Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (47)
Raspunsuri - Pagina 12
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui office fetelor stiti vreun remediu pentru crampele musculare? cu (23+) si fetita (2 ani) |
magneziu e foarte bun
LUANASHANA spune:
Liliana R, sunt foarte bune opiniile tale,chiar iti multumesc, nu ma deranjeaza atata timp cat nu se transforma in sfaturi. Spirometria in criza? Pai cine sta noaptea langa mine? Xyzal oricum nu mai iau, am sa merg doar pe picaturi iar daca se mai intampla sa ma trezesc noaptea cu suieraturi, tuse si imposibilitatea de a respira, ma voi duce sa vad inca un medic.Pana atunci ma voi limita la picaturile nazale si ma hranesc cu gandul ca poate e de la schimbarea de mediu, fiindca in week-end cat nu am fost acasa, ci am stat la munte, nu am avut nimic.
mari_paun spune:
salutare burtici
, azi am avut o zi buna, fara dureri de spate si colegele m-au trimis acasa de la ora 2
...
pt ca rezultatul la TT este ...dubios adica pt varsta biometrica ( ecograf) este negativ, cu parametrii normali, fara risc, iar pt varsta cronologica este un risc mare 

merg vineri la medic sa-mi traduca pt ca sunt in ceata...Sotul meu este daramat
, si cred ca sigur imi recomanda amniocenteza, si chiar vreau s-o fac pt a avea siguranta...
In sufletul meu sunt linistitta, am o doza de calm...de nici eu nu stiu de unde vine..asa ca cu Dumnezeu inainte
se pare ca avem colege noi
va pupacesc pe toate
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari
16+
si mami de Ema
LilianaR spune:
| citat din mesajul lui LUANASHANA Liliana R, sunt foarte bune opiniile tale,chiar iti multumesc, nu ma deranjeaza atata timp cat nu se transforma in sfaturi. Spirometria in criza? Pai cine sta noaptea langa mine? Xyzal oricum nu mai iau, am sa merg doar pe picaturi iar daca se mai intampla sa ma trezesc noaptea cu suieraturi, tuse si imposibilitatea de a respira, ma voi duce sa vad inca un medic.Pana atunci ma voi limita la picaturile nazale si ma hranesc cu gandul ca poate e de la schimbarea de mediu, fiindca in week-end cat nu am fost acasa, ci am stat la munte, nu am avut nimic. |
Sfaturi dam toti, dar fiecare face ce vrea el, nu?

Asa am intrebat si eu primul medic, cum naiba crede el ca ajunge un pacient in criza daca pacientul in timpul crizei nu are oxigen sa intretina functiile vitale, darmite sa mearga ori sa depuna orice efort...
Ei bine, daca medicii au un minim temei la spirometrie, te pot interna; riscul e insa sa stai degeaba cu zilele in spital si ei stiu asta, deci evita.
Mai poti chema ambulanta si spera ca vin in timp util si constata starea ta.
Medicament de criza ai? Picaturile sunt bune, dar daca ajung in locul obstructiilor, adica bronhii, trahee, plamani, dupa caz.
In nas nu au ce face; vezi de unde iese suieratul, uneori simti tot gatul, alteori simti mai jos in capul pieptului; la tine se schimba situatia daca respiri pe gura?
Ca daca ar fi asa, nu vad de ce te trezesti noaptea si nu deschizi numai gura instinctual... daca ar fi asa, inseamna ca e numai de la nas/rinita si ajuta picaturile.
Eu insa nu am auzit si nici citit astfel de cazuri.
Exista medicament bun de criza, indicat in sarcina, ba chiar indicat si celor fara wheezing, in tipuri de raceli serioase de genul bronsite. Sa ai macar asa ceva ar fi bine, zic si eu.
O zi faina!
Pentru crampe? Aveti crampe deja? Aoleu, ma sperii!
Magneziu si calciu erau pentru asta, nu?
20+
LilianaR spune:
Mari, sunt in ceata cu varsta biometrica etc., dar iti tin pumnii.
E bine ca esti optimista pe cat posibil si sper sa fii ok cu rezultatele.
20+ 
LoraG76 spune:
| citat din mesajul lui Klarisse Lora apropo de faza cu caldurile, acum la mine in birou sunt 27 de grade...avand in vedere ca starea de graviditate in esenta ei inseamna calduri peste calduri, sunt un pachet de nervi ca astia de la mine nu vor inca sa dea drumul la aer conditionat... Imi vine sa o iau la fuga.. ![]() ![]() ![]() ![]() Klarisse graviduta 17+ ![]() http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png |
Pfuaiiii, Klarisse, da' stiu ca si la tine tare "bine" mai e...la noi sunt 28 de grade si eu deschid geamul ca macar vantul sa mai adie si-o colega il inchide, cica-i e frig...
Pur si simplu mi se face rau dupa ora 13.00 pana la 16.30...din cauza caldurii sufocante, a aerului inchis...cand ies afara caut zonele in care adie vantul mai tare, sa ma mai racoresc si eu nitel.Lora, mami de Iustina si

23+Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
LoraG76 spune:
| citat din mesajul lui maya71 Va pup fetelor! Eu sunt in focurile mutarii asa ca vorbim mai pe seara. Aniast, vin sa mangai pe bebe si o sa fie bine. E un luptator... ca mamica lui . La mine o sa fie fetita si trebuie sa aiba un prieten de nadejde sa o apere.ucenic(aspirant) burtica ![]() |
Mutare=schimbari in bine pe viitor=vesti bune!
Le asteptam!
Alaturi de sampania de rigoare, bineinteles!Lora, mami de Iustina si

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
LUANASHANA spune:
Medicament de criza nu am, decat un ventolin. wheezing nu am avut decat o data, si se simtea din gat, undeva pe la mijloc.Fiindca o criza serioasa nu am avut decat o data, de panica nu am reusit sa analizez ce mi se intampla daca inchid gura sau daca o deschid si sincer sper sa nici nu mai am ocazia, cert este ca dupa ce m-am ridicat in picioare, am mers la geam si apoi m-am plimbat prin camera, in 2 ore imi disparuse suieratul, puteam sa respir dar parca nu la capacitate maxima.
LoraG76 spune:
| citat din mesajul lui mari_paun salutare burtici , azi am avut o zi buna, fara dureri de spate si colegele m-au trimis acasa de la ora 2![]() ...pt ca rezultatul la TT este ...dubios adica pt varsta biometrica ( ecograf) este negativ, cu parametrii normali, fara risc, iar pt varsta cronologica este un risc mare ![]() ![]() merg vineri la medic sa-mi traduca pt ca sunt in ceata...Sotul meu este daramat , si cred ca sigur imi recomanda amniocenteza, si chiar vreau s-o fac pt a avea siguranta...In sufletul meu sunt linistitta, am o doza de calm...de nici eu nu stiu de unde vine..asa ca cu Dumnezeu inainte ![]() se pare ca avem colege noi ![]() va pupacesc pe toate BAZAR GENERAL PE DC ajutati la terapia pentru Ema pe DC ![]() ![]() ![]() Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG Mari 16+ si mami de Ema![]() |
Mari, eu sunt sigura ca nu e nimic, va faceti griji degeaba! O sa fie bine, cu siguranta!

Lora, mami de Iustina si

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
mari_paun spune:
| citat din mesajul lui LilianaR Mari, sunt in ceata cu varsta biometrica etc., dar iti tin pumnii. E bine ca esti optimista pe cat posibil si sper sa fii ok cu rezultatele. 20+ ![]() |
mda, crede-ma ca sunt ..defecta rau

bebe la mine nu se masoara dupa UM pt ca ciclul era f deregtlat, asa ca se masoara dupa ecograf..
biometric= masurastori dupa ecograf
cronologic = dupa UM
complicata viata am

BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari
16+
si mami de Ema

fetita (2 ani)