Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (47)
Raspunsuri - Pagina 19
lara_c spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionela.n Eu sapt viitoare fac 4 luni de burtica si tot 1 kg am luat pana acum. O fi bine? Burtica a mai crescut dar cantarul arata la fel . Stiu ca e bun ca se mai cantaresc si alte pers pe el.E drept, mananc doar cand simt nevoia, adica de vreo 3-4 ori si mancare sanatoasa -------------------------------------------------- Sunt o ![]() 17+Ingerasul meu |
Ionela, stai linistita. Cate grame are bebe?
Daca se inscrie in normal e tot ce conteaza. El/ ea tb sa ia in greutate nu tu.
Eu fac 22s saptamana viitoare si tot un kg am pus.M-am cantarit acum 3 zile.
La fel , mancare f sanatoasa, gustari intre mese doar fructe si eventual iaurt, sport zilnic.
Nu dieta si restrictii dar nici dulciuri mereu, mai ales ca tatal meu are diabet, va trebui chiar sa fac glucose tolerance test in sapt 28 ( am facut si la prima sarcina si a fost ok) , deci nu vreau sa risc.
Bebe are greutate buna, doctorul a zis ca nu tb sa imi fac probleme.
La prima sarcina am pus pana la final 13-14 kg dar am nascut la 41 sapt +. De data asta sper sa nasc mai devreme , pe la 38 si in nici un caz sa ajung la 40. Cu toate astea am slabit in 6 sapt , deci nu imi e frica de kg ci de dulciuri rafinate, mancat intre mese , si alte obiceiuri alimentare care pot da daibet de sarcina si dauna lui bebe.
Pun si eu o poza de acum 2 zile ...
http://picasaweb.google.com/lh/photo/eGXKElosI-dLkH7Rqzy4TQ?feat=directlink
Lara
w21+
Jamie and Errie 19mthsHawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali * India*Nepal
oramona spune:
Lora, ti-am admirat iar printesa, e foarte frumoasa. Si dupa ce burticuta
ai, mai vine o mica printesa la fel. Doar au cu cine semana, nu?
Va pup pe toate.

mamica de fetita si
18+
fulguta28 spune:
Loredana, multumim pentru putzuca dar nu s-a confirmat ca ar fi fetita sau baietel. 
Vedem pe 26 mai, poate poate aflam ce avem intre piciorute.
| Citat: |
| citat din mesajul lui LoredanaB Hallo! Sunt mereu ultima !Am o saptamana foarte plina,alerg in toate directiile,imi termin dosarul pt locuinta de stat,pregatiri pt concediu,Eric a facut conjunctivita ,sotul lucreaza ore multe....deci totul decurge normal la noi .Ma simt tare obosita...primesc "cutite" in burtica destul de des.Aniast ma bucur cate-ai linistit putin...sunt sigura ca maine te intorci cu vesti bune.Iti tin pumnii! ![]() Symscurtu...bine ai venit printre noi!Sarcina usoara si bebe sanatos! Fulguta felicitari pt putzuca!Oana...felicitari pentru baietel! 20 + Eric Joshua(05.09.2008) ... o minune de la Dumnezeu! Eric Joshua ![]() |
uta28 este
17+http://zaleboutique.wordpress.com
ionela.n spune:
Lara, nu stiu cate grame are bebe, mergem la eco sapt viitoare si atunci voi sti mai multe si va voi anunta 
--------------------------------------------------
Sunt o 
17+
Ingerasul meu
fulguta28 spune:
Multumesc Lora, cred ca vrea sa sa ne arate sexul inainte de nunta. Abia astept 26 mai cand mergem din nou la eco.
| Citat: | ||
citat din mesajul lui LoraG76
Fulguta, felicitari! Dar ce secretos e bebelinul tau! Vrea musai sa-ti faca o surpriza!Lora, mami de Iustina si ![]() 23+Bazar DC - ajutati copiii Teledon pentru Dan www.inimacopiilor.ro (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
uta28 este
17+http://zaleboutique.wordpress.com
Iunia82 spune:
Buna dimineata! cam tarziu, dar acum mi-am baut cafeluta si sunt apta de gandit :))
Ionela N., si eu dimineata am un dovlecel aproape de buric si se si vede cum isi schimba pozitia. Se vede ca in Alien
. Sotul meu, cand i-am arat cum se misca burtica, s-a minunat ca nu credea ca se poate vedea asa clar cum misca :))
E show cand incepe dansul, burtica e numai valuri si simt in toate directiile lovituri.
Eu am luat 10kg, dar cred ca si bebelina e mare ca simt de vreo 2-3 zile ca si cum as avea o sticla de apa in burtica, ca o greutate. Eu eram si f slaba inainte de sarcina si acum mi-au zis prietenele ca sa ma mentin asa si dupa sarcina ca arat a om ![]()
22+ cu
Ana Lavinia
PS: Maine avem morfo! Tineti-ne pumnii!
ionela.n spune:
Poate ca uneori par paranoica, dar sunt la primul bebe si nu stiu cum trebuie sa fie toate. De aia mereu intreb diverse chestii, dar daca poate unora dintre vi vi se pare comic ![]()
--------------------------------------------------
Sunt o 
17+
Ingerasul meu
crina-s spune:
Buna dragelor
ANIAST iti tin pumnii stransi sa vi cu vesti extraordinar de bune de la ecografie.
MADUTZA, MAYA, IONY, IOMUR si nu numai 

ARICIU te rog mult mai spune-ne si noua cum mai esti. Ce face bebe e bine?

19+
crina
cu
LoraG76 spune:
Va multumesc pentru aprecieri!
Ieri a venit soacra-mea la mine - nu ma vazuse de-o saptamana - si-mi zice: dar te-ai ingrasat, vad, intr-o saptamana, si ce-o sa te mai ingrasi de-acum incolo!
De parca eu nu stiu...m-am simtit asa aiurea la modul cum mi-a spus-o, ma masura din cap pana-n picioare...
Nici azi nu mi-a trecut, tot afectata sunt! Na, ghinion daca nu-i place!
Lora, mami de Iustina si 
23+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Iunia82 spune:
Si eu sunt cam paranoica, dar norocul meu ca am o mama medic si o pot innebuni cu intrebarile mele...Reactia ei ma linisteste mereu si ea e ca un pahar cu apa rece care ma trezeste la realitate. De n-ar fi mama....

Eric Joshua(05.09.2008) ... o minune de la Dumnezeu!