Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (27)
Raspunsuri - Pagina 18
mirunam spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui ALEXA1985 De unde cumperi untul de cacao?
12+ |
De www.akuawood.co.uk/" target="_blank"> AICI !!!
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
12+
BraveGirl spune:
Si noi tot din USA am comandat. Preturile sunt mult mai mici decat la noi. Dar a durat cam 2,5luni transportul cu vaporul.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
13+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2
mirunam spune:
Ukume eu sunt un fan al comenzilor. Haine nu imi mai cumpar de mult de aici, acum fac o exceptie, dar nu merita.
Problema comenzilor din USA sunt taxele vamale. Daca au livrare in RO platesti taxe vamale si TVA la valori poeste 150$. Daca ai pe cineva care sa le trimita scapi, altfel il considera import 
Graco sunt foarte bune. Eu am avut la Alex si au fost super!
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
12+
sunset_zuzi spune:
joy am intrat pe mailul de yahoo si nu am gasit listuta ![]()
Doamne ai grija si de noi
11+
mirunam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui BraveGirl Si noi tot din USA am comandat. Preturile sunt mult mai mici decat la noi. Dar a durat cam 2,5luni transportul cu vaporul. ========== Corina Mamica de Arianna Maria si 13+ ![]() POZE CU PRINTESA BEBE2 |
Le-au livrat direct sau au pe cineva care le-a trimis? Daca au livrate ne dai si nou site-ul
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
12+
bebelu86 spune:
fetele vedeti k am mai trimis si eu niste chestii pe mail..sper sa va fie de folos 
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
5+
bebelu86 spune:
Doura am rez.
mersi mult 

am trimis pe yahoo ceva
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
5+
ancadragoman spune:
Gabi are nevoie de voi http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=151703
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
mirunam spune:
Am o nedumerire. La caruciorul www.mothercare.com/Silver-Cross-Halo-Dandelion/dp/B001NWDAN8/sr=1-7/qid=1273053943/ref=sr_1_7/279-3684831-6563321?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44333031&mcb=core" target="_blank"> ACESTA sau la www.mothercare.com/Maclaren-Techno-XLR-Black-Champagne/dp/B001NWCES0/sr=1-6/qid=1273054096/ref=sr_1_6/279-3684831-6563321?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44333031&mcb=core#productInfo" target="_blank"> ACESTA scrie ca pot fi folosite de la nastere desi mie mi se par sport. Cum vine asta???
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
12+
sunset_zuzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirunam Am o nedumerire. La caruciorul www.mothercare.com/Silver-Cross-Halo-Dandelion/dp/B001NWDAN8/sr=1-7/qid=1273053943/ref=sr_1_7/279-3684831-6563321?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44333031&mcb=core" target="_blank"> ACESTA sau la www.mothercare.com/Maclaren-Techno-XLR-Black-Champagne/dp/B001NWCES0/sr=1-6/qid=1273054096/ref=sr_1_6/279-3684831-6563321?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44333031&mcb=core#productInfo" target="_blank"> ACESTA scrie ca pot fi folosite de la nastere desi mie mi se par sport. Cum vine asta??? MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 12+ |
tot sport mi se par si mie

Doamne ai grija si de noi
11+