea. Asta se intampla in toate familiile. Parca sun t trase la xerox.![]()
Sa-ti spun de soacra mea ca mi-a dat o crema anti-vergeturi si m-a batut la cap sa o folosesc si bla, bla...Eu, da, bineinteles, ii spun, o folosesc zilnic. De unde? Nu-mi place firma de la care e crema si nici nu vreau sa intru in polemici cu ea. Eu stiu ce e mai bine pentru mine.
Si pana la urma oamenii sunt subiectivi, uite cate complimente ai primit aici...
Klarisse spune:
Teoretic la prima vedere si primul calcul ar trebui sa am dreptate... ma gandeam ca stie vreo fata mai bine..![]()
![]()
Klarisse
graviduta 17+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
eveline spune:
Klarisse ai calculat corect, go for it!
La sarcina trecuta am facut o pneumonie de toata frumusetea, am avut concediu medical dupa care am intrat in ala de odihna dupa care in sarcina si lehuzie...una peste alta de pe la inceputul lui august n-am mai dat pe la servici si am nascut in decembrie.
Frumos ar fi sa-ti anunti insa din timp colegii ca sa stie si ei cum se organizeaza dupa plecarea ta... eu le repet cat de des pot cand am de gand sa plec sa nu aud dupa aia vorbe ca n-au stiut si i-am luat prea din scurt si nu au cui sa dea treaba mea...
Ionela, intreaba tot ce vrei, speram sa te putem lamuri. Eu sunt la a doua sarcina si crede-ma inca mai am multe de intrebat la randul meu.
18+
si mamica de
Bianca
crina-s spune:
LORA nu mai lua in seama ce zice soacra-ta. Ele nu stiu niciodata cum sa puna problema. Nu stiu daca ti-am spus, dar mie soacra-mea cand m-a auzit ca sunt gravida mi-a spus sa nu ma bucur si eu asa mult (asta cica ptr ca pierdusem deja 3 sarcini inainte).Nu e nimeni ca mama.
KLARISSE mie mi se pare ca ai calculat bine. Acum nu stiu cum e la tine la serviciu. La mine de ex iti da co in fnctie de lunile lucrate in an. 

19+
crina
cu
ionela.n spune:
Mersic Eveline, sigur voi intreba
Si la mine e aceeasi situatie. Nu stiu cand voi intra in concediu, dar vor trebui sa angajeze temporar pe altcineva in locul meu. Nu va avea cine sa faca treaba mea si va ramane biroul gol. Sigur nu il vor tine asa 2 ani, nu?
Sa vad cum decurge sarcina ![]()
Sunt o 
17+
Ingerasul meu