Bobocei de sept-oct 2008 (282)
Raspunsuri - Pagina 8
Nocom spune:
dya, clau felicitari!!! chiar ca rezistati!!!! 
eu in 2 zile am dat deja jos 600 gr 
de seminte habar n-am, n-am ami mancat de cand aveam cred 10 ani si ne prajea mama la cuptor...![]()
claudinna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nocom Neata, Si noi pe aici...... Daria de cum se da jos din pat se duce in hol, isi pune papucii si iese afara in curte!! ![]() Nici nu apuc sa deschid ochi cand aud usa de la intrare pocnindu-se in urma ei.... Noroc ca in curte nu este nici un pericol.....terorista nene, asa stie ca sar ca arsa din pat!! ![]() Cei mai iubiti pamanteni, Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004) |

luminita2008 spune:
neatza,
de vreme ce ma laudam ca suntem mai bine, Robi s-a trezit cu febra azi, 38.6... acum e mai bine, antitermicul si-a facut efectul + sosete cu otet... e in tricou si in pantaloni scurti si zburda in toata casa.
nici nu mai stiu ce este, nu mai stiu ce sa cred, nici doctorii, se pare, dar nu e bine deloc. avand in vedere ca de-abia l-au vazut in gat si-n urechi si (cica) e ok, maine merg direct la medlife ptr inca un consult si analize: sange, exudat faringian si ce-o mai fi. daca nici aici nu descoperim nimic si tot avem febra, ne paste (cel putin) o radiografie la osul urechii cu probleme, daca nu chiar o tomografie
... urina nu analizam acum, ca de abia a terminat cu antibioticul si nu o sa fie relevante.
ma duc sa ma impusc.
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
andreutac spune:
Lumi,
uff, imi pare tare rau de Robi. Nu-i in regula cu febra asta, mai ales si dupa tratamentul cu antibiotice. Du-te si fa-i toate analizele si sa dea DD sa descoperiti cauza.
Mimihoo, ma bucur ca e bine Sofia si va prieste aparatul salin.
Despre nasterea la privat, as vrea sa va spun ca Spitalul Euroclinic se pregateste sa incheie un contract cu Casa de Asigurari, care va suporta o parte din costurile nasterii. Acum nu stiu cat va costa nasterea avand in vedere ca tarifele lor sunt mari oricum, dar poate merita sa intrebati. De asemenea, cica prin august-septembrie se va deschide si spitalul privat al Sanadorului, poate baga ceva promotii.
Si eu sunt ingrozita de ce s-a intamplat la CF2, dar in acelasi timp nu cred ca as putea suporta costurile unei nasteri la privat. Dar poate castig la loto, cine stie?![]()
Bafta la slabit fetelor si rezistati tentatiilor!!!
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria
tzitziri spune:
Am sunat la Euroclinic ca eram si eu curioasa de treaba cu decontarea de catre Casa de Asigurari.
Deci pentru orice operatie se deconteaza cu trimitere de la medicul de familie care are contract cu casa de asigurari (!) 2300 ron indiferent de operatie. Ca exemplu apendicectomie costa la ei laparo 5000 ron si una clasica 7000 (totul inclus - interventia, cazare, medicatie, etc)
La nastere se deconteaza 1800 ron....o nastere normala este 5600 ron iar o nastere cezariana 9500 ron (incluse procedura in sine, cazare ,medicatie, etc)
Trageti linie si vedeti cat da![]()
Lumi, imi pare rau....nu prea stiu ce sfaturi dar sunt sigura ca o sa ii dati de cap
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
andreutac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tzitziri Am sunat la Euroclinic ca eram si eu curioasa de treaba cu decontarea de catre Casa de Asigurari. Deci pentru orice operatie se deconteaza cu trimitere de la medicul de familie care are contract cu casa de asigurari (!) 2300 ron indiferent de operatie. Ca exemplu apendicectomie costa la ei laparo 5000 ron si una clasica 7000 (totul inclus - interventia, cazare, medicatie, etc) La nastere se deconteaza 1800 ron....o nastere normala este 5600 ron iar o nastere cezariana 9500 ron (incluse procedura in sine, cazare ,medicatie, etc) Trageti linie si vedeti cat da Lumi, imi pare rau....nu prea stiu ce sfaturi dar sunt sigura ca o sa ii dati de cap ![]() Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008) Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso |
Mda, la nasterea normala suna ok pretul cu tot cu reducere, avand in vedere ca si intr-un spital de stat cotizezi destul la medic, asistente, infirmiere, anestezit, iar aici macar esti tratat ca lumea. Problema e, daca nu poti naste normal...diferenta de pret arata cam descurajant pt. mine :(.
Oana, multumim pt. informatie

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria
tzitziri spune:
Andreutac...acum eu nu am sincer o pareare prea buna despre nasterea la privat.
Eu nu cred ca sunt pregatiti pentru o nastere cu probleme.Cred ca este totul frumos si civilizat, dar cred ca daca apar probleme incep sa dea din colt in colt...nu cred ca au nici aparatura, nici pregatirea si nici conditiile necesare....
Am mai scris pe aici..eu cochetam tare mult cu ideea de nastere la particular. M-am urmarit toata sarcina in paralel la Giulesti si la Euroclinic. Aveam dr dedicat (doamna dr la care ma duc si acum periodic si care ma stie deja), aveam finantele necesare si o reducere de 15% pentru ca am asigurare de sanatate la ei. Am facut si cursuri prenatale la ei si am vizitat maternitatea...totul parea superb.Chiar visam cu ochii deschisi ca o sa nasc acolo.
Dar la 30 si putin de saptamani cand deja se punea problema de risc crescut de nastere prematura mi-am dat seama ca e o problema...ca nu ma primeste nimeni sa nasc acolo pana la 36-37 de saptamani.
Asa ca am suferit putin si m-am reorientat pentru ce era mai sigur pentru mine si David....
Cred ca e riscant sa se mearge pe ideea fixa de nastere la particular fara alte alternative....
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
musettepink spune:
Deci am ceva bani de strans pt o cezariana nu gluma![]()
![]()
Oana sunt total de acord cu tine,la prima nastere nici nu am vrut sa aud de privat ,mai ales dupa ce a patit o tipa de la cursurile prenatale la Medlife insa acum chiar sunt ingrozita de frica ,ma tem ca as putea lua ceva grav de la un spital de stat iar daca finantele ne vor permite si sarcina va decurge normal m-as risca sa nasc la privat.Eu am o pritena al carui sot s-a operat la Elias de ceva la coloana si a luat hepatita
,mie asa ceva mi se pare ingrozitor si mi s-a zbarlit pielea pe mine cu atat mai mult cu cat eu am nascut chiar acolo.
Roxana cine sta pe la podul Grant
????si pe la noi de ce nu ai trecut
?
Andreutac
cum a iesit ciorbita de peste?
Ma duc sa vizitez o gradinita,arata f frumos pe afara,are curte,camere video si un pret rezonabil insa are niste trepte inspaimantatoare si o rampa care duce la un garaj,toate in aceeasi curte cu cea a copiilor
,sunt curioasa cand voi ridica problema ce imi vor zice....va povestesc la intoarcere.
Pup!
de
Luca
musettepink spune:
Lumi multa putere sa treceti peste tot si sa fie bine hunul.Va tin pumnii.Sanatate multa!

de
Luca
Ciufik spune:
Scuze ca dau buzna
.
Nerantula - http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132191&whichpage=8 - aici ai povestea mea despre amnio-. In 2008 mi-a iesit prost DT, Badiu m-a trimis direct la amnio-, fara TT si stres inutil. Bine ca m-am stresat eu maxim cu amnio- asta-i alta poveste. Cum scrie si in postarea mea il recomand pe Silviu Predoi si amnio- facuta dupa 18 sapt, asta de la Badiu citire (lichid mai mult, riscuri mai mici). Dc vrei amanunte, iti trimit nr meu de tel pe pm. Sanatate multa si nu uita ca testele astea sunt probabilistice, da? 

Daria Anastasia (24.09.2008) si