Bobocei de sept-oct 2008 (282)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kllemi

lumi ce face-ti?? cum mai sunte-ti?? recunosc ca nu am citit nimic din urma...va -acesc muuuuult

bine, bine, multumim!! te-am strigat ieri, nu stiam ce-i cu voi..
suntem bine, azi termina si Robica tratamentul, n-avem restrictii la nimic, peste 2 sapt mergem din nou la cresa... stau ca pe ace, dar mergem cu Dumnezeu inainte.

cum se mai simte tatal tau?

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Ada, tu ai facut amnio cu Tutunaru? Unde?

1/349 e muuuult mai aproape de 1/250 (cut-off value) decat 1/2000, de exemplu. Nu mi-a recomandat nimeni amnio la valoarea asta, doar sufletul meu.
Da, daca ar deveni cert ca ar fi probleme cu fatul, as avorta. Nu sunt capabila sa cresc un copil cu probleme, nici eu, nici cuplul din care fac parte. Asta e, sper sa nu judecati prea aspru.

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita

Eu am facut amnio cu Tutu la clinica Fortis. Spre deosebire de prietena mea care a avut o zi de internare, cu anestezie totala bla bla bla in nu stiu ce spital..,. a mea a fost fara anestezie, am luat fiola, am bagat-o in geaca si m-am dus cu ea la Genetic Lab, in Ghencea era pe vremea aia, si chiar credeam ca o sa conduc eu... ei bine, n-am putut, a venit nasul lui Teo si m-a dus, masina mea ramanand pe la clinica pe acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

nerantula, imi pare rau. eu zic sa te linistesti un pic, mergi la eco... va tin pumnii sa fie totul bine!

claudinna, imi vine sa-l mananc pe Ava al tau!!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Am decis impreuna cu sotul sa facem amniocenteza la Medlife, la dr. Predoi, daca s-o mai putea face peste 2 saptamani, cand ma pot programa, si cariotipul; daca nu, macar testul Fish. Asa e cel mai bine pentru linistea noastra, chiar daca vom manca mai mult cartofi si paste de acum incolo, ca sa putem suporta cele 23 milioane extra cheltuieli

Citat:
Intrebare care ma va ajuta sa iau o decizie (desi sunt lamurita in mare parte) asupra scaunului de masina:
la drum lung (cateva ore, cu pauze evident) ce face un copil in scaunul de masina fara un adult in spate care sa ii tina companie, amuze, etc?
Urla pana la epuizare. Epuizarea parintilor. Noi plecam intotdeauna pe intervalul lui de somn, insa mai are si timpi in care nu doarme. Atunci plange.

aaa, si sa nu uit: ma numesc F si am platfus. Nu stiu daca ai mei au facut ceva ca sa-l corecteze, daca au facut, a fost atat de subtil incat nimeni nu si-a dat seama. Evident, nici platfusul, care e la locul lui. Nu am avut probleme pe care sa le pun pe seama platfusului, cat eram copil castigam mai toate intrecerile la cros. Ca adult nu ma dau deloc in vant dupa mersul pe jos, dar fiindca nu-mi place, efectiv, sunt foarte comoda.

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita

Mergi la inceput

20 mil a fost si pe vremea mea. 2006... 5 la recoltare, si 15 la genetic lab, unde au fost 2 analize, PCR de varicela si cariotipul daca tot am plimbat o sticluta de fluide de colo colo...

Doamne ajuta sa fie ok, fii tare!

Mergi la inceput

eu azi intre dus - adus Teo de/ la gradi am cumparat si pus mocheta cu sosele. Distractie maxima pe puradei, nino nino pe sosele, nici sa manance nu mai vor ca sunt blocati in intersectie

fun part, ca nu pot sa nu ma laud... a fost nevoie sa ridic patul ca sa bag mocheta sub un picior. da, da patul acela supraetajat...
Ce bine ca mi-a luat mie tata cadou in 2003 de ziua mea... CRIC HIDRAULIC!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

Nerantula, mamicuta si graviduta ingrijorata!

Iepurila, poate scoatem copiii pe Copou...eu stau in CUG...asa ca poti veni si u cu idei...sau, daca aveti parculet prin pacurari, poate venim noi pana la voi, ca avem mijloc de transport, direct!

Rox, eu cred ca Victoria e plecata din tara, daca u zici ca nu ai mai vazut o prin parc...ea si Sofia sunt doua plimbarete!

Gabiiii, ne este dor de voi! Sebi aminteste de Cuca (Lucas)in fiecare zi. Pupici si strengarului tau!

Lumi, ma bucur ca sunteti bine!

Angelynna, ce mai faceti?

Ada, imi pare rau de vestile primite!

Xor

Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Uff Nerantula, ce iti e si cu statistica asta, iti face figura cand iti e lumea mai draga. Sunt convinsa ca Neghinita e foarte bine, incearca sa fii mai optimista, sunt alaturi de tine.

Abe, trebuia sa plec saptamana viitoare, acum am anulat, trebuie sa merghem luni sa scoatem firele, nu mi-as fi iertat sa fiu alaturi de T.

Piolica, daca ai intreba un doctor, ti=ar spuna ca e o rana mica care nu ar trebui sa intampine probleme de vindecare - are doar vreo 5 mm. Daca intrebi parintii, raspunsul ar fi ca da e nasoala, a curs sange si a trebuit cusuta

Multumesc tuturor pentru gandurile bune.
Cu crema vom da abia de saptamana viitoare cand vom scoate firele, pana atunci sta cu pansament. Pana maine are bandaj imprejurul capului.
Am reusit sa fac programare luni la CMU la Dr andrei, nu mai vreau sa mai calc prin vreun spital de stat....Acum sa vedem ce ne-o recomanda si dumnealui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Pio, oki dei, vb atunci ai ne vedem intr-o dupa amiaza. Dimineata mandra mea va fi la cresa.

in Romania este obligatoriu copiii mici sa fie transportati in scaune speciale omologate etc ... iti zic sigur ca am citit codul rutier deja de 10 ori ...
Eu o mai luam pe Sofia in brate cand mergeam cu taxiul, in rest, scaun!

Ada, scaunul de la bebeconfort are astea 3 pct de care zici tu. Cat despre masina, noi avem un hyundai i30 dar nu-l recomand la familie de 4 ca nu ai loc de bagaje, in rest e o super-masina.

breakingknews, Sofia e mai bine! al-2-lea somn fara frisoane si febra. Respiram amandoua liber de la aparatul SalinPlus, mai tusim nitel dar se vindeca!

O seara frumoasa si muuulta sanatate!

Nerantula suntem alaturi de voi!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

tzitziri din experienta mea cu scaunele de masina: nu as avea curajul sa il pun pe Alexei cu spatele la mers, de altfel e prima data cand am vazut, in materialul dat de tine, un copil asa mare cu spatele la mers. Eu m-am orientat in alegerea scaunelor dupa testele de siguranta facute in Germania de ADAC (un fel de ACR al lor dar mult mai serios), sotul a citit mult de pe site-urile americane. De ce mi-ar fi frica sa il mai tin cu spatele: pentru ca are tot felul de idei, butoneaza usile, stie sa isi desfaca centurile si alte minuni de genul asta iar pentru mine ar fi un stres in plus, mentionez ca eu nu stau niciodata cu ei in spate, nici la drum lung doar extrem de rar cnd mai este inca un adult cu noi in masina si conduce sotul, merg mult doar cu copii in masina deci nu as avea cum sa ma uit tot timpul ce se intampla cu el. Sigur alegerea este a fiecaruia, mie mi se pare esential sa fie asigurati cumva, sa nu zburde liber acum ca e cu fata/spatele nu imi mai pare absolut esential. Nu stiu cum e cu raul de masina in cazul asta, vezi ce scrie si despre asta ca nu e chiar placut sa ai problema asta.
Ada mie mult cantatul Jianu mi-a spus ca nici prin cap sa nu imi treaca sa ii pun copilului ghete ortopedice ca un os drept nu se curbeaza niciodata ramane drept (apropo de platfus pe care si Alexei il are). De unde ai luat mocheta?

Mergi la inceput