Bobocei de sept-oct 2008 (282)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

salutari tuturor!

noi suntem ok..cat de cat....adica ne confruntam si noi cu crize de personalitate dar culmea ca numai cu noi care suntem parintii lui face asa.....in rest e fffff cuminte cu toata lumea: la cresa, cu bunicii sau cu alti oameni....si noua ne scoate peri albi....mai sunt si alti bobocei asa???? incep sa cred ca noi suntem de vina

mimi vreau si eu sa stiu de unde ai luat salinizatorul pentru ca avem o mare problema cu nasul infundat. multumesc anticipat

nocom, dya si eu sunt la dieta...eu dimineata mananc un iaurt Activia din acela mic-dejun cu tot cu cereale, la amiaza am masa la servici deci mananc o masa de pranz si pe la 6 cand ajung acasa mai mananc ori niste fulgi de porumg, ori nimic...si in rest toata ziua apa si am un suc de fructe fffff bun pentru detoxofierea organismului(daca vreti va dau reteta pe PM sau chiar aici daca mai intereseaza si pe altcineva)....asa ca go girls!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

ooka, multumesc de detalii
O sa il probam ca idee macar de cum sta in el...daca zici ca e mic si neprietenos atunci daca el nu sta comod, renuntam la besafe si ne reorientam...

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

Mimihoo, eu intrebam de aparatul acela pt Sofia, el care a ajutat-o sa respire mai bine

eu sunt inca in uratenie...deci timp ioc!

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
Blogul boboceilor

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

aaaaaaaaaaaaaaaaaa, a! este SalinPlus facut de Tehno Bionic, l-am luat chiar de la producator, mi l-au trimis de la Buzau. uite-l aici: http ://www . salin . ro/ salin- ro / fara spatiile goale

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

am culcat picimea in jur de 11, Robi avea 38.2. de la 38.6 a scazut pana la 37.8 apoi a crescut iar... doctorii cu care m-am conversat azi al telefon, vreo trei, spun ca posibile cauze:
- infectia de la mastoid nu a cedat, posibil ca antibioticul administrat sa nu fi fost adecvat pentru infectia in cauza
- un nou virus colectat pe parcurs, care, sub antibiotic, nu se manifesta decat prin febra si care ar trebui sa cedeze in cateva zile
- sau altceva, de la infectie urinara, pana la una din bolile copilariei... sau mai grav, nu vreau sa ma gandesc la varianta asta.

daca infectia de la mastoid nu a cedat, ca sa aflam sigur, trebuie radiografie sau tomografie pare-se... n-as vrea sa merg pe ultima varianta, in masura in care e posibil. stie cineva cum se fac radiografiile la pici asa mici? ma gandesc ca n-o sa stea de buna voie, merge tinut sau trebuie ceva anestezie si pentru asta? avand in vedere si zona unde trebuie facuta... stiti ceva?

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Alexa, abia astept sa vina duminica!

ciufik, cum ai tu o vorba buna pentru fiecare!

niko, tin pumnii sa se rezolve situatia si la voi. nici noua nu ne e f roz acum...

musette, dya, andreutac, oana

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

neatza

lumi nu pot sa cred ce vad...ieri spuneai ca sunte-ti pe drumul cel bun si aaazi??? ....sigur este ceva acolo....muulta bafta la dr. tine-ne la curent

babytza vrem fil-mul..vrem fil-mul ..vrem fil-mul ...si noi ne urcam singure pe topogan si nu numa,i pe orice este de urcat hop si noi si bineinteles ca nu vrem ajutoare ...si ne mai intrebam de unde atatea vanatai si semne

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Lumi si ma sa fie totul ok, sa nu fie nimic grav.

Alexa asteptam vesti bune!

Mergi la inceput

lumi multa sanatate baieteilor tai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

auoleu, Lumi! sper sa nu va mai chinuiti cu spitalul si sa treaca repede, mama ei de infectie!

andy, vezi ca i-am raspuns lui Claudinna.

Sanatate!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

mimi

Mergi la inceput