Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (27)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

v-am gasit!Finally!

12+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Landourile nu mai sunt ca pe vremea noastra, grele...
Eu vreau sa cumpar un carut cu sistemul 3 in 1, cu scoica pt masina (aici e obligatorie, nu iei copilul din spital fara ea), landou (in care sta pana pe la vreo 8 luni) si buggy (carutul sport de la 8 luni la 2-3 ani). Nici nu ma gandesc sa nu iau landou pt ca vom naste iarna si nu vad cum l-as putea scoate la plimbare pe frigurile alea...
Pt mine e important sa fie usor de asamblat -dezamsamblat, sa se faca mic incat sa-mi intre in portbagaj la masina, sa fie rezistent si fiabil... Nici nu vreau multe
Am cerut consultanta in magazinele de specialitate si din ce informatii am adunat pe acolo, Hauck nu e chiar asa grozav pe cat se crede, Chicco are un raport prost calitate -pret...
Mie mi se scurg ochii dupa asa ceva:

http://cybex-online.com/site/de/pushchairs/callisto.html

sau

http://www.quinny.com/ot-en/strollers/buzz-4

„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele.”

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Uitasem sa schimb semnatura, azi am facut 14 saptamani! Pentru marti am rugat o prietena sa'mi faca o programare in Bucuresti, la un echo. Imi doresc sa aflu ce sex are bebe si nu am rabdare pana pe 3 iunie, cand e urmatoarea programare.

Ana
14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

rala super arata stokke... fetelor uitati: http://www.stokke-stroller.com/en-lb/

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Ca tot vorbim de momente viitoare, am si eu mare nevoie de ajutor (propunea cineva sa bolduim intrebarile importante si o sa o fac, ca stiu cum e, se scrie mult si citim repede si printre randuri, iar eu am mare nevoie de ajutor)
Am mai scris si la sfaturi juridice si astept un raspuns si de la Marius, dar poate este aici cineva intr-o situatie similara: eu sunt si angajata cu carte de munca si pfa. Stie cineva cum pot beneficia de CIC 85% din toate veniturile? Ce trebuie sa platesc si unde? Daca trebuie sa mai platesc ceva in afara de impozitul pe venit la pfa?
Este cineva contabil?
Parca Gabriella a dat ceva de inteles ca lucreaza cu cifre... dar dansa a cam dezertat latelly... Va multumesc mult daca ma puteti ajuta

11+
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rala

Aha, tot e bine ca vorbim de carucioare si nu de tabere
Al meu prunc va mosteni de la verisorul lui un Stokke galben. Sora-mea si l-a dorit vreo 4 luni (isi facuse chiar si un screen saver cu el ) iar cand in sfarsit i-a l-a cumparat sotul ei, a spus ca este caruciorul perfect si ca ar da un acatist celui care l-a proiectat. Eu recunosc ca l-am testat zilele trecute pe nisip si este foarte fiabil, nu e greu deloc, bebelusii sunt foarte incantati sa fie la inaltime. Un singur minus mi se pare ca are: se pliaza destul de putin.
Eu sunt mare fan baby-wrap, cred ca in alta viata am fost cam gipsy. Dar sunt foarte plimbareata, nu posed masina si sunt o indragostita de urban, asa ca bebele meu va fi probabil tot cam asa.

11+
-- Don Herold

Mai are Stokke un minus: PRETUL

Eu nu voi lua baby-wrap pt ca nu am voie sa car, am la activ doua operatii la femur in urma unui accident de masina. Doar daca iau si il poarta consortul

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

rala super arata stokke... fetelor uitati: http://www.stokke-stroller.com/en-lb/

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 12+

tareeee
Ce ma bucur ca am reinceput sa fim active...
Ce stiu din experienta unei prietene este ca ... caruciorul trebuie sa fie cu maner rabatabil (cred ca asa ii zice) ...ca sa schimbi directia lui in functie de soare

Fericita 13+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioana_Mami
tareeee
Ce ma bucur ca am reinceput sa fim active...
Ce stiu din experienta unei prietene este ca ... caruciorul trebuie sa fie cu maner rabatabil (cred ca asa ii zice) ...ca sa schimbi directia lui in functie de soare

Fericita 13+

acum mai toate modelele au un schelet pe care atasezi fie landoul, fie buggy, cu fata sau cu spatele, cum vrei... exista si ce spui tu, modele care isi modifica manerul directia...

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

ana_o imi pare rau ca nu te simti mai bine dar daca tot nu iti trece, zic si eu, de ce nu faci o vizita la un doctor? poate nu este ceva grav si se poate trata destul de simplu, dar oricum ar fi este mai bine sa stii ca sa stii ce trebuie sa faci.
si ai grija de tine!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Ma bucur doura ca iti place stokke. Jur, cand am fost cu sora-mea in magazin sa il aleaga mi s-a parut o mare tampenie, cuib de barza cocotzat, instabil si de fitze. Dar ulterior l-am vazut "la treaba" si chiar si-a meritat banii (e adevarat nu putini!). Iar nepotul meu care e un zgubilitic de berbec, si-a gasit nasul in caruciorul asta (e singurul in care a stat si el mai mult de 20 de minute), plus ca la colici face niste "drifturi" de mama-mama (s-au distrat unchi-su si tata-su de minune). Sora-mea mai avea un chicco 3 in 1 (apropos de ce spunea celesta), landoul a fost ok, scoica a avut cuie in ea ca urla copilul ca din gura de sarpe iar cel sport a pus capac: cu tot cu toate protectiile montate era numai bun sa o plimbe pe sora-mea (cu tot cu kilele ramase la 5 luni dupa nastere). le are si acum pe toate in garaj.

11+
-- Don Herold

Mergi la inceput