Bobocei de sept-oct 2008 (282)
Raspunsuri - Pagina 6
Mimihoo spune:
uitasem sa va spun tot din codul rutier, este interzis de transportat in Romania copil pana in 12 sau 14 ani sau animal ... pe scaunul din dreapta fata, pe cel din stanga nici atat ![]()
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Paula-Laura spune:
Nerantula Doamne ajuta sa fie totul bine!
Ada, voi vreti sa le bifati pe toate in perioada asta?
Eu zic sa mai maergeti totusi si la alt doctor, nu imi dau seama cum pana la varsta asa nu si-a dat nimeni seama??? Si durerile pot fi de la raceala, daca soricelul Babytzei nu a mai mers deloc, de ce nu ar aparea si dureri? dar recunosc ca i-as face analizele in locul tau, chiar daca nu mai are niciun episod de durere
Xor sper ca ai avut o zi mai buna azi 
Anamona
fata sa nu ramana cicatrice!
Fratele meu mai mic cand era mci se tot lovea in barbie, dar rau de tot, cu sangerari, vanatai, etc...Nu credeam ca o sa scape fara semne si totusi, acum nu are nici cea mai mica urma pe fata.
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
musettepink spune:
Dya,Claudina am dat examen de graphic designer si DTP,ma ocup de tot ce insemna un document care merge la tipar,carti,reviste,machete publicitare,logo-uri etc.
Niko nasol ce zici tu acolo,din pacate asa e la stat,eu deja ma gandesc sa puni bani la saltea pt o nastere la privat pt ca pe mine ceea ce s-a intamplat la CF2 m-a speriat f tare si am realizat inca o data ce noroc am avut cand l-am nascut pe Luca,multumesc lui Dumnezeu.Poate totusi nu se strica combinatia sotului pana la nastere.Tin pumnii!
Lumi pai pana pe 17 mai aveti timp sa petrecti impreuna(tu si hunii) si sa uitati aceasta perioada nasoala.
Nerantula bafta la amnio.Tu la ce dr ginecolog merci acum?tu pe Gruia l-ai nascut cu Filipescu parca nu?Am o pritena care a facut amnio cu el si a fost totul f ok,de ce nu faci cu el poate se poate si mai rapid decat 2 saptamani cat astepti la Medlife.
Nocom nu ma bag la dieta ta ca e prea dura pt mine
eu o iau incet ,fara dulciuri in primul rand,ca deja mancam zilnic ceva dulce
si fara mancat seara care iar mancam si la 23
si vad cum merge.Oricum azi am rezistat cu o ciocolata nedesfacuta pe birou
,desi recunosc ca ma uitam la ea din 5 in 5 minute si ma gandeam sa o mananc....sa nu o mananc....poate totusi o bucatica....in final am rezistat,sunt mandra de mine!La tine cum merge?
de
Luca
gaia.nevia spune:
genunchii mei n-au fost asa de norocosi ca barbia fratelui tau ![]()
arata de zici ca am cazut saptamana trecuta.
eu l-am dus pe Teo pe scaunul din fata in scoica, la matiz unde nu aveam airbags. asta pentru ca peste scoica Chicco nu puteam sa trag centura la scaunul din spate, nu era destul de lunga!!!!doar in fata mergea...
m-am tot gandit cum se aplica textul legii la scaune si utilaje... si pana m-am gandit am schimbat masina. La opel nu se dezactiveaza deci nu mi-am mai pus problema.
anamona spune:
apropo de scaunul de masina, ne-a sosit intr-un final, acum vreo 2 saptamani. Am luat Britax-Roemer Duo plus Isofix http://www.britax-roemer.com/car-seats/duo-plus.
Ne-am pus toate sperantele ca va sta in el, mai ales ca acum trebuia sa stea pt prima oara cu fata...aiurea, a fost incantata 20 minute, restul le-a bocit. E naspa ca la noi toate drummurile sunt de minim 40 de minute, poate daca am parcurge distante mai scurte s-ar obsinui mai usor. Nici nu stiu ce sa ii mai fac, urla si se zvarcoleste din toate puterile cand vreau sa o pun in el si nu e niciun chip sa o linistim.
Evident, aseara cand am mers la spital, a stat numai la mine in brate, chiar nu era momentul de facut educatie....
anamona spune:
Ada, in cartica scaunului, exista si o lista cu masinile care au sistemul Isofix, ei bine acolo zice ca si masinuta ta ar trebui sa il aiba standard pe scaunele din spate.
Nocom spune:
Buna seara
musette daca ma intrebai pe la ora 19 cum stau cu dieta ti-as fi raspuns foarte mandra de mine ca minunat, ma tin foarte bine... numai ca a venit sotul acasa cu gogosi si la mirosul ala pur si simlu n-am rezistat...... 

. Plus ca la mine mai e o probema, nu pot sa nu gust cand fac mancare.. si cum in seara asta am facut cartofi frantuzesti, ghici cine a luat o gura de cascaval, una de smantana, una de carnacior.....
. nu stiu zau, cum saa fac sa ma abtin.....
He he , si noi ne-am cumparat scaun auto cu sistem isofix, a fost numa cu 3 milioane mai mult decat acelasi model fara isofix, si culmea dupa 3 luni am schimbat masina iar cea noua nu are isofix. Ceea ce ma scoate din minti este ca inainte aveam o porcarie de hyunday iar apoi am luat volvo, cea mai sigura masina din lume 

Nerantula eu am auzit numai de mamici speriate de rezultatul TT, facut amnio, si de fapt totul OK. Si nu stiu doar un caz. Fa amnio, ca altfel nu rezisti cu stresul aatea luni si apoi veti trai cu totii linistiti si fericiti!! Asa veti afla sigur si ce ascunzi acolo!!!! 
Fug la nani
Noapte buna
anamona spune:
apropo de pret, luat din UK scaunul e la juma de pret la ce se vehiculeaza aici am dat vreo 750 cu tot cu transport fata de 1350 RON cat cer astia pe aici.
la o cautare dupa Britax cu rezultate in romana (aici scaunele sunt comercializate ca Roemer) am gasit insa un site care are preturile cu 40% mai mici: la scaunul nostru, pretul era 980 ROn
dyanira spune:
Eu rezist eroic nu am mai mancat nimic de la ora 17,30 si am bagat si 20 de minute de bicicleta pe la 19.Norocu meu ca nu am gatit in seara asta ca altfel si eu gust putin de aici putin de colo ...
Mi-a cam foame ca azi am mancat destul de putin si anume 2 felii paine prajita cu branza de vaca dimineata si un iaurt, salata de porumb cu ton cam 200 g si cateva lingurite de ciorba care au ramas de la Andrei.
Ce vroiam sa va intreb semintele sunt permise in dieta?
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR