Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (27)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Probabil se lasa spatarul pana jos

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Pai mai avem ceva timp pana nastem asa ca avem timp sa astptam daca le comandam din America.
Miruna ai dreptate. Se merita doar daca ai pe cineva acolo si ti le poate trimite. Pe cel de-al doilea cite sunt foarte multe lucrui pentru mamica si bebe, multe dintre ele foarte interesante. De exemplu este pernita pentru alaptat si pernita pentru dormit in ultimele luni de sarcina. Doctorul meu mi-a spus ca sunt foarte folositoare. Voi ce parere aveti?

8+
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Chiar sunt utile in ultimele luni cand abia mai poti sta in pat ,merita investitia

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

si sunt destul de accesibile ca si pret, nu?

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Nu am avut dar sunt utile. In ultima luna ma simteam ca o minge, e bine asa ai suport. Oricum somnul din ultima luna este relativ, la mine Alex dadea petreceri noapte . Cand isi infigea un picior in coaste ma trezeam automat...

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 12+

Mergi la inceput

sau uitati ce dagut e saculetul asta.... si nu e scump... si noua ne-ar prinde bine avand in vedere ca nastem iarna
http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2266846

Ufff... de toate imi trebuie

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

Dragutele..marturisesc ca incepe sa ma ia cu paranoia.Maine dupamasa merg la doctor. Daca ceva merge prost? Daca nu mai e vreun Pufic? Daca ceva e prost? Vai m-au luat niste emotii..

Incerc sa imi spun ca totul e bine, ca ei cresc acolo. Ca chiar nu am motive de ingrijorare pentru ca nu am avut sangerari sau dureri. Mi-am luat pastilele toate si am respectat indicatiile dr. Ba mai si dorm la pranz in fiecare zi ca alfel nu functionez.

Doamne ai grija de noi!

sugubina +9

E normal sa-ti faci griji, mai ales ca tu-ti faci griji pt 2 ursuleti, pt fiecare in parte, dar ai incredere ca va fi bine, Dumnezeu este cu noi!

„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele.”

13+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Neata! Azi dam de baut de doua ori am facut 13 saptamani si rezultatul de la bitest este foarte bun

Sashenka, bine ai revenit!

Doura, scuze dar ieri am avut incidente culinare si nu am mai pus poze cu balansoare si alte alea... pun acum.

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 12+

Felicitari si la mai mare!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

eram datoare cu un raspuns pentru indemnizatia in cazul PFA :

"(1)Începând cu data de 1 ianuarie 2009, persoanele care, în ultimul an anterior datei nasterii copilului, au realizat timp de 12 luni venituri profesionale supuse impozitului pe venit potrivit prevederilor Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare, beneficiaza de concediu pentru cresterea copilului în vârsta de pâna la 2 ani sau, în cazul copilului cu handicap, de pâna la 3 ani, precum si de o indemnizatie lunara în cuantum de 600 lei sau, optional, în cuantum de 85% din media veniturilor realizate pe ultimele 12 luni, dar nu mai mult de 4.000 lei.
3)Prin venituri profesionale supuse impozitului pe venit potrivit prevederilor Legii nr. 571/2003, se întelege: venituri din salarii, venituri din activitati independente, venituri din activitati agricole, asa cum sunt definite de aceasta lege."

Deci platesti 16% si beneficiezi de includerea acestui venit in calculul indemnizatiei....parerea mea....

LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
9+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Neatza!
Legat de carucioare...noi avem de la zanica, asa ca nu mai investim in unul nou. Avem un Orbit. Mie nu prea mi-a placut, dar sotul a fost extaziat si l-am lasat sa-si faca damblaua. Nu mai stiu cine, parca Celesta, a pus link cu Quinny. Si mie imi place, dar are o problema. Nu prea e comod caruciorul sport pt ca spatarul nu se lasa pe spate, ci se lasa cu totul, nu stiu cum sa explic, de ridici copilul cu picioarele in sus. Si mai e nasol la copii care de pe la 4-5 luni nu vor sa mai stea in landou si trebuie sa-i treci la carut sport lasat pe spate, nu ai aceasta posibilitate. Stiu asta sigur de la o prietena. Dar e frumos
Mie mi-a facut sotul surpriza, cica cadou de ziua mea, plecam vineri la Londra. Asa ca trebuie sa fug de la Constanta sa-mi fac bagajul.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 13+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

O prietena de-a mea are Quinny si e f entuziasmata de el... Cred ca depinde de la caz la caz...

Norocoaso, iubesc Londra! Sa te distrezi de minune!

13+

Mergi la inceput