Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (27)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Ana ceea ce spui tu pare a fi gastrita si cu rosii cherry si struguri o intretii. Incerca sa manaci supe, creme, paine uscata, prajita, sticksuri etc. si interdictie totala la legume si fructe, Poti papa doar gatite.

Din pacate e mai greu sa nu apuce gastrita in Italia Eu tot acolo am facut

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

ana sper sa scapi de durere..ma asteptam sa te duci azi la doc...de ce mai astepti???

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

www.hauckuk.com/strollers/all-rounder.html?p=1" target="_blank"> INTERESANT

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 12+

Mergi la inceput

travel system se numesc alea cu de toate: scaun de masina, changing bag si sac din ala de dormit

si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Multumesc pentru link-uri - le-am si notat. Pentru cele care suntem la prima sarcina ne ajuta mult ce spuneti voi de carucioare.
Eu tot la greutate ma gandesc acum, caci o sa cam fiu singura pe zi cand o sa vreau sa ies cu bb la plimbare si chiar nu stiu cum o sa cobor si caruciorul si pe BB :(

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Bai mamici (alinishca , ral_eli) ...eu in nici un caz nu vreau sa va sperii , eu doar am relatat ce am patit eu (sunt inca speriata si socata)...si chiar nu as vrea sa mai aud de asa ceva pe aici
Si eu sunt pro-miscare in sarcina...dar iata ca la unele organisme chiar nu se poate!
Eu sper sa nu mai avem vesti rele in odisee si sa fim optimiste , sanatoase si fericite.

Fericita 13+

Mergi la inceput

mie imi vine sa rad ca noi deja am vb de nastere..carucioare..acum am trecut si la tabere..hehehhe inca putin si alegem facultatea

si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Aha, tot e bine ca vorbim de carucioare si nu de tabere
Al meu prunc va mosteni de la verisorul lui un Stokke galben. Sora-mea si l-a dorit vreo 4 luni (isi facuse chiar si un screen saver cu el ) iar cand in sfarsit i-a l-a cumparat sotul ei, a spus ca este caruciorul perfect si ca ar da un acatist celui care l-a proiectat. Eu recunosc ca l-am testat zilele trecute pe nisip si este foarte fiabil, nu e greu deloc, bebelusii sunt foarte incantati sa fie la inaltime. Un singur minus mi se pare ca are: se pliaza destul de putin.
Eu sunt mare fan baby-wrap, cred ca in alta viata am fost cam gipsy. Dar sunt foarte plimbareata, nu posed masina si sunt o indragostita de urban, asa ca bebele meu va fi probabil tot cam asa.

11+
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Miruna, veste proasta mi'ai dat. Daca n'am mai avut de 12 ani probleme cu stomacul, nu mai stiu ce se recomanda si care sunt interdictiile la mancare. Eu tot sper sa ma lase, pentru ca refuz sa ma vad cu gastrita, avand in vedere ca eu inainte de sarcina mancam de 2 ori pe zi si nu aveam nimic la stomac, iar acum, de cand cu graviditatea, am sarit la 4, 5 mese pe zi. Si chiar si asa, pentru 2 zile in care am mancat mai "slab", sa ma pedepseasca in halul asta?? Si vedeti ca poftele tin cu mine? Adica ciorbita si piure...gatite amandoua, deci nu am pofte nesanatoase. Azi dimineata rosiile alea cu branza mi se pareau cel mai complet mic dejun... Of, m'apuca depresia!!! Probabil si de la vreme, tot ploua si e frig. Cum e in Bucuresti?? Se pastreaza zile frumoase pentru toata saptamana?

13

Mergi la inceput

il verfic acum si pe stokke asta..merci rala...vad ca au magazine si n liban..hauck nu au..

si 12+

Mergi la inceput