Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (27)
Raspunsuri - Pagina 12
lorin7774 spune:
aaaa, si mai zicea cineva de patut....
noi avem un patut de la Pinnolino, dimensiuni 70/140, 3 nivele de inaltime, grilaje detasabile si la nevoie gaura se sa plimbe copilul inauntru si afara. Miruna doarme si acum in el, pentru ca la varsta asta se adapteaza si se face ca un pat obisnuit ....numai ca n-o sa mai incapa mult in el...si intentionam sa-l remontam in varianta pentru bb.
Uite asa am scapat de cumparaturi...
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
9+
allexxia_m spune:
Loredana ce carut ai tu? este vreo marca anume? l-ai luat de undeva anume? cam cat te-a costat?
14+
lorin7774 spune:
imi scapa denumirea.....ca nu l-am folosit de cativa ani...e la mama in pod....
atata stiu ca e o marca din Spania si are si geanta pentru copil, cu loc de sticlute, sac pentru pampers ....imi aduc aminte si va spun..
patutul e asta.....daca o merge link-ul....
http://www.pinolino.de/endkundenshop/kindermoebel/kinderbetten/140/112302.php
cu ajutorul lui Dumnezeu
9+
allexxia_m spune:
Multumesc Loredana
Eu va las pentru astazi, imi astept sotul care trebuie sa apara.
Ne vedem maine.
Somnic pufos!
14+
lorin7774 spune:
nici al meu sot n-a aparut inca.....
vad ca si voi ati plecat la , asa ca noapte buna tuturor.
cu ajutorul lui Dumnezeu
9+
sugubina spune:
alexia cum ai facut shake de banane? Io imi fac de cand au aparut capsunile smoothie de capsuni cu banane! O minunatie..
sugubina +9
rala spune:
Multumesc mult Lorin pentru raspuns . Eu functionez ca pfa doar de la mijlocul anului trecut si recunosc ca nu am platit nimic in afara de cei 16% impozit pe venit. De la admin fin inspectoarea nu m-a putut lamuri in legatura cu asigurarile de sanatate "ca nu e domeniul ei", am intrebat in stanga si in dreapta si mi s-a spus ca nu-i niciun bai daca nu platesc cass odata ce-s oricum platitoare pt functia de baza. Acum sa fiu sincera n-as vrea sa platesc din urma cine stie ce sume daca nu ar fi neaparat necesar pt obtinerea cic-ului si din cate inteleg nu ti se pretinde niciun fel de dovada a platii la depunerea documentelor. Dar am pana acum 3 raspunsuri diferite si nu mai stiu ce sa cred. De asta am apelat la voi. Multumesc inca odata pt raspuns.
11+
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold
sugubina spune:
rala am o colega insarcinata care are si contract de munca si contract de mandat si va lua 85% din veniturile de pe ambele ctr.
sugubina +9
Joy21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sashenka_h eu ma simt foarte rau mai mult zac si nu mai suport starea asta va pup si sper sa ne vedem sambata Mami Andreea 11sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008) |
Consoleaza-te ca poate e o fetita mica la tine in burtica Se spune ca la sarcinile cu fete starea de rau si greturile sunt mai accentuate.
Victoria, mami de Anna Sofia, 12+ cu inimioara
Sofia, 1 an si 5 luni
David Lloyd George
sugubina spune:
Dragutele..marturisesc ca incepe sa ma ia cu paranoia.Maine dupamasa merg la doctor. Daca ceva merge prost? Daca nu mai e vreun Pufic? Daca ceva e prost? Vai m-au luat niste emotii..
Incerc sa imi spun ca totul e bine, ca ei cresc acolo. Ca chiar nu am motive de ingrijorare pentru ca nu am avut sangerari sau dureri. Mi-am luat pastilele toate si am respectat indicatiile dr. Ba mai si dorm la pranz in fiecare zi ca alfel nu functionez.
Doamne ai grija de noi!
sugubina +9