Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (27)
Raspunsuri - Pagina 10
ana_o spune:
Celesta, nu, eu doar am vrut sa fie 100% clarificat ca nu are 35 de kilo. Stiu ca nu a dat nimeni cu parul , am incercat sa fiu explicita si sa fie toate detaliile, ca link'ul meu sa fie complet!
Sugubina, astept sa ajung in Ro, am medicul meu gastro, dar e plecat in State pana pe 11 mai. Mi'a recomandat(am vb cu el ieri) Nexim sau Nexiam, am si uitat. Mi'a spus ca nu afecteaza bebe in niciun fel. Ajung eu acasa la mine si ma fac bine! Oricum, multumesc pentru grija!
Am fost la cumparaturi, maine chiar o sa gatesc, am gasit tot, in afara de MARAR!!! Astia nu au asa ceva! Telina, nici atat, asa ca m'am lasat pagubasa, fac ciorbita de cartofi cu ce'am gasit, rosii, ardei, ceapa, morcov si inca o leguma care cred ca seamana cu prazul oltenesc . Plus ingredientele pentru piure, pieptul de pui deja feliat, oua, lapte, faina si unt. Maine bucataresc, hm, abia astept!
Ana
14
celesta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sugubina ana_o, draga mea nu e in regula cu durere aia a ta! De atatea zile..Sa o tratezi cat mai curand. Iti urez multa sanatate! douradoudou intr-adevar cam devreme discutiile cu carucioare. Am citit ce ne-a scris dia tm cu pierderea sarcinii si m-au trecut fiori. Sigur vom avea timp sa discutam/alegem cea mai buna varianta prin tuamna.. Mie mi-a place unul dublu gen trenulet, nu unu langa altul pe lat adica.. Am vazut noi in parc si ni s-a parut ca e tare practic. Bine, si extrem, dar extrem de smecher! sugubina +9 |
Mie nu mi se pare deloc devreme... Mai ales ca majoritatea celor care le preocupa subiectul avem sarcina cu o luna, o luna si ceva mai mare decat a ta... Nu vreau sa ajung in toamna sa nu ma mai pot misca si sa merg atunci la magazine si sa probez caruturi. De cumparat nu cumpar nimic, dar vreau sa stiu ce ofera piata si mai ales la ce pret, sa fiu pregatita...
Haine si alte alea nu ma preocupa de pe acum, nu cred sa fie la fel de complex ca alegerea unui carut...
Am vazut multe caruturi dragalase pt gemenasi, vei avea de unde alege
„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele.”
13+
sashenka_h spune:
hello fetelor,
nu ne-am mai vazut demuuuuult dar sincer nu am timpul necesar sa tin pasul cu voi desi mi-ar place tare mult
sincer nu mai sunt la curent nici cu subiectele si nu am mai apucat nici sa citesc din urma
eu ma simt foarte rau mai mult zac si nu mai suport starea asta
va pup si sper sa ne vedem sambata
Mami Andreea 11sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
lorin7774 spune:
citat din mesajul lui rala Ca tot vorbim de momente viitoare, am si eu mare nevoie de ajutor (propunea cineva sa bolduim intrebarile importante si o sa o fac, ca stiu cum e, se scrie mult si citim repede si printre randuri, iar eu am mare nevoie de ajutor) Am mai scris si la sfaturi juridice si astept un raspuns si de la Marius, dar poate este aici cineva intr-o situatie similara: eu sunt si angajata cu carte de munca si pfa. Stie cineva cum pot beneficia de CIC 85% din toate veniturile? Ce trebuie sa platesc si unde? Daca trebuie sa mai platesc ceva in afara de impozitul pe venit la pfa? Este cineva contabil? Parca Gabriella a dat ceva de inteles ca lucreaza cu cifre... dar dansa a cam dezertat latelly... Va multumesc mult daca ma puteti ajuta 11+ "Babies are such a nice way to start people." -- Don Herold |
Raspuns la prima citire : poti sa beneficiezi de 85% din total venituri (inclusiv PFA), daca pentru astea s-au platit impozitul pe venit si sanatate...tu nu platesi si sanatate oricum ? la BV, PFA-ul plateste si sanatate....si din cate stiu eu, CIC se acorda din bugetul asigurarilor sociale de sanatate.
Maine vin cu documentatia completa. Sper sa nu fi batut campii..
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
9+
douradoudou spune:
citat din mesajul lui ana_o Celesta, nu, eu doar am vrut sa fie 100% clarificat ca nu are 35 de kilo. Stiu ca nu a dat nimeni cu parul , am incercat sa fiu explicita si sa fie toate detaliile, ca link'ul meu sa fie complet! Sugubina, astept sa ajung in Ro, am medicul meu gastro, dar e plecat in State pana pe 11 mai. Mi'a recomandat(am vb cu el ieri) Nexim sau Nexiam, am si uitat. Mi'a spus ca nu afecteaza bebe in niciun fel. Ajung eu acasa la mine si ma fac bine! Oricum, multumesc pentru grija! Am fost la cumparaturi, maine chiar o sa gatesc, am gasit tot, in afara de MARAR!!! Astia nu au asa ceva! Telina, nici atat, asa ca m'am lasat pagubasa, fac ciorbita de cartofi cu ce'am gasit, rosii, ardei, ceapa, morcov si inca o leguma care cred ca seamana cu prazul oltenesc . Plus ingredientele pentru piure, pieptul de pui deja feliat, oua, lapte, faina si unt. Maine bucataresc, hm, abia astept! Ana 14 |
nici in liban nu gasesc marar..decat fenicul(cred ca asa e in rom.) care arata ca mararul dar nu are gust identic...chestia aia care seamana cu prazul poate e telina..exista 2 teline:una rotunda si una care seamana cu un praz oarecum dar are si frunze ca telina...
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 12+
douradoudou spune:
sashenka chiar ma gandeam sa-ti dau un pm dar m-am gandit ca tu ai copii si poate esti mai ocupata ...imi pare rau ca nu te simti prea bine..mai rezista putin
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 12+
lorin7774 spune:
Dia, sa-ti dea Dumnezeu putere sa teci peste ceea ce ti s-a intamplat.
Din pacate, inteleg foarte bine prin ce treci....
Nimic nu este intamplator si Dumnezeu are un plan pentru fiecare dintre noi. Ma rog pentru tine sa gasesti frumusetea divina in tot ceea ce ti se intampla.
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
9+