Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (27)
Raspunsuri - Pagina 14
BraveGirl spune:
Neatza!
Legat de carucioare...noi avem de la zanica, asa ca nu mai investim in unul nou. Avem un Orbit. Mie nu prea mi-a placut, dar sotul a fost extaziat si l-am lasat sa-si faca damblaua. Nu mai stiu cine, parca Celesta, a pus link cu Quinny. Si mie imi place, dar are o problema. Nu prea e comod caruciorul sport pt ca spatarul nu se lasa pe spate, ci se lasa cu totul, nu stiu cum sa explic, de ridici copilul cu picioarele in sus. Si mai e nasol la copii care de pe la 4-5 luni nu vor sa mai stea in landou si trebuie sa-i treci la carut sport lasat pe spate, nu ai aceasta posibilitate. Stiu asta sigur de la o prietena. Dar e frumos ![]()
Mie mi-a facut sotul surpriza, cica cadou de ziua mea, plecam vineri la Londra. Asa ca trebuie sa fug de la Constanta sa-mi fac bagajul.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
13+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2
bebelu86 spune:
mirunam felicitari pt rez bun de la bitest si pt cele 13 sapt.
sa o ti asa in vesti bune pana la sf celor 40 sapt.

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
5+
sunset_zuzi spune:
Asaaaaa.....am citit tot din urma sunt la curent cu stirile
...despre mine sa zic ca aseara dupa ce m-am umflat de alune si alune in ciocolata
...m-am bagata la somn
....la ora 20:30
simteam ca imi pica ochii in gura daca nu adorm...si am dormit pana azi dimineata la 6:30 cand m-am trezit fresh 
Doamne ai grija si de noi
11+
sunset_zuzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirunam Neata! Azi dam de baut de doua ori ![]() Sashenka, bine ai revenit! Doura, scuze dar ieri am avut incidente culinare si nu am mai pus poze cu balansoare si alte alea... pun acum. MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 12+ |
bravooo...

ma bucur fff mult pt tine
...sa ajungeti cu bine la 40 saptamani 

Doamne ai grija si de noi
11+
ral_eli spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioana_Mami Bai mamici Si eu sunt pro-miscare in sarcina...dar iata ca la unele organisme chiar nu se poate! Eu sper sa nu mai avem vesti rele in odisee si sa fim optimiste , sanatoase si fericite. Fericita 13+ ![]() |
am notat avertismentul si promit ca o sa fiu cuminte

10+
mirunam spune:
www.mothercare.com/Winnie-the-Pooh-Moses-Basket/dp/B001NZHQY4/sr=1-18/qid=1273045961/ref=sr_1_18/279-3684831-6563321?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44361031&mcb=core" target="_blank"> COSULET DE DORMIT
www.mothercare.com/Winnie-Pooh-luxury-vibrating-rocker/dp/B002EJ004G/sr=1-7/qid=1273046211/ref=sr_1_7/279-3684831-6563321?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44388031&mcb=core" target="_blank"> BALANSOAR BEBE
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
12+
MSymo spune:
Salutare burticutze!
Imi pare rau Dia, sper ca Dumnezeu sa te intareasca si sa te bucuri de copilasul tau care iti zambeste!
Legat de mancaruri, ma abtin....sunt burticutze care poate nu-si pot gati ceva sau sunt la birou pana seara tarziu si saliveaza pe tastatura!
Pentru carucioare optez catre: Stokke sau Quinny Buzz 4, sunt destul de scumpe dar le-am studiat si merita efortul fiindca le folosim o perioada destul de mare. Tinand cont de faptul ca vom naste iarna (inceputul iernii) nu ma gandesc la landou, la noi zapada este peste tot: trotuare, strazi etc, balti, mizerie...practic nu poti folosi carutul pe vremea aia. Eu personal voi lua doar scaun de masina pt lunile nov, dec si ian, apoi scoatem carutul la plimbare.
Am decis sa amenajez camera bebelinei in luna august, voi fi in luna 7 si sper sa fiu apta pentru a coordona activitatea. Imi place mobila de la Micuna si voi lua doar comoda si patutul model Africa (pe bej).
M-am gandit sa specific alegerea mea, ca si marca - brand, fiindca si eu la randul meu am citit la colegele de la odiseea mar-apr si de la ele am aflat toate acestea. Mi-au fost de mare folos, m-am inspirat, fiindca pana acum nu eram la curent cu produse de bebe. Mobilier f frumos exista si la Amelia Aran, tot asa...macar ca inspiratie in decorarea camerei.
La mine se vede burticutza de-a binelea. Pana acum se vedea doar seara, mai tare, dar ieri cand m-am trezit ziceai ca am inghitit un balon. Oricum sunt tare mandra, imi place...o dau cu ulei seara si ii zic vorbe dulci. Aseara citeam dintr-o carte ca la 16-17 sapt bebe ne aude si simte bataile inimii noastre, abia astept...
Ah, legat de mancare ...am citit ca este f bun avocado (contine grasimi sanatoase, vitamine etc) si se poate zdrobi intr-un castron peste care punem biscuiti integrali sau cereale, o sursa buna de energie. Si...brocoli, fff bun...daca va place. Tot in cartea cu pricina se spune ca tot ceea ce mancam picant, condimentat, iute, ajunge in lichidul amniotic si bebe cand va creste va cunoaste aceste arome (pe care le-a gustat din vremea intrauterina).
Hai ca m-am intins la povesti...
Va pup pe toate
Symo
14+ 
mirunam spune:
Sunset, Bebelu multumesc 

Noi reciclam mobila de la Alex, nu are sens sa spun de unde a fost luata pentu ca are 7 ani
, dar este din lemn masiv culoarea ciresului.
Am mai vazut mobila frumoasa, la magazinul Romina au undeva pe Decebal dar au si site. Nu stiu preturile, insa e mobila de lemm.
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
12+
douradoudou spune:
hello...miruna multumim pt link-uri..ce incidente culinare?????..msymo eu nu pot sa mananc avocado decat cu miere sau shake cu lapte si miere...sau ca sos cu usturoi si f f putin mustar si f putina maioneza(merge f bine la salata de pui: salata verde..porumb..rosii..castraveti ..pipet de pui grilled si sosul asta si paine prajita

)...mai revin..mi-a obosit neuronul si nu mai stiu ce am citit
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si
12+
crisuletzul spune:
bau fetele.....
Doura, ieri garantat am fost bauta!!!! am baut ,defapt un litru jumate de fresh de grapfruit![]()
Eu am gastrita hiperacida si pe timpul sarcinii se aplifica cam toate starile.....acum toate stim ca din sapt a8-a...9-a vom fi putin dereglate la stomacut ,datorita schimbarilor pe care le suferim!
Daca aveti arsuri sau indigestie luati rennie sau maalox!
acum stau ca nebuna si ma uit la patuturile,carucioarele si ce linkuri ati mai postat!:)
Va pup si o zi linistita
8+