Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (27)
Raspunsuri - Pagina 11
douradoudou spune:
haine sa nu cumparati multe dinainte pt ca bb-eii cresc f repede...si o sa mai si primiti sunt sigura..haine oricum se gasesc f usor peste tot..intr-adevar carutul trebuie ales bine sa fie si rezistent si comod si sincer pe mine ma intereseaza si sa nu fie prea scump ...1000 de $ sau euro mi se pare cam mult...
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 12+
lorin7774 spune:
Fetele, dormiti deja ?
Ma duc si eu sa-mi "patucinizez" printesa si poate mai gasesc pe cineva la intoarcere
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
9+
sashenka_h spune:
merci mult doura de gandurile bune
eu sincer nuprea ma gandesc la cumparaturi ptr ca am de toate, poate daca fac fata sa mai iau niste hainute. cat despre carut la iustin am avut o porcarie asa ca la sasha am facut o investitie mai mare dar am luat un 3 in 1 si sunt fff multumita de el si sa stiti ca eu pe sasha l-am tinut in landou pana la 8 luni si am un copil grasan tare si lung, dar si landoul pe masura
Mami Andreea 11sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
douradoudou spune:
sashenka te asteptam cu pozeeeeee..ai parola?daca nu spune si ti-o trimit..ce carut ai?
si 12+
allexxia_m spune:
Gata somnul!
Sa stiti ca aveti dreptate sa nu lasam cumparaturile mari gen carut, patut sau altele pe toamna cand ne vom deplasa greu.
Si pe mine ma intereseaza si pretul la carut caci si mie 1000 $ sau euro mi se pare cam mult.
Mi s-a recomandat sa ma duc prin bucuresti sa caut si carucior si patut deci chiar nu ar fi indicat sa las pe toamna asta cand voi fi cu burtica mare si greu de mobilizat.
Dar tot trebuie sa astept sa aflu si sexul BB ca sa ma pot orienta mai bine la culori.
Oricum nu as vrea totusi sa iau un carucior roz sau prea deschis la culoare daca ar fi fata de exp., tot spre ceva neutru si mai inchis as opta.
14+
bebelu86 spune:
Ce fac feteleee??
am intrat sa va salut. nu am cine stie ce noutati decat k azi avem 5 sapt implinite si joi la 9.30 mergem la primu eco. sper sa fie bine.
Dia imi pare rau pt ca treci prin asemenea momente. Dumnezeu sa-ti dea putere sa te ridici si sa mergi mai departe.
Doura special pt tine
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 5+
douradoudou spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelu86 Ce fac feteleee?? am intrat sa va salut. nu am cine stie ce noutati decat k azi avem 5 sapt implinite si joi la 9.30 mergem la primu eco. sper sa fie bine. Dia imi pare rau pt ca treci prin asemenea momente. Dumnezeu sa-ti dea putere sa te ridici si sa mergi mai departe. Doura special pt tine http://davf.daisypath.com/WBynp2.png Albumele noastre In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu! In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu! In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu! In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu! In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu! Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine! Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 5+ |
si 12+
douradoudou spune:
a venit sotul ...vrea sa ne uitam la un film..ma duc sa fac repede o salata de fructe..va mult si promit sa o savurez si pt voi
si 12+
allexxia_m spune:
Asa sa faci Doura. Eu beau un shake de banane foarte bun si ma gandesc si la voi
14+
lorin7774 spune:
Gata, culcai copilul....
Sa va spun si eu....majoritatea "obiectelor" de plimbat le am ramase de la Miruna, asa ca nu ma preocup prea tare...caruciorul a fost super bun, usor, pliabil, indeplineste toate conditiile; scaunul de masina la fel si mai trebuie sa recuperez masa de infasat ca nu mai stiu pe la cine e.
Asta a fost super utila la inceput; cu capac, dedesubt vanita si 3 sertare unde incapeau toate lucrurile bebelusului.
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
9+