Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (47)
Raspunsuri - Pagina 15
LoredanaB spune:
Hallo! Sunt mereu ultima
!
Am o saptamana foarte plina,alerg in toate directiile,imi termin dosarul pt locuinta de stat,pregatiri pt concediu,Eric a facut conjunctivita
,sotul lucreaza ore multe....deci totul decurge normal la noi
.Ma simt tare obosita...primesc "cutite" in burtica destul de des.
Aniast ma bucur cate-ai linistit putin...sunt sigura ca maine te intorci cu vesti bune.Iti tin pumnii!
Symscurtu...bine ai venit printre noi!Sarcina usoara si bebe sanatos!
Fulguta
felicitari pt putzuca!
Oana...felicitari pentru baietel!
20 +
Eric Joshua(05.09.2008) ... o minune de la Dumnezeu!
Eric Joshua 
LoredanaB spune:
Fetelor cand aveti timpt receti-ma si la mine un caruior roz, la spital Semmelweisklinik, si la fratior pe Eric Joshua 05.09.2008.
Multumesc!
Noapte buna dragelor!
20 +
Eric Joshua(05.09.2008) ... o minune de la Dumnezeu!
Eric Joshua 
lara_c spune:
Neata fetelor,
Vad ca se completeaza listutele.
Trceti-ma si pe mine. Spital : Mount Elizabeth, Singapore
Surioara : Erinn Kendall, 23-09-2008
Lara
w21+
Jamie and Errie 19mths
Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali * India*Nepal
chichiutza spune:
Buna dimineata burtici dragute!
Cu ceva durere in glas va anunt ca azi mancam cereale fitness siu lapte degresat 0%, alaturi de o cafeluta fara zahar si fara lapte si ceai neindulcit!
Pai pana cand domnule? Unde ajungem noi asa cu rasfat zi de zi! ![]()
Asadar, Aniast muuuulta bafta la eco de azi! Tin pumnii stransi sa fie bine!
Ana Perianu, asa este, m-am obisnuit cu ideea de fetita, dar vezi, D nu m-a lasat sa cumpar nimic pana acum ! Stia El ce stia!
Am numai o pisica galbena ( cu umpicuts de roz!) si sora-mea a luat niste botosi roz mici mici si haiosi, dar atat. La tine nu cred ca se mai schimba, dupa 23s daca ai facut o eco ok, asa ramane. De-aia astept eu inca o luna pana la eco de 23s ca sa fiu 100% ca trebuie sa schimb caruciorul! Incet incet ma obisnuiesc eu, deja sunt muuult mai calma, dar cred ca-mi voi dori tot timpul si o fetita!![]()
Kiabi este un magazin care continesi haine de gravida si haine de bebei. Sunt mai multe in Bucuresti!
Pare-se ca azi e ceva mai racoare, asa ca fetele pot sa mai deschida un geam la birou!
Pupici multi si numai vesti bune va rugam, da?

Cristina
cu tenta bleu 18+
oramona spune:
Buna dimineata, burticutelor. Chichiutza,dar ne-ai trecut la regim azi, nu gluma. Stim si noi ca am exagerat in ultima perioada, dar avem un motiv, suntem
si profitam la maxim , ca apoi tot noi ne-om lupta cu kg in plus. Dar sa nu zici ca nu suntem ascultatoare, azi mancam fructe si totul degresat.
Aniast, multa, multa bafta la eco. Scuze, eu am inteles ca tu ai avea prob de sanatate. Iti tinem pumnii sa fie totul bine, ca altfel nici nu are cum.

.
Eu mai numar o zi pana la marea intalnire. Nu mai pot, as vrea cat mai repede.
O zi frumoasa tuturor, fara calduri prea mari, ca vor urma intr-o luna, de nu le vom mai suporta.Apropo, mie aseara mi s-a facut rau la cumparaturi, aveam si haina pe mine si dintr-o data am inceput sa transpir toata si mai sa lesin. Noroc ca am iesit repede afara. Ma ingrozesc de ce va urma, mai ales ca nu am suportat niciodata caldura.
Gata, va 

mamica de fetita si
18+
LoraG76 spune:
'Neata!
Va servesc si eu cu o inka - eu asta beau acum, cafeaua am baut-o pe la 7, acasa. Apro-pos, avem voie sa bem inka, nu?
Chichiuta, merg si cerealele fitness, mie-mi plac!
Felicitari Oana si Alina, pentru rezultatele de la eco! 
O zi cat mai frumoasa va doresc!
Lora, mami de Iustina si 
23+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
LoraG76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui fulguta28 Buna seara, doamnelor! Iaca am venit si noi acasa. Zi grea... Am fost la eco, o ora m-a tinut pe patul ala si mi-a masat burtica cu gel. Fara nici un rezultat. Suntem incapatanati si nu vrem sa ne aratam minunatiile dintre picioaruse. Laba piciorului si manuta am vrut sa-i aratam mamei. Atat. Puiutul meu este bine, in parametrii, placenta se ridica incet, incet. Semn bun. Durerile sunt din cauza contipatiei mele drastice. Mi-a prescris supozitoare cu glicerina. Daca nu merge treaba cu supozitoarele, mergem pe Forlax. Pe 26 mai mai mergem inca o data la eco. Va doresc o seara buna si un somn lin! ![]() uta28 este 17+http://zaleboutique.wordpress.com |
Fulguta, felicitari! Dar ce secretos e bebelinul tau!
Vrea musai sa-ti faca o surpriza!Lora, mami de Iustina si

23+Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
eveline spune:
Buna dimineata!
Felicitari pentru carucioare colorate si masuratori perfecte!
Am facut ceva modificari in listuta, va rog sa va uitati, sper ca am adaugat bine ce a fost de adaugat...daca am facut vreo belea strigati...sau daca mai am ceva de adaugat.
18+
si mamica de
Bianca
ghiocela13 spune:
Buna dimineaaaaaata!
ANIAST, stii ca ne gandim la tine si tinem pumnii stransi! Dumnezeu vrea sa vada ca ai o inima puternica!
Sa ne scrii imediat cum te intorci!
Fetelor, am primit de la o buna prietena o traista mare plina cu haine de cand era ea graviduta! Aoleuuu maica, toate sunt mini si cu burta pe-afara!!!! Eu nici negravida nu port mini! Oricum am facut parada prin casa si bartata-miu a ramas cu gura cascata ca nu m-a vazut niciodata imbracata asa!
In dimineata asta ma doare burta in partea dreapta. Nu stiu ce-o fi. Ca niste intepaturi din cand in cand. Eu am o problema: nu stiu sa deosebesc miscarile copilului de dureri locale din burta!
Maine pa programez la medic pt control de rutina!
Pupaturi si imbratisari pt toooaaaate!!!!!!

Ghiocela
17+ 
Ana_Perianu spune:
Chichiutza – cu durere in suflet te anunt si eu ca si cerealele fitness (desi sunt fitness) ingrasa. Acum i-adevarat ca pe langa gogosele si clatite sunt …super-light, dar asa … ca idée. ![]()
Ei hai sa vedem urmatoarea eco si apoi te decizi daca pastrezi botoseii roz pt acum sau pt data viitoare. Adevarul e ca eu am mai multe eco la activ (din cauza ca am trombofilie) si toate au dat ca 100% fetita. Da tot ma mai gandesc, na![]()
Si unde se gasesc Kiabi ?
Oramona – he-he, tare greu trece o zi cand astepti cu atata infrigurare …
Lora – n-ar avea de ce sa fie interzisa inka, dar nici nu am o info oficiala in acest sens.
Ghiocela – si pe mine ma doare burta, insa in stanga. Tot citesc ca e normal sa avem dureri, ca se intend toate alea pe-acolo
21+

uta28 este