Bobocei de sept-oct 2008 (282)
Raspunsuri - Pagina 7
claudinna spune:
Dya si eu tot ca si tine, rezist eroic nemancata de pe la 5...
de seminte nu stiu daca sunt permise...uneori mai mananc si eu seara, sa-mi treaca de pofta de alte nebunii
Mimihoo, poate ca ai spus, dar eu nu am vazut, ce aparat ai luat, de unde si cat a costat?
copilul meu a dormit azi 4 ore ca de pranz si acum doarme de pe la 23, dar nu porfund...s-a tot foit in pat si nu-l pot pune in patut de teama sa nu se trezeasca...ca sa nu va mai spun ca m-a scos din minti...nu pot frate sa ma odihnesc cu el langa mine
ma duc totusi sa incerc sa-l mut, ca o fi adomrit intre timp
nikolici, mai esti pe baricade? sper din tot sufletul sa fiti bine pana la urma!
intr-adevar e groaznic ceea ce se poate intampla in spitalele de stat...de fapt experienta mea de la nastere nu e tocmai placuta si e vb de chinuiala pe seama unui microb luat din spital...
oricum, eu n-as putea nici sa visez la nastere intr-unul particular...eventual ma duc la Sibiu...am auzit ca acolo ar fi o maternitate cat de cat ok, dar tr sa ma mai interesez
nikolici spune:
Neatza,
Dc ieri ne-am trezit la 3 am, azi am spart recordurile ne-am trezit la 1.30 si stau pupaza cu fii-mea prin casa, de fapt mancam tot ce gasim numa sa treaca timpul.
Cu moralul nu prea sunt bine, va imgainati e greu sa te gandesti ca ramanem intr-o indemnizatie asta daca nu se deschid portile fortelor de munca, nu mai vreau sa ma gandesc la nastere ca ma ia depresia rau.
Azi de fapt ieri pt. prima data de cand sunt gravi cu bb2 am vomitat, nu stiu dc e pe baza de stres sau altceva dar am ramas uimita ca la 3 luni sa ma duc prima data la toa.
Ma duc sa halesc niste porumb facaut la MW si pregatesc eu cafeaua pot cand va treziti.![]()
in 14s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
gaia.nevia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamona Ada, in cartica scaunului, exista si o lista cu masinile care au sistemul Isofix, ei bine acolo zice ca si masinuta ta ar trebui sa il aiba standard pe scaunele din spate. |
frate io nu-l gasesc...

masinuta mea este opel astra classic II / spre deosebire de modelul care era nou cand am luat-o eu pe a mea, si anume astra classic III. Acum a aparut NEW Astra, banuiesc ca la anul se va chema si ea Astra Classic IV.
Trebuia sa bag masina in service ca sa-mi fac, in sfarsit, aripa... si se pare ca voi sta fara ea cel putin o saptamana. Deja ma simt total handicapata si neajutorata... in aceasta perioada pe Radu nu am cum sa-l duc la gradinita... si nici cu Teo nu cred ca-mi va fi usor pe jos. Inca n-am predat masina dar sufar ca un caine de 3 zile numai cand ma gandesc.
Deci, la service poate imi aduc aminte sa intreb daca am sau nu am isofix.
gaia.nevia spune:
buna dimineata, si luati o
luta calda.
Nikole,
, Doamne ajuta sa fie bine. Sa stii tu ca de la distress si mancat aiurea poti sa versi... 
cumnatul meu si-a schimbat serviciul de 3 ori de cand a inceput criza, si are tot numa joburi prin vanzari, cu masina si laptop si evident si niste banutzi. Deci se poate....
babytza spune:
Neata si multam de cafea Ada 
Nerantula sa dea DD sa fie totul bine
te inteleg in privinta deciziei daca nu e totul bine
Dar sunt convinsa ca va fi !!!!! Sa nu gandesti negativ, ca totul va fi bine ! 

Niko poate a fost de la stres si nu mai ai greturi mai departe 
Si eu m-am ingrozit cu ce s-a intamplat la CFR
Atata iresponsabilitate ca la noi....nicaieri in tarile civilizate nu mai vezi . Si cand ii auzi ca ridica din umeri si dau vina NUMAI pe sitem....
Am reusit si eu acum 2 seri sa termin cu decalotatul. V-am spus ca mai aveam 1 mm de pielicica lipita. Ei bine, am facut seara de seara cu unguent bephantene si a cedat singurica dupa vreo 2 saptamani de incercari. Nu l-a usturat deloc cand s-a dezlipit si nici nu a plans la pisu
Acum voi avea grija sa il decalotez si in cada si pe masuta de infasat cand sta pe spate, ca sa nu mai ajungem la asta ![]()
Am invatat si noi sa ne urcam singur in topogan 
L-am filmat ieri , la a 3 a reusita si evident nu gasesc filmarea in telefonul pilaf dela atatea busituri
E asa madru de el
se aplauda singur cand ajunge sus 
Haideti fetelor cu dieta !!!!!! Facem galerie sa reusiti sa rezistati tentatiei !!!!
]
Ada am luat azi noapte jucariile de la Diana
La 11 noaptea eu cautam stradutele pe sus podul Grant 
Mimihoo pupici printesei 

Azi dimineata i-am dat iar un castronel de lapte cu cereale cu cioco
Moaaa ce i-au placut ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
AlexaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nerantula Ada, nu sunt decisa sa o fac, programare la Pop am abia pe 21 mai, prea tarziu ca sa mai pot face amnio apoi, si asa acum am 18s, iar la Medlife cica amnio se face pana in s18, iar pe mine ma pot programa peste 2 saptamani abia .. Da, Claudinna, sunt statistici si e vorba de risc asumat .. Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita |
Am o prietena care are o programare la Iosup pe 10 mai si vrea sa renunte...daca te ajuta...vorbesc cu ea.
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
tzitziri spune:
Neata,
cura mea de 'slabire' a inceput cu consumarea a doua eugenii pe stomacul gol
....dar mi-am cumparat cartea Mihaelei Bilici si o sa incep sa o citesc azi....poate ma ajuta si cititul la slabit![]()
Muuh, iti multumesc si tie de raspunsul privind scaunul de masina.Ma bucur ca ai zis de ADAC - la astia cu scaunul la care am dat eu link scrie ca - La cel mai dificil crashtest pentru scaune auto din Europa efectuat de Stiftung Warentest (Organizatia Consumatorilor din Germania) impreuna cu ADAC, BeSafe iZi Kid ISOfix a primit calificativul de cel mai bun scaun auto pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 0-4 ani!.Deci pentru mine e un motiv in plus.
Imi e clar ca pozitionarea copilului tine si de motive personale.Eu nu conduc (desi am carnet) si voi sta cu David pe bancheta din spate - deci in privinta asta nu am nevoie musai de scaun cu fata la sensul de mers sa il pot supraveghea eu.
Nerantula, am auzit de Predoi pentru amnio.Am citit chiar aici pe forum despre el.
Si eu am facut DT tocmai dorindu-mi sa iasa bine...pentru ca altfel nu stiu ce as fi ales...adica nu sunt ferm convinsa ca as fi putut sa zic 'imi asum cresterea unui copil cu probleme'.Stiu ca poate suna urat, dar nu mi se pare o chestie de judecat hotararea in privinta asta, indiferent care ar fi ea.
LE:
Ada, am niste prieteni cu un Opel achizionat de curand (tot Astra) dar nu are ISOFIX.Desi stiam ca toate dupa un anumit an ar trebui sa aiba...
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
Mimihoo spune:
buna dimineata,
Clau draga, am luat BebeConfort Iseos isofix 9-18 si suntem tare multumiti de el.L-am luat de la bbexpo, ca sa fie mai ieftin, de la cei care au pegperego, Lyada se numesc.
anamona, spor la acomodat! cand am fost cu Sofia la spital, atunci cand ne-am internat, am tinut-o si eu in brate, din Titan paaana in Grivitei, dar era vai de ea.
Roemer au niste preturi nesimtite ... parerea mea.
Ada, daca nu e prea departe gradinita poti merge pe jos cu caruciorul ... dar cred ca nu este o optiune ca altfel te-ai fi dus deja
babytza 
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Nocom spune:
Neata,
Si noi pe aici......
Daria de cum se da jos din pat se duce in hol, isi pune papucii si iese afara in curte!! 
Nici nu apuc sa deschid ochi cand aud usa de la intrare pocnindu-se in urma ei....
Noroc ca in curte nu este nici un pericol.....terorista nene, asa stie ca sar ca arsa din pat!! ![]()

claudinna spune:
Mimihoo, eu intrebam de aparatul acela pt Sofia, el care a ajutat-o sa respire mai bine
eu sunt inca in uratenie...deci timp ioc!