Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (27)
Raspunsuri - Pagina 3
douradoudou spune:
www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdisplay0_10751_-1_100014_10001?source=buyat&cm_mmc=Blue%20Barracuda-_-Affiliates-_-Affiliate%20Network-_-Buy%20At" target="_blank">asta merge si la fete si baieti zic eu..ce zici miruna?
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 12+
sunset_zuzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui douradoudou www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdisplay0_10751_-1_100014_10001?source=buyat&cm_mmc=Blue%20Barracuda-_-Affiliates-_-Affiliate%20Network-_-Buy%20At" target="_blank">asta merge si la fete si baieti zic eu..ce zici miruna? Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri si 12+ |
da arata bine...mie imi place
Doamne ai grija si de noi 11+
mirunam spune:
citat din mesajul lui douradoudou www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdisplay0_10751_-1_100014_10001?source=buyat&cm_mmc=Blue%20Barracuda-_-Affiliates-_-Affiliate%20Network-_-Buy%20At" target="_blank">asta merge si la fete si baieti zic eu..ce zici miruna? Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri si 12+ |
Super eu sunt indragostita de Pooh, Alex are camera cu Pooh si cred ca bebe 2 va beneficia de acelasi tratament
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 12+
douradoudou spune:
pt miruna: www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdisplay0_10751_-1_99903_10001?cm_vc=WeRecommendIO" target="_blank">asta e ok?
si 12+
allexxia_m spune:
Nu m-am gandit pana acum la carucior, nici nu stiu bine cate tipuri sunt dar as vrea unul cat mai complex si pentru bb cand e mic si pentru atunci cand mai creste, si da si cu suport pentru masina ca sigur o sa-l plimbe taticul cu masina. Si sa nu fie nici greu ca nu am lift la bloc si va trebui sa-l cobor singura 2 etaje ...
Dar as vrea si baby wrap, nu stiu cum ma voi simti cu el atarnand de mine dar imi place ideea sa fie asa aproape de inima mea
14+
ana_o spune:
hello, dragi mamici si burtici!
Dia, pare rau, rau pentru vestea pe care ne'ai dat'o, iti doresc multa liniste si putere sufleteasca, in curand sa crezi ca va fi din nou bine. Si nu uita, nimic nu e intamplator, probabil asa a fost sa fie. Pup mult si numai bine!
Pfff, greu cu respiratia asta, gafai parca as fi alergat 1 km. Iar eu stau pe scaun!!
M'a prins o ploaie de toata frumusetea, blugi, incaltari si podoaba capilara ude aproape complet. Am avut umbrela, dar a fost o ploaie miscatoare , deh, vantul a avut si el rolul lui.
Sa va spun ca azi dimineata la 5 mancam Baby Bel si struguri roze?! Si ca apoi am adormit super greu...si m'am trezit la 13.30???!!!! Am crezut ca nu °bat° bine. Dar atat era ceasul. Repede, am °bagat° rosii cherry cu branza, niste struguri si rpd sa ies din casa. Restul, cu ploaia si udatul vi le'am spus.
Problema cu stomacul meu e una serioasa, trebuie sa merg la un gastroenterolog, nu mi'e deloc bine, simt o gaura mare in °capul pieptului° care nu'mi da deloc pace. In fine...
Carucioareeeeee! Eu am gasit ce'mi doresc, 3 in 1 de la Inglesina, pe maron, culoarea mea preferata. Nu mai schimb cu nimic altceva, e pe gustul meu si pe confortul lui bebe. Am gasit si caditza de baie cu suport de schimbat scutece, cred ca tot de la Inglesina, oricum e f tare si f practic.
Crisuletz, eu stau tot la casa(momentan) si iubesc natura grav de tot. Anul trecut am cumparat si eu leagan din lemn, foarte frumos, abia astept sa ajung acasa si sa scot pernutzele pentru el, pana acum nu a fost asa frumos afara incat sa ma °dau° putin in leagan.
Legat de mancare, fetelor, cu durerea asta de stomac, nu am dispozitia pentru gatit. Si asta ma deprima teribil, pentru ca mi'e gandul la ciorbita de cartofi si la piure cu snitzele. Of...!!!
Sper sa fie frumos pe 8 mai, sa avem parte de soare si vreme buna. Abia astept!
Mai aveam ceva de spus, dar imi aduc eu aminte...
13
allexxia_m spune:
douradoudou arata bine exemplele date de tine, par sa aiba de toate, au o denumire anume tipul asta de carucioare?
14+
douradoudou spune:
miruna cred ca ai ramas la cel cu pooh..buna alegere..
si 12+
mirunam spune:
citat din mesajul lui douradoudou pt miruna: www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdisplay0_10751_-1_99903_10001?cm_vc=WeRecommendIO" target="_blank">asta e ok? Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri si 12+ |
Da! Si mai e www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdisplay0_10751_-1_86260_10001" target="_blank">si asta .., adevarul este ca pentru un carut simplu nu prea e greu
Si eu sunt curioasa de wrap, la Alex nu am avut dar acum mi-ar placea desi eu am probleme cu coloana...
Alexxia, asta cu greutatea e un blestem. Nu stiu cum le fac dar toate sunt grele, mai ales cand nu ai lift. Cel putin landourile sunt imposibile de pliat de carat... din cauza asta nici nu cred ca o sa cumpar. Problema e ca vor fi ursuleti de iarna deci va fi frig si in landou e caldurica...
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 12+
douradoudou spune:
sincer nu stiu allexia cum se numesc ...eu am cautat dupa firma si mi-am ales sa aibe de toate
si 12+