Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (47)
Raspunsuri - Pagina 21
andra_b spune:
Cu concediul e din cate stiu 84 de zile fata de data maxima, adica fata de 42 de saptamani...
Eu pe la mijlocul lui iulie o sa pot intra in prenatal.
Ale ![]()
------------------------------
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi si de a fi iubit.
-----------------------------
18+ cu bebe mic 
LoraG76 spune:
Fetelor, va multumesc pentru incurajari!
Soacra mea nu-i o femeie rea, dar pentru mine, asa, cum a spus-o, a fost ca un fel de repros, nu stiu sa va explic...nu mi-a picat deloc bine, ba chiar azi, gandindu-ma, mi-a venit sa plang...
Ce toanta sunt!
Si mi s-a mai intamplat o chestie la inceput, cand anuntam lumea ca o sa mai avem un bebe - o ruda zice "vai de mine, ce-o sa va faceti?!" Ca si cum am fi ultimii sarantoci de pe pamant, nu avem ce manca etc. etc....nici in ziua de azi nu stiu ce-a vrut sa spuna si nici n-am iertat-o, na! Am observat ca-n perioada asta nu sunt asa buna si iertatoare cu cei care ma calca "pe batatura".
Dar sa trecem la lucruri mai frumoase, nu?! Bebelina vad ca-si face de cap azi, cred ca exerseaza triplu salt...
Stie cineva dintre voi - care stati la casa - cam cat ajunge o autorizatie de imprejmuire teren ori niste porti din fier forjat plus o bucata de gard in jur de 13m in total (ce e din fier forjat doar are 13m).
Lora, mami de Iustina si 
23+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
nike974 spune:
fetele,
84 de zile se iau inainte, restul dupa.
Concediul de odihna se ia OBLIGATORIU INAINTE, altfel se pierde.
faceti uns et de intrebari, pt un raspuns complet.
eu mai am 29 de zile de CO.
eveline spune:
Lora si mie tot soacra mi-a zis ca m-am cam implinit...nu-mi bat capu'
Referitor la intrebarea ta cu imprejmuirea eu una n-am raspuns....cand am facut proiectul de casa am inclus si imprejmuirea tot acolo, si fosa...nu a fost ceva separat in cazul nostru. Cat despre preturile la fier forjat ... noi am dedus ca-s prea mari pentru buzunarul nostru...he he...
18+
si mamica de
Bianca
oramona spune:
Klarisse, ai socotit bine, ca eu asta fac in fiecare zi. Numai sa intrebi la RU exact cat concediul ai de efectuat pana la data de 1.07. sa zicem, cand intrii in prenatal sau daca iti da CO pe tot anul. E bine sa stii exact cat CO mai ai de luat si eu ma mai gandesc ca e cam riscant sa imi las fix 42 de zile de la DPN si ma gandeam la vreo 50. Stiu ca vrei cezariana , dar poate nu-i doctorul sau... Tu stii mai bine, la fel de bine se poate sa nasti si mai devreme. Eu am citit ca intre sapt.38-42 este nastere la termen. Asa ca, dupa ce ai toate informatiile si stii exact cate zile vrei sa-ti lasi dupa nastere, ca daca nu-s 42, ci mai putine va fi mai complicat cu indemnizatia(am auzit si eu )si la cat CO ai dreptul poti sa-ti faci linistita calculele exacte.

mamica de fetita si
18+
kiti2205 spune:
Ce spor la scris aveti 

Intreba cineva, parca Office, de dunga de pe burtica - eu nu am avut deloc, nici la prima sarcina si nici acum nu da semne sa apara, deci nu e obligatorie ![]()
Noi vrem sa plecam in concediu la sf lui iunie si azi, neuronul insarcinat s-a gandit sa se uite in pasaport. Bineinteles ca imi expira pe 22 mai
. Trebuie sa ma duc sa imi depun actele pentru unul nou.
Felicitari fetelor care au aflat culoarea carucioarelor
. Se pare ca nu avem nicio sansa sa ii ajungem pe baietei din urma
.
Va pup si o zi ca mai usoara si frumoasa sa aveti!
Kiti,
17+ si mami de Vlad 15.05.2006
LilianaR spune:
Lora, ce frumoasa esti! Eu sunt aproape de tine, doar ca am vreo cateva saptamani in minus... ![]()
Si deja am inceput sa ma ridic din pat pe-o parte, asa, ca o gravida... ![]()
Soacra-soacra,poama acra... daca o gusti! 
20+ 
ionela.n spune:
De ce vb sa lasati obligatoriu 42 zile, dupa nastere? Va intoarceti la munca?
Sunt singura care vrea sa stea acasa 2 ani? Eu o sa optez pt cei 85%, dar pt 1.5 mil in plus care i-as lua daca merg la serviciu, parca as vrea sa stau acasa cu bebelusul, ca nu cred ca o sa aiba cine sa ma ajute
--------------------------------------------------
Sunt o 
17+
Ingerasul meu
andra_b spune:
Si eu vreau sa stau acasa cei 2 ani! ![]()
Ale ![]()
------------------------------
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi si de a fi iubit.
-----------------------------
18+ cu bebe mic