Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (47)
Raspunsuri - Pagina 13
chichiutza spune:
Mari stai ca eu n-am inteles ceva. Daca tu aveai menstruatii regulate, medicul se ia dupa prima ecografie, primele masuratori, si pe alea le tii minte si in fct de alea aduni saptamanile. Nu inteleg ce diferenta e la triplu test in ceea ce priveste varsta gestationala cronologica si cea ecografica. Tu una nu ai varsta cronologica, deci...
Cristina
cu tenta bleu 18+
georgescu oana spune:
Buna burtici , mamai primiti dupa atata absenta?
De citit reusesc cu postatul e mai greu.
Ultimele noutati ar fi ca in dimineata asta am fost la control ,suntem dezvoltati in grafic si... Avem putica![]()

Suntem tare fericiti numai lui bebe nu prea ii pasa ca la eco iar lenevea, nu saritura nu tumba cum aud pe la voi...... Si sa nu mai spun ca inca nu il simt.. Ceva ceva patca e acolo dar ar putea fi gaze.. nu reusesc sa ma linistesc cu nerabdarea asta decat dupa o ecografie se pare ... asa ca pasarele de la mansarda au liber doua zile
In seara asta sunt multumita![]()
va pup
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 16s +
Martie-Aprilie
Kamy13 spune:
Buna seara la toate!
Ma bucur ca in general vestile ce le scrieti sunt bune.
Imi pare rau si le transmit multa sanatate fetelor care au probleme personale de sanatate sau bebelusii lor, sa speram ca sunt lucruri minore ce se pot solutiona!
Si eu astazi am fost un pic preocupata de tensiunea joasa ce o am. Am sa ma mai uit pe net sa vad ce informatii gasesc, cum il afecteaza pe bebe...Azi am avut 80 cu 50. In general am 90-100 cu 50, dar au fost ocazii cand mi-a scazut si la 70 cu 50! Si am mai si lesinat, ca ameteam...Dar acum, cu sarcina sunt cam speriata, sa nu afecteze bebé-ul
.
Azi in farmacie, unde imi luasem tensiunea, farmacista mi-a zis sa ma duc sa beau Coca Cola sau cafea, ceea ce am si facut, dar nu cred ca asta ar fi solutia! Nici sambata nu m-am simtit bine, sunt sigura ca a fost de la tensiune, iar daca continui asa, am sa merg la medic sa vad ce-mi zice. Inainte de a fi insarcinata am mai fost si imi ziceau ca nu exista tratamente pt. tensiune joasa, ci doar in dieta sa includ mult cascaval, produse sarate, iuti, cafea, vin...Dar acum, cu sarcina, m-am lasat de cafea, iar Coca Cola beau destul de rar.
Graviduta 
Bebic mic
22+ 
Camelia
"Daca dragoste nu e, nimic nu e "
Alina_feier spune:
Buna fetelor!
Gata ne-am intors de la doctor si in sfarsit bebele si-a dezvaluit secretul.....este baietel.....iar tati e in al noualea cer
Eu nu aveam nici o preferinta eram doar curioasa deci si eu sunt super fericita pt ca asa de cracanat a stat la poze incat si daca erai orb si tot iti dadeai seama ce are acolo statea asa de relaxat cu cuculetzul in sus
.
In rest suntem bine totul decurge ok iar pt secretii mi-a dat ovule.
Ma duc sa citesc din urma si revin.
Alina
18+
http://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png
danaisa20 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alina_feier Buna fetelor! Gata ne-am intors de la doctor si in sfarsit bebele si-a dezvaluit secretul.....este baietel.....iar tati e in al noualea cer Eu nu aveam nici o preferinta eram doar curioasa deci si eu sunt super fericita pt ca asa de cracanat a stat la poze incat si daca erai orb si tot iti dadeai seama ce are acolo statea asa de relaxat cu cuculetzul in sus In rest suntem bine totul decurge ok iar pt secretii mi-a dat ovule. Ma duc sa citesc din urma si revin. Alina 18+http://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png |
Felicitari Alina! Sa-ti traiasca baietica si voi sa va bucurati de el!
Ce ovule ti-a dat?(mie mi-a zis Canesten). Si cate zile a zis sa iti pui? Eu le-am luat dar inca nu m-am hotarat - le pun, nu le pun...
danaisa20 fericita
15+cu
danaisa20 spune:
| citat din mesajul lui Kamy13 Buna seara la toate! Ma bucur ca in general vestile ce le scrieti sunt bune. Imi pare rau si le transmit multa sanatate fetelor care au probleme personale de sanatate sau bebelusii lor, sa speram ca sunt lucruri minore ce se pot solutiona! Si eu astazi am fost un pic preocupata de tensiunea joasa ce o am. Am sa ma mai uit pe net sa vad ce informatii gasesc, cum il afecteaza pe bebe...Azi am avut 80 cu 50. In general am 90-100 cu 50, dar au fost ocazii cand mi-a scazut si la 70 cu 50! Si am mai si lesinat, ca ameteam...Dar acum, cu sarcina sunt cam speriata, sa nu afecteze bebé-ul Azi in farmacie, unde imi luasem tensiunea, farmacista mi-a zis sa ma duc sa beau Coca Cola sau cafea, ceea ce am si facut, dar nu cred ca asta ar fi solutia! Nici sambata nu m-am simtit bine, sunt sigura ca a fost de la tensiune, iar daca continui asa, am sa merg la medic sa vad ce-mi zice. Inainte de a fi insarcinata am mai fost si imi ziceau ca nu exista tratamente pt. tensiune joasa, ci doar in dieta sa includ mult cascaval, produse sarate, iuti, cafea, vin...Dar acum, cu sarcina, m-am lasat de cafea, iar Coca Cola beau destul de rar. Graviduta ![]() Bebic mic 22+ ![]() Kamy, sa stii ca si mie mi-a scazut mult tensiunea in timpul sarcinii, pt ca m-am lasat de cafea! Si mi s-a recomandat sa beau totusi o cescute dimineata si am reusit sa revin la normal. Nu abuzez, dar nici nu ma mai simt asa aiurea din cauza tensiunii! Sanatate multa iti doresc! Camelia "Daca dragoste nu e, nimic nu e " |
danaisa20 fericita
15+cu
Alina_feier spune:
Multumesc mult danaisa.
Pai mi-a prescris polygynax timp de 12 zile sa imi pun cate una in fiecare seara.
Eu le pun pt ca am inteles ca secretiile astea daca nu sunt tratate nu e prea bine.
Alina
18+
http://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png
danaisa20 spune:
| citat din mesajul lui Alina_feier Multumesc mult danaisa. Pai mi-a prescris polygynax timp de 12 zile sa imi pun cate una in fiecare seara. Eu le pun pt ca am inteles ca secretiile astea daca nu sunt tratate nu e prea bine. Alina 18+http://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png |
Am inteles! Mie nu mi s-a parut doctora f hotarata cand mi-a zis sa iau ovule...parca era asa o sugestie... poate se putea face o analiza a secretiei ca sa stim mai bine despre ce e vorba. Eu imi pun si utrogestan 5/zi si nu stiu cum sa le ingramadesc pe toate "acolo"...
danaisa20 fericita
15+cu
office spune:
| citat din mesajul lui Alina_feier Buna fetelor! Gata ne-am intors de la doctor si in sfarsit bebele si-a dezvaluit secretul.....este baietel.....iar tati e in al noualea cer Eu nu aveam nici o preferinta eram doar curioasa deci si eu sunt super fericita pt ca asa de cracanat a stat la poze incat si daca erai orb si tot iti dadeai seama ce are acolo statea asa de relaxat cu cuculetzul in sus In rest suntem bine totul decurge ok iar pt secretii mi-a dat ovule. Ma duc sa citesc din urma si revin. Alina 18+http://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png |
Felicitari pentru baietel!
cu
(23+) si
fetita (2 ani)