Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (27)
Raspunsuri - Pagina 13
ana_o spune:
Vad ca iar sunt ultima... Hm!
Fetelor, am gatit mult-visatul piure, a iesit ff bun, n-a mai ramas nimic! ![]()
Merg la dus, apoi la somn, imi pun ceasul sa sune, nu mai vreau ore din alea tarzii pentru trezire. Va pup pe toate, am stat pe Picassa pana acum, sa va vad. Dragele mele mamici!!! 

Gata, la somn cu noi! Ne auzim Maine, sper sa nu gasesc iar 2 capitole scrise!! O sa intru dupa amiaza! Pupici pentru toate!
Aaa, si daca tot s-a facut dimineata, va invit peste cateva ore, la micul dejun! Avem:
-cafea cu mult lapte
-capsunici
-branza
-focaccia
-paté Tulip de porc
-si piersici nou aparute(foarte gustoase!)
Ana
14
ALEXA1985 spune:
Neata burtici, azi am schimbat si noi semnatura. Cred ca aseara l-am simtit si eu pe bebe. Doamne ce senzatie frumoasa. Noroc cu fetele care au explicat cum se simte, pentru ca altfel as fi spus ca imi borboroseste stomacul. Va pup si va doresc o zi buna.

12+
alinushca spune:
Neatza! Felicitari Alexa
N-ai fi putut sa zici ca iti bolboroseste nimic altceva pentru ca stomacul e mult mai sus si nici matzele nu sunt chiar asa jos cum e uterul inca la varsta asta deci nu cred ca poate fi confundat. Eu la prima sarcina am simtit mai degraba ca un gandacel mic care racaia pe-acolo. Acum probabil am sa simt mai tarziu ca-s ceva mai grasa
. Oricum, inca vreo luna si un pic si o sa poata simti si your significant other copilul
.
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 12+ 
ALEXA1985 spune:
Poate nu am explicat eu cum trebuie. S-a intamplat mai jos de buric si e exact cum au descris fetele. Deci cred ca asta a fost.
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinushca Neatza! Felicitari Alexa N-ai fi putut sa zici ca iti bolboroseste nimic altceva pentru ca stomacul e mult mai sus si nici matzele nu sunt chiar asa jos cum e uterul inca la varsta asta deci nu cred ca poate fi confundat. Eu la prima sarcina am simtit mai degraba ca un gandacel mic care racaia pe-acolo. Acum probabil am sa simt mai tarziu ca-s ceva mai grasa . Oricum, inca vreo luna si un pic si o sa poata simti si your significant other copilul .Mami de (28.10.2008) si bb2 12+ ![]() |
12+
beatrice75 spune:
Eu plec acum la serviciu si mai am o groaza de treburi de rezolvat, mai vin diseara la 9. Ieri a fost la fel o zi FULL si de altfel toata sapt se anunta asa
si m-a apuca stressul
12+
Mami de baiat
sashenka_h spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Joy21
Consoleaza-te ca poate e o fetita mica la tine in burtica Se spune ca la sarcinile cu fete starea de rau si greturile sunt mai accentuate.Victoria, mami de Anna Sofia, 12+ cu inimioaraSofia, 1 an si 5 luni ![]() "Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici." David Lloyd George |
iti dai seama ca si eu imi doresc, dar imi doresc in primul rand sa fie sanatos
doura eu mi-am luat de la peg perego carutul, daca reusesc pun si un link
http://www.puimic.ro/produse/carucioare/peg-perego-pliko-switch-modular-system-tri-fix.htm
eu il am pe cel pe rosu isi merita din plin investitia
Mami Andreea
11sapt+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)
sunset_zuzi spune:
| citat din mesajul lui ana_o Ma rog la Dumnezeu sa nu mai vina niciuna din noi cu vesti triste, sa avem toate bebei sanatosi si voinici, pe care sa'i iubim neconditionat si mai mult decat puteam visa! ![]() |
sa te auda Domnul

Doamne ai grija si de noi
11+
sunset_zuzi spune:
| citat din mesajul lui ALEXA1985 Neata burtici, azi am schimbat si noi semnatura. Cred ca aseara l-am simtit si eu pe bebe. Doamne ce senzatie frumoasa. Noroc cu fetele care au explicat cum se simte, pentru ca altfel as fi spus ca imi borboroseste stomacul. Va pup si va doresc o zi buna. ![]() ![]() ![]() 12+ |
felicitariiii

Doamne ai grija si de noi
11+
mirunam spune:
Neata! Azi dam de baut de doua ori
am facut 13 saptamani si rezultatul de la bitest este foarte bun 
Sashenka, bine ai revenit!
Doura, scuze dar ieri am avut incidente culinare si nu am mai pus poze cu balansoare si alte alea... pun acum.
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
12+

Se spune ca la sarcinile cu fete starea de rau si greturile sunt mai accentuate.
Anna Sofia