Bobocei de sept-oct 2008 (282)
Raspunsuri - Pagina 9
andreutac spune:
Oana, partial ai dreptate in ceea ce priveste nasterea la privat. Stiu ca nu te primesc in caz de nastere prematura, dar in acelasi timp stiu ca medicii (ginecologi si neonatologi) inca lucreaza sau au lucrat in spitalele de stat, deci probabilitatea ca performantele lor profesionalesa nu fie aceleasi ca la stat e destul de mica. In acelasi timp, cumnata sora-mii a nascut anul trecut la Euroclinic, tot la fel avea reducere pe baza asigurarii. Sarcina a decurs normal,nasterea la fel, numai ca a doua zi fetita a avut niste crize de apnee. Au tinut-o la oxigen, au investigat-o in interiorul spitalului, au trimis-o si la Polizu pentru investigatii suplimentare, s-au purtat super bine cu ea, medicii i-au explicat despre banuielile lor, au incurajat-o sa alapteze dupa ce situatia s-a stabilizat, plus ca la final i-au facut si reducere la cazare avand in vedere ca a stat cam o saptamana internata si nota finala ajunsese la o suma frumusica. Acum nu stiu ce sa zic, cred ca e cu dus si intors discutia.
Musette, bafta cu gradi si felicitari pt. examen! Ciorbita de peste a fost delicioasa, e pe terminate, azi i-am facut Evei supa de cocos de tara
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria
dyanira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AlexaM Dya...m-ai prins... ![]() Matei Gabriel 24.08.2008 foto |
Sunt cu ochii pe tine
Sa ne dai vesti da???
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
dyanira spune:
Lumi imi pare tare rau.Si eu zic ca e nevoie de investigatii suplimentare febra asta semnifica o infectie inca existenta in organism.Multa sanatate ne gandim la voi
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
tzitziri spune:
Sunt de acord ca asta cu nasterea si cu spitalele in general e cu dus si intors asa ca nu vreau sa 'incit' spiritele
.Nu mai zic nimic decat daca am 'noutati' de la sursa![]()
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
ooka spune:
salu
Am intrat sa scriu Oanei (tzitziri) despre scaun invers. Noi am luat sofiei de www.carseat.se/store.html" target="_blank">aici scaun de masina dupa ce am studiat filme de groaza despre accidente si bb (bine, nu personal, sora mea). Scaunul pe care l'am luat nu e pentru isofix ca nu am la masina isofix, scaunul e Britax Multitech. Sofia nu e uriasa (85 cm si 10,5kg) si sta foarte bine, doarme bine desi nu se lasa pe spate. Se plictiseste ca orice bebe insa poate fi intretinuta, oricum unul din noi sta in spate cu ea. Nu fuge prin masina, mai nou isi scoate manutele daca nu e fixa centura. Eu am scris un mail tipului de pe site si a fost super, mi'a trimis poze cu copiii lui in masina pe diverse scaune. Oricum fata de ce am mai vazut e foarte teapan scaunul. Be safe insa e o porcarie in opinia mea, nici el nu l'a recomandat. E un scaun mic si neprietenos.
Pot sa'ti fac o poza cu Sofica daca vrei, sa vezi ca shade bien merci.
Spor si numai bine.
mami de Sofi
gaia.nevia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui dyanira
Sunt cu ochii pe tine Sa ne dai vesti da??? Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
beeey, despre ce vorbiti voi aici?!
AlexaM spune:
Curiozitatea asta ...ce sa-i faci...
Ada, astept cu nerabdare ziua de duminica sa fac un test de sarcina...![]()
Sigur ca voi trambitza rezultatul...
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
tzitziri spune:
ooka, nu iau oricum nici un scaun fara sa il probam.
Deci besafe-ul ala care mie acum imi surade cel mai mult, daca nu trece proba "copil pus in scaun si mimata situatia din masina - adica bancheta, scaun din fata etc" nu il iau.
Se poate sa nu treaca proba practica..pe cea teoretica o trece.
Si noi asteptam un raspuns de pe un site din afara legat de un Britax..dar vad ca nu se grabesc sa ne ofere informatii...O sa le scriu astora pe care ii recomanzi si sper sa fie mai prietenosi
.Tu l-ai comandat de aici de pe site?Si ti l-au trimis ei prin curier?
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
ooka spune:
salu
Oana, o sa fie greu sa iei scaun rear facing cu proba. La noi sunt doar doua modele: Be safe izikid (l'am tot vazut la targuri) si inca unul, denumirea imi scapa, sora mea l'a cautat pentru ca ea are isofix. Stiu ca l'a comandat, l'au adus si nu l'a luat ca era o imens. Iti scriu cind ajung acasa sa o intreb. Bon. Am dat mail tipului si i'am spus ce masina avem (o fiesta pitica), el mi'a spus ce'mi recomanda (mie mi'a placut be safe cu isofix ca arata spectaculos, acu' vaz ca nu'l mai are la vanzare) el mi'a spus ce mi se potriveste si mi'a dat si niste poze cu copiii lui/ai altora cu poze pe scaune in rearfacing la masini mici (206, de exemplu). Ulterior l'am comandat, am platit scaun si transport si mi l'a livrat un nene cam in 4 zile acasa. Scaunul are 11 kg si se monteaza greu, adica sa fie corect e greu, pe mine in genere ma apuca nervii, da bine si stau prost cu ei. In fata se mai poate sta, dar nu foarte confortabil. Noi am facut drum de 6 ore dus/6 ore intors si eu am stat in fata ei si a fost ok. Iti pot face poze si ti'l pot da la o proba, dar nu stiu daca te intereseaza ca nu are isofix. Se poate monta o oglinda sa vezi ce face (in cazul in care conduci tu si e doar bebe ins pate) si noi am mai luat o husa pentru bancheta din spate sa n'o mai jegoseasca, husa are si niste buzunare asa ca ii pun apa acolo si se serveste singura. Ca idee asa, se fixeaza cu doua centuri de scaunul din fata si cu o centura de bancheta din spate plus o bara metalica care se fixeaza pe podea. Noi nu regretam, bine, ma mai bombane sotul ca o fi ca o pati, ca bietul copil care sta invers, dar nu discutam. La manevre bruste prin Bucuresti ea nici nu se clinteste (ma refer la frine ca imi iese cite un neghiob in fata, nu la condus sportiv
).
Cam atat ![]()
Maria
mami de Sofi