Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (27)
Raspunsuri - Pagina 16
douradoudou spune:
eu am folosit de la galenic :elancyl cellu reverse ser din ala pt celulita dupa nasteresi a fost super ok...cred ca in timpul sarcinii am retinut f mult lichid si facusem celulita...am folosit 3 tuburi si chiar am vazut rezultate..in timpul sarcinii nu stiu cat de safe e..prefer ceva natural sau speciale pt sarcina
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si
12+
douradoudou spune:
poate aia pt vergeturi e ok in sarcina..nu stiu
si
12+
mirunam spune:
Bravegirl, multumim
Eu am facut alta prostie la Alex, l-am obisnuit sa fie adormit in brate 

. Nu mai fac gresala asta!
Msymo sa imi spui si mie de preturi. Daca au ramas ca in oferta primita de Bravegirl, sa astepte
Eu vroiam de la ei o comoda si am gasit gama violini care semana cu cea a noastra.
Doura, pai in timp ca stateam la taclale mi s-a ars mazare pusa la fiert si ceapa pusa la calit si am luat-o de la capat. Diseara mut calculatorul in bucatarie
Unt de cacao la preturi bune si bun calitativ gasesti www.akuawood.co.uk/" target="_blank"> AICI . Iti recomand si uleiul de monoi este minunat pentru ten si par si are un parfum super...
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
12+
marizta spune:
fetelor eu am 7 sapt.credeti k ar tb sa incep sa ma dau si eu cu crema?
referitor la vizibilitatea burticii..la mine e putin mai maricica.inca ma mai incap blugii.......e bine k vine vara si nu o sa mai purtam blugi..trecem la fustite
sunset_zuzi spune:
eu as vrea sa-mi cumpar un patut cu 1-2 sertare...asta ca sa mai economisim spatiul pt dulap 
Doamne ai grija si de noi
11+
douradoudou spune:
miruna tu ai comandat de pe site-ul ala?
si
12+
lorin7774 spune:
neata si noi....tot la mobila ati ramas...
eu ma bucur ca nu am investit foarte mult in mobila pentru camera Mirunei, pentru ca nu ar fi incaput in camera tot ce are ea acum. Masuta de joaca, teatru de papusi, tabla de scris, cal de lemn cu balansoar, etc.
Abia acum o sa-i fac ei mobila "normala" si pentru strumfu din burtica luam ce se poate de la ea, restul completam...
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
9+
Cristale spune:
Chiar si eu vroiam sa intreb ce crema pentru vergeturi folositi? Eu inca nu mi-am luat dar vreau sa imi iau si nu stiu de care.
Miruna felicitari pentru vestile bune.
www.floar3d3colt.blogspot.com
bebelu86 spune:
fetele voi de cand incepeti sa va dati cu crema?
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
5+
mirunam spune:
Da, de doi ani comand de la ai. Sunt foarte bune calitativ, la preturi decente, livreaza repede (meritul postei nu al lor) si livreaza cam oriunde.
Eu cumpar: ulei de Monoi pentru par si corp, unt de cacao pentru corp si buze si ulei de noptite (primrose) pentru ochi.
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
12+