Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (27)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Astept pareri. Oricum, suntem decisi pentru astea 2 produse. Pe mai departe, nu m'am gandit la "trusoul" complet al lui bebe, gen patutz, jucarioare din alea specifice nou'nascutilor, sisteme de sterilizat, interfon etc. Probabil e timp si pentru ele, in curand. Doamne, parca vad ca ajungem imediat la sfarsitul verii, toate cu burtoace vesele si agitate, mamici in toata regula!
Ma rog la Dumnezeu sa nu mai vina niciuna din noi cu vesti triste, sa avem toate bebei sanatosi si voinici, pe care sa'i iubim neconditionat si mai mult decat puteam visa!
Pe bebele meu l'am poreclit... prietena mea, de fapt. Eu ii ziceam Schimoselu', de la imaginea 4D, la echo de 13 sapt, iar prietena mea i'a dat'o pe asta: Gelu Strimintzelu' Frumushelu'.

Ana
14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristale spune:

Ioi fete sunteti fenomenale. Pana am ajuns acasa si am tras un pui de somn voi ati trecut la capitolul urmator si ati discutat atatea. Noi nu ne gandim inca la cumparat diverse lucruri pt bebe....sotul meu e cam sceptic, zice ca mai avem vreme. Sambata cand am fost la plimbare, am intrat si pe la mall si eu am inceput sa ma uit la hainute si alte chestii pt bebe si el m-o luat repede de acolo ca cica se plictisea...asa m-am enervat pe el....dar asta e...ii bine cum ii.

www.floar3d3colt.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Ce dulce Ana_o! eu nu m-am gandit sa-i zic nici cum, inca astept sa dea vreun semn

14+

Mergi la inceput

Celesta, 35 de kg toate 3 partzile caruciorului. Asta ca informatie pentru transport. Daca le iei in cantitate egala si imparti, vine cam 12 kg unul. Mai mult sau mai putin, probabil variaza greutatea de la unul la altul. E verificat, crede'ma ca sunt o viitoare mamica practica si foarte atenta la astfel de detalii. Daca trebuia sa car cu mine 35 de kg de fiecare data, dezertam!!

Ana
14

Mergi la inceput

Celesta, cred ca poate avea si mai putin de 35 de kg. Se calculeaza tot pachetul in kg, pentru ca sunt multi parinti care'l comanda online si asta e important pentru sistemul de livrare la domiciliu. Ca mi'am amintit. Deci vine si mai putin.
Ma pusesei pe ganduri!

Ana
14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Apropo' de cheltuieli ...
Am si eu niste intrebari. Voi stiti care sunt tarifele de pe la noi la nasteri? Cam cat trebuie sa dai pe la medici in spitalele din romania?

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

ana eu nu inteleg cadita aia..dar apre ok..carutul 35 kg omgggggggggggggggggggg..no way..cred ca raman la hauck..12-13 kg

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 12+

Mergi la inceput

Allexxia, habar nu am de preturi! In Bucuresti, am inteles ca de dat bani oricum dai, fie ca esti la stat, fie ca esti la privat. Doctorul meu mi'e foarte bun prieten, nici nu cred ca vor exista intre noi discutii de genul asta, pentru ca avem o relatie de atatia ani in care nu s'a pus niciodata problema banilor. El are clinica privata, dar nu si pentru nasteri. Asa, am decis sa nasc la spitalul unde lucreaza, speram sa gasim o rezerva libera pentru acea data, mai ales ca noi vom sta din 37 de saptamani in spital.
Dar char sunt curioasa ce tarife se practica in tara pentru o nastere in spital de stat. Of, alte ganduri...

Ana
14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Celesta, cred ca poate avea si mai putin de 35 de kg. Se calculeaza tot pachetul in kg, pentru ca sunt multi parinti care'l comanda online si asta e important pentru sistemul de livrare la domiciliu. Ca mi'am amintit. Deci vine si mai putin.
Ma pusesei pe ganduri!

Ana
14

L-ai vazut si in magazine? Asigura-te ca nu e f greu, nu stiu cum esti tu, dar eu una nu as avea sanse sa urc si sa cobor scarile, sa manevrez ceva greu sau incomod...
E numai o parere

„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele.”

13+

Mergi la inceput

Doura, 10 sau 12 kg are pe bucata, fiecare parte a sistemului. 35 de kg are tot pachetul, pentru cand e livrat acasa! Deci... panica falsa!

Ana
14

Mergi la inceput