Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (47)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns office spune:

La capitolul surioare/fratiori va rog sa o adaugati si pe fetita mea Iulia Maria 24.02.2008. Va multumesc!

cu(23+) si fetita (2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Maricutz: La multi ani pentru Ilinca! Sa creasca mare, frumoasa si sanatoasa si va va aduca numai bucurii!

cu(23+) si fetita (2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Hello!
Am reusit si eu sa citesc ultimile 3 pag acum....m-a bufnit rasu' cu "ingramadeala acolo".....stiu ca si mie mi-a dat niste ovule in trim 3 la Raul, dar erau 3 ovule uriase intr-o cutie si in 3 zile am scapat de ele. Dar cat timp se face tratamentul cu ovule pt secretii stiam ca lipsa sex .....iar cel cu 12 zile mi se pare mult prea exagerat .

In seara asta am profitat de masina din dotare ca tot era in parcare si am plecat in parc la Palat, cu copilul si cu mama la "ziua barbatului" ...o berica si un mic au mers de minune , dupa servici a venit si tati . Dar pofta mare mi-au facut unii cu seminte mici si negre , sa nu spun ca acum m-am pus pe spart seminte ca sa-mi treaca pofta

15+ si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008

Poze Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Felicitari burticilor care au aflat ce culoare are caruciorul ....bleu inca la putere .......cred ca fetitele sunt mai rusinoase si nu vor sa se arate

15+ si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008

Poze Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

ghiocela, chichiutza, ce bine imi prind sfaturile voastre...
Eu am facut morfologia la Clinica Academica, cu dr Bradeanu. Mi-a fost recomandata de prof. Vladareanu si, chiar daca nu este consacrata, imi imaginez eu ca este un echografist bun.
Ideea e ca n-am stat degeaba, fara panica si stress am sunat o prietena doctorita, medic f bun chirurg la Sp. Grigore Alexandrescu (care mi l-a operat si pe Vladi de hidrocel) care mi-a spus ca vrea sa vada o morfologie facuta la Herghelegiu. Drept urmare maine intre 10 si 12 ma prezint la Euroclinic unde are programari si incerc sa intru la el pentru echo (am vorbit cu cineva sa ma ajute si se pare ca voi reusi printre programari).
Oricum m-am mai linistit, prietena mea chirurg mi-a spus ca ace calcificare poate disparea de la sine sau se poate rezova dupa nastere dar, ca sa se pronunte vrea sa urmareasca ecografic problema indeaproape.
Uff... deci maine am treaba.

maya, conteaza pe fi-miu cel mic, e un luptator si va fi un prieten de nadejde.

Andreea, in 22+ cu si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

symscurtu, bine ai venit la odisee! Scrie te rog 10 mesaje ca sa scapi de moderare si sa te vedem in timp real. Sarcina usoara!

Asta e valabil si pentru gravidutele de zilele trecute care au scris un mesaj, n-au fost vazute in timp real si au renuntat, crezand probabil ca nu le baga nimeni in seama. Curaj fetelor, scrieti si veniti alaturi de noi.

fulguta, multumesc de incurajari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui aniast72

Eu am facut morfologia la Clinica Academica, cu dr Bradeanu. Mi-a fost recomandata de prof. Vladareanu si, chiar daca nu este consacrata, imi imaginez eu ca este un echografist bun.
Ideea e ca n-am stat degeaba, fara panica si stress am sunat o prietena doctorita, medic f bun chirurg la Sp. Grigore Alexandrescu (care mi l-a operat si pe Vladi de hidrocel) care mi-a spus ca vrea sa vada o morfologie facuta la Herghelegiu. Drept urmare maine intre 10 si 12 ma prezint la Euroclinic unde are programari si incerc sa intru la el pentru echo (am vorbit cu cineva sa ma ajute si se pare ca voi reusi printre programari).
Oricum m-am mai linistit, prietena mea chirurg mi-a spus ca ace calcificare poate disparea de la sine sau se poate rezova dupa nastere dar, ca sa se pronunte vrea sa urmareasca ecografic problema indeaproape.

Aniast! Ti-am zis eu ca nu e asa rau! Herghelegiu e ok, dar vezi ca nu e un om foarte simpatic! Bafta multa si tine-ne la curent!

Cristina cu tenta bleu 18+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Citat:
citat din mesajul lui aniast72

Aniast! Ti-am zis eu ca nu e asa rau! Herghelegiu e ok, dar vezi ca nu e un om foarte simpatic! Bafta multa si tine-ne la curent!

Cristina cu tenta bleu 18+

chichiutza, treaba lui cum o fi Herghelegiu, eu sunt genul (daca e cazul) sa-i plang in brate cu zambetul pe buze. Important pentru mine e sa ajung la el, sa ma consulte si sa-si dea cu parerea, oricat de dur ar fi. Prefer sinceritatea (chiar si dura) menajamentelor de orice natura.

Pupici, noapte buna si vin maine cu noutati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Buna seara, doamnelor!

Iaca am venit si noi acasa. Zi grea...
Am fost la eco, o ora m-a tinut pe patul ala si mi-a masat burtica cu gel. Fara nici un rezultat. Suntem incapatanati si nu vrem sa ne aratam minunatiile dintre picioaruse. Laba piciorului si manuta am vrut sa-i aratam mamei. Atat.
Puiutul meu este bine, in parametrii, placenta se ridica incet, incet. Semn bun. Durerile sunt din cauza contipatiei mele drastice. Mi-a prescris supozitoare cu glicerina. Daca nu merge treaba cu supozitoarele, mergem pe Forlax.
Pe 26 mai mai mergem inca o data la eco.
Va doresc o seara buna si un somn lin!

uta28 este 17+

http://zaleboutique.wordpress.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Perianu spune:

Aoleu aniast, te cred ca nu-ti mai arde … mama tu vad ca ai parte numai de sperieturi dar macar sa ramana doar sperieturi, asta e important
Chichiuta la tine cred ca e socul mare pt ca deja te-ai obisnuit cu ideea de fetita (idée care, de altfel, te incanta teribil) insa .., te obisnuiesti oricum ar fi. Citind despre tine m-a bufnit rasul la gandul ca mi s-ar putea intampla asta, deja am trecut la al doilea sac de hainute roz, i-am luat cercei si ma pregateam sa comand tapet cu printese. Insa uite cu vestile tale am zis sa mai astept putin … saptamana viitoare am iar eco si o confirmare in plus nu strica, desi morfologia de trim II tot acelasi rezultat l-am avut
Si … CE E KIABI ???
Klarisse – si eu am sunat la cei cu pictatul si pt un perete mic 310 x 260 pretul e de 2500 lei. Plus ca va trebui sa le asigur cazare pt aprx o saptamana, deci am zis pas, acum caut tapet cu cenusareasa
In schimb pontul cu rochite a fost minunat, mi-au venit doua rochite de la marialetita.ro si sunt dragute foc.

Mergi la inceput