Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (27)
Raspunsuri - Pagina 15
marizta spune:
buna fetelor....vad k deja va ganditi ff serios la carucioare.....eu nu m-am gandit ff mult dar si eu as vrea carucior 3 in 1 e mai bine sa le iei asa decat separat ,.te costa prea mult separat
la patut v-ati gandit? eu m-am uitat ieri la niste modele si sigur o sa vreau din lemn k mai tarziu sa sse faca pat....
pupici si mai vb
mirunam spune:
Crisuletule ma intrebai ieri de vizibilitate burtii... pai de pe la 6 saptamani nu am mai incaput in hainele mele. Acum am burta cum o aveam cu Alex la 6 luni. Ma intreb cat de mare ajung pana la 9 luni
?
Lasa ca ne masuram sambta ![]()
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
12+
MSymo spune:
Miruna, saru-mana, mi-a placut Romina, colectia Karisma pe gri-cenusiu. Le-am dat un email sa vad ce oferta de pret imi fac. 
Symo
14+ 
sunset_zuzi spune:
Am uitat sa va zic ca aseara mi-am luat din cora crema pentru vergeturi Bubchen
...miroase dragut
am ales-o pe asta pt ca a folosit-o si prietena mea si nu are nici o vergetura
Doamne ai grija si de noi
11+
douradoudou spune:
asa crisuletzule bine ca ti-ai revenit..back to action
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si
12+
douradoudou spune:
ah da bine ca ati amintit de cosmetice..bubchen e k si pt bb..fetele mi-au zis ca sunt fara parabeni.eu vreau sa-mi gasesc unt de cacao pt mine ...pe aici prin zona nu am gasit..trebuie sa-miextind un pic cautarile..miruna ce incidenteeeeeee culinareeeeeeeeeeee????
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si
12+
BraveGirl spune:
Felicitari Mirunam pt vestile bune!
Legat de cosulet...si eu mi-am dorit f mult la Arianna. Facusem o adevarata manie
...dar la noi s-a dovedit a fi o greseala. Adica a dormit la inceput in el si apoi cd s-o trec in patut, nu a mai vrut. Asa ca acum ne chinuim cu ea, ca doarme in patul mare cu mine/buni. Pe putza il pun direct in patut. Noi avem un patut f frumos, dar nu are decat un singur nivel. Mare prostie...asa ca acum voi lua unul cu 3 nivele.
Eu am nascut pe 18 nov si am folosit destul de mult/des landoul. Ieseam aproape zilnic afara cu landoul. Asa ca eu il vad f util, mai ales ca eu stau in camp si e vant. Pe la 4,5 luni nu mai vroia la porizontala, asa ca am trecut la scoica. Noi avem un carucior la care scoica de masina e si pt plimbare. Adica asta:http://www.orbitbaby.com/products/stroller-travel-system-g2/ Numai ca noi avem varianta mai veche, are alt material si culoare.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
13+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2
crisuletzul spune:
deci da...nu am luat-o pe ulei!!!!!yeeeyyyyy.....chiar am burtica!!!!!am garderoba noua,doar tricourile ma mai incap...si acolo am probleme ca imi preseaza tzatzele:))))....mama mi-a spus ca si ei i s-a vazut burta ff repede!
Acum m-ati molipsit cu accesorile pt bebe......femei normale sunteti voi???eu acum ar fi trebuit sa fac acte ,mai ales ca e inceput de luna!of of
8+
BraveGirl spune:
tot eu...mie imi place la nebunie mobila de la Romina. Dar imi facusera o oferta pt pat, comoda si sifonier, in jur de 4000 de euro
...am zis pas
Poate acum au preturi mai umane. Sunt curioasa.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
13+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2
crisuletzul spune:
apropo de crema antivergeturi....au folosesc de la elancyl.....mai e cineva cu mine?
am auzit ca este buna....
8+