Bobocei de sept-oct 2008 (282)
Raspunsuri - Pagina 4
gaia.nevia spune:
Amniocenteza se poate face pana in 20 de saptamani, incepand de la 16 parca.
Poate gasesti in alta parte, la Euroclinic, la Tutunaru, la Regina Maria, habar nu am pe cine sa-ti recomand, ca eu am mers pe mana lui Tutunaru si m-am tinut de el parca l-am prins pe D-zeu de picior.
Mi-a fost frica ca pierd sarcina, pentru ca m-a pus sa semnez ca inteleg ca pot s-o pierd, si brusc mi s-a schimbat perspectiva...
Iti tin pumnii sa fie totul bine, si sa fii impacata orice decizie vei lua. 
piolica spune:
wow, ma uitam acum la prognoza meteo, voi aveti 25 de grade si noi 4!!!!
ma impusc!
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
tzitziri spune:
Nerantula, eu stiu ca si in cazul asta riscul de probleme la amnio este de 1:250, in unele locuri chiar 1:200.Deci la riscul tau (care nu este nici prea mic dar nici prea mare) nu cred ca se recomanda amnio...la mine la DT s-a comparat riscul de amnio cu riscul meu si era mai mic al meu....deci nu stiu cine ar recomanda amnio.Poate doar asa pentru linistea ta..
Mie dr meu cand l-am intrebat de DT sau de TT a zis:daca stiti clar ce vreti sa faceti puteti sa il faceti.Adica daca in caz ca era mare si faceam amnio si se vedea ca era ceva ....ce faceam?Si daca raspunsul era:nu as fi facut nimic si as fi lasat lucrurile sa mearga de la sine, atunci nu avea nici un rost sa fac nici DT, nici TT nici amnio...
Eu in locul tau (si dupa experienta mea de risc 1:586, triplu fata de riscul varstei care era pe undeva de 1:1500 si ceva), as merge pe mana unui ecografist bun si cam atat....
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
dyanira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui piolica wow, ma uitam acum la prognoza meteo, voi aveti 25 de grade si noi 4!!!! ma impusc!Piolica si Lizuca (12.09.2008) |
Ehe...la noi la Tm sunt chiar 28 acum
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
gaia.nevia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui tzitziri
Ada, nu m-am suparat pe nimeni...speram sa nu va suparati voi Trei puncte la Isofix inseamna alea doua 'urechiuse' si piciorul de fixat in podea?Sau mai e vreun scaun inovator de mi-a scapat? Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008) Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso |
nu, trei puncte isofix inseamna cele 2 carlige plus o curea sus peste spatarul banchetei.
www.britax-roemer.com/car-seats/safefix-plus-tt" target="_blank">aici
dyanira spune:
Ah si mi-am amintit ca vroiam sa ii spun Adei ca si eu am picior plat si mama cadru medical m-a chinuit cu tot tacamul ghetute gimnastica medicala etc. insa iti zic sincer ca a fost degeaba am acelasi platfus 100% fara nici cea mai mica scobitura
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Nerantula spune:
Ada, tu ai facut amnio cu Tutunaru? Unde?
1/349 e muuuult mai aproape de 1/250 (cut-off value) decat 1/2000, de exemplu. Nu mi-a recomandat nimeni amnio la valoarea asta, doar sufletul meu.
Da, daca ar deveni cert ca ar fi probleme cu fatul, as avorta. Nu sunt capabila sa cresc un copil cu probleme, nici eu, nici cuplul din care fac parte. Asta e, sper sa nu judecati prea aspru.
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
neghinita
piolica spune:
| citat din mesajul lui gaia.nevia Piolica, multumesc pentru cuvintele de incurajare. ![]() ![]() ![]() Gaia, muma pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
sper din tot sufletul sa nu fie vorba de reumatism. (copilaria mea 'reumatica' a avut si niste chestii bune, mama ma trimitea mereu la mare in tabere, spunindu-mi sa-mi dau cu namol pe genunchi, ca sa nu mai am probleme toamna / iarna. Eu nu mi-am dat nici macar o data, ca doar nu vroiam sa arat ca un elefant si sa rida baietii de mine, dar de fiecare data cind ma intorceam ii spuneam mamei ca mi-am dat in fiecare zi, iar ea, saraca, era tare multumita. Si anul viitor facea din nou tot posibilul sa ma mai trimita la mare)Piolica si Lizuca (12.09.2008)
luminita2008 spune:
| citat din mesajul lui musettepink Ziua buna! Lumi am zis mai sus de examen.TE-ai hotarat,cand reincepeti cresa? |
pe 17 mai. dr ne-a dat ok pentru o saptamana mai devreme, insa prefer sa mai astept. Doamne ajuta...

Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"