Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (27)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Vin si eu cu experienta de mama

La Alex am avut un landou foarte ieftin, pana in 500 Ron odios. L-am folosit 4 luni. Alex a fost precoce si la 4 luni statea in fundulet binisor.

A urmat un carut sport Gracco, ieftin si asta. Rezistent, nu s-a rupt nimic in 2 ani si a fost scos zilnic din casa. Era usurel dar se plia greu. Niciodata nu l-am pliat insa pentru ca pe scari nu poti urca cu cupilu intr-o mana, carutu in alta si eternele cumparaturi sau genti. Il iei intodeauna cu cupil cu tot.

Scaun de masina am avut Cam, folosit pana la 1 an. Apoi am trecut la altul, nu mai stiu ce marca si la 4 ani la Gracco si asta foarte bun.

Concluzie. Landoul este util insa nu trebuie investita o avere in el. Se foloseste maxim 6 luni! Carutul sport este important, se foloseste 2 ani. La scaunul de masina nu trebuie facuta economie. Eu am avut un accident cu copilul si scaunul si-a facut datoria. Va spun doar ca am distrus o masina noua, mare, si copilul nu avea nimic.

... sorry nu stiu sa fac rezumate

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 12+

Ai perfecta dreptate, siguranta vine pe primul loc... Nici nu ma gandesc sa fac rabat la scaunul de masina (mai intai va fi de fapt scoica aceea de bebelusi) pt ca aici fara masina nu ajungi nicaieri si majoritatea vremii il voi duce cu mine in masina, in scoica... M-am interesat deja la politie pt ca ei au cea mai buna statistica a accidentelor si mi-au spus care e considerat a fi cel mai sigur, dupa ce criterii sa-l aleg, etc...

Si cu landoul iti dau dreptate, nu il vom folosi mult, totusi nu-mi permit sa iau cate unul din fiecare pt ca ajunge sa ma coste mai mult decat daca as cumpara din start unul cu suport, landou si buggy...

„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele.”

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

3.300 lei ce inseana ? 33 de milioane vechi????eu nu mai stiu banii rom..sunt f curioasa..la pretul ala mai bine iti iei un stokke care este superb si mai practic

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 12+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Nah, vedeti ca e data si greutatea fiecarei parti? Gata cu suspiciunile?

Ana
14

Ana, sper ca nu mi-ai luat in nume de rau remarca Departe de mine sa insinuiez ca esti superficiala sau nepriceputa, a fost o reactie fireasca cand am vazut scris acolo 35 kg, suntem aici sa ne dam cu parerea, nu dam cu parul, nu?

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Ana frumos carutul dar are un dezavantaj, landoul si cosul de masina devin inutile foarte repede.

Celesta, la noi la politie daca pun o asemenea intrebare ma

Pe lista lucrurilor pe care le vreau pentru bebe eu mai am si... cadita de camera, cosulet-balansoar de nani si balansoar de zi.

As pune link-uri dar nu gasesc ghilimelele pe laptop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Buenas fetele!

M-am patucinizat un pic si iata ati scris 9pag. Va salut de la o ciorbita acra de loboda cu perisoare. A facut Pufi Pufescu ceva de maree exceptieeeee.
Revin dupa ce va citesc.

sugubina +9

Mergi la inceput

Citat:

cum adica nu le gasesti?..isi muta locul des?..cheama pe cineva sa le gaseasca pt ca eu vreau sa vad despre ce vb tu acolo..vreau sa vadddddd pleeeeeeease pretty please

si 12+

Mergi la inceput

Citat:

Celesta, la noi la politie daca pun o asemenea intrebare ma

Pe lista lucrurilor pe care le vreau pentru bebe eu mai am si... cadita de camera, cosulet-balansoar de nani si balansoar de zi.

Oh da!!!! Nu am uitat "amabilitatea" politiei romane mai bine ii ocolesti decat sa ai de-a face cu ei...

Si eu vreau patut-cosulet-balansoar pt bebe (sau cum s-o chema )
ceva in genul asta, sa zicem
http://www.baby-walz.de/dmc_mb3_search_pi1.num/10000/dmc_mb3_search_pi1.page/6/dmc_mb3_search_pi1.searchstring/babybetten/dmc_mb3_search_pi1.subaction.search/0/product/221873/L/0/Schaukelwiege-Moritz.a930.0.html

13+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou
cum adica nu le gasesti?..isi muta locul des?..cheama pe cineva sa le gaseasca pt ca eu vreau sa vad despre ce vb tu acolo..vreau sa vadddddd pleeeeeeease pretty please

si 12+

hi hi hi... fug de pe tastatura cum vor ele

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

ana_o, draga mea nu e in regula cu durere aia a ta! De atatea zile..Sa o tratezi cat mai curand. Iti urez multa sanatate!

douradoudou intr-adevar cam devreme discutiile cu carucioare. Am citit ce ne-a scris dia tm cu pierderea sarcinii si m-au trecut fiori. Sigur vom avea timp sa discutam/alegem cea mai buna varianta prin tuamna..

Mie mi-a place unul dublu gen trenulet, nu unu langa altul pe lat adica.. Am vazut noi in parc si ni s-a parut ca e tare practic. Bine, si extrem, dar extrem de smecher!

sugubina +9

Mergi la inceput

cineva mi-a modificat profilul si mi-a pus o la semnatura langa nr de sapt...sau am innebunit eu si nu mai vad bine??????

si 12+

Mergi la inceput