Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (27)
Raspunsuri - Pagina 8
allexxia_m spune:
Eu ma bag putin la somnic ca nu am mai dorimit de ceva timp pe zi si uite ca acum m-a palit somnul
14+
ana_o spune:
am vazut caruciorul, la cineva care a nascut in decembrie. Se pliaza f usor si imi place teribil. Tipa are fetita, a ales o alta culoare, dar e f practic. Ma repet, nu ma las inselata de o poza! Sunt o viitoare mamica foarte si extrem de practica!
Ana
14
celesta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_o am vazut caruciorul, la cineva care a nascut in decembrie. Se pliaza f usor si imi place teribil. Tipa are fetita, a ales o alta culoare, dar e f practic. Ma repet, nu ma las inselata de o poza! Sunt o viitoare mamica foarte si extrem de practica! Ana 14 |
Bravo, asa sa faci, sa nu te lasi inselata de poze!
sunt adepta cumparatului de pe net, dar asta numai daca am cunoscut in prealabil produsul si m-am asigurat ca firma care vinde online e serioasa si asigura garantie.
Despre tarifele nasterilor in RO nu stiu nimic, deci nu ma bag
„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele.”
13+
mirunam spune:
Vin si eu cu experienta de mama
La Alex am avut un landou foarte ieftin, pana in 500 Ron odios. L-am folosit 4 luni. Alex a fost precoce si la 4 luni statea in fundulet binisor.
A urmat un carut sport Gracco, ieftin si asta. Rezistent, nu s-a rupt nimic in 2 ani si a fost scos zilnic din casa. Era usurel dar se plia greu. Niciodata nu l-am pliat insa pentru ca pe scari nu poti urca cu cupilu intr-o mana, carutu in alta si eternele cumparaturi sau genti. Il iei intodeauna cu cupil cu tot.
Scaun de masina am avut Cam, folosit pana la 1 an. Apoi am trecut la altul, nu mai stiu ce marca si la 4 ani la Gracco si asta foarte bun.
Concluzie. Landoul este util insa nu trebuie investita o avere in el. Se foloseste maxim 6 luni! Carutul sport este important, se foloseste 2 ani. La scaunul de masina nu trebuie facuta economie. Eu am avut un accident cu copilul si scaunul si-a facut datoria. Va spun doar ca am distrus o masina noua, mare, si copilul nu avea nimic.
... sorry nu stiu sa fac rezumate
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 12+
douradoudou spune:
ana are si scaun de masina si geanta si sac din ala de dormit???
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 12+
ana_o spune:
Otutto reprezinta kitul perfect pentru parintii care nu vor s#259; lase nimic la voia intamplarii.
Conceptul Otutto integreaza esteticul si comfortul intr-un singur produs care sa ofere copilului tot ceea ce are nevoie, de la nastere pana la varsta de 3 ani.
Castigator al mai multor premii, Otutto contine :
un sasiu cu inchidere in sistem umbrela, cu o singura mana, dintr-o singura miscare.
un landou captusit, comfortabil si sigur pentru nou-nascuti.
un scaun sport separat, reversibil, dotat cu husa de picioare pentru iarna si parasolar, care, montat pe #351;asiu devine un carucior ce poate fi folosit dup#259; varsta de 6 luni.
un scaun de masina Gr. 0+ (0-13 kg), care poate fi folosit fie in masina, conectat in baza de fixare, fie montat pe sasiu.
Alte accesorii incluse : geanta (include salteluta pentru infasat) si husa de ploaie (care poate fi folosita in versiunea sport a caruciorului).
Sasiul poate fi inchis sau deschis cu o singura mana, dintr-o singura miscare.
Datorita manerului compact, caruciorul poate fi impins sau controlat cu o singura mana.
Caruciorul prezinta un sistem de ventilatie practic, care asigura o foarte buna circulatie a aerului, atat in partea inferioara a landoului cat si pe capotina.
Landoul este dotat cu un sistem practic pentru transport, integrat in acesta.
Sasiul poate fi inchis sau deschis cu o mana, dintr-o singura miscare, chiar si cu scaunul sport montat.
Tesatura detasabila si lavabila la 30°c.
Sistem de transport practic, integrat in tesatura.
Fereastra pentru ventilatie, aflata pe capotina.
Mecansim centralizat pentru indepartarea landoului de pe cadru, ascuns sub un detaliu textil.
Landoul prezinta o protectie suplimentara pentru protejarea copilului in cele mai reci zile.
Geanta inclusa contine si salteluta pentru infasat.
Scaunul sport este echipat cu husa pentru ploaie.
Bara frontala si suportul pentru picioare sunt imbracate in materiale rezistente, impermeabile si foarte usor de curatat.
Scaunul sport este echipat standard cu parasolar si protectie pentru picioare, pentru zilele friguroase.
Capotina scaunului sport este echipata cu fereastra pentru ventilatie, care permite o buna aerisire an lunile calde de vara.
Scaunul auto Huggy cu baza pentru fixare prezinta o protectie pentru cap, folositoare pentru primele luni de viata ale bebelusului.
Poate fi folosit pentru transportul copilului în masina, sau ca balansoar in casa.
.
Dimensiuni sasiu : Deschis 58,5x100x91cm / Inchis 38,5x106x34cm
Dimensiunile sasiului + scaun sport: inchis : 38,5 x 106 x 49 cm.
Greutate sasiu + scaun sport : 13 kg.
Dimensiunile interne ale landoului : 35 x 22 x 75 cm.
Greutatea landoului : 5,8 kg.
Nah, vedeti ca e data si greutatea fiecarei parti? Gata cu suspiciunile?
Ana
14
douradoudou spune:
e si miruna prin zona...ana cred ca vreau si eu cadita din aia..mi se pare super ok pt ca are si suport..eu am baia f mica si am decat shower fara cada ..dar cadita aia spa merge f bine pusa in camera si lasata acolo..merci pt link
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 12+