Bobocei de sept-oct 2008 (282)
Raspunsuri - Pagina 11
gaia.nevia spune:
Teo mi-a mentionat ca ar vrea sa doarma la gradinita. L-am intrebat de vreo 20 de ori daca vrea, si daca sa-i pun pijama, si mi-a tot zis ca da.
Si cand sa-i dau pijamaua, a inceput sa planga, ca el vrea sa doarma, dar nu acuma.
L-am luat nitel la intrebari si am dedus ca ii era frica sa nu il LAS acolo, adica RAMAN sa dorm pentru el echivala ca nu ma mai duc sa-l iau

Nu stiu cum se poate teme asa de tare ca il abandonez, de unde sa-i vina asa o idee, nu l-am amenintat vreodata ca il las, il dau, il duc... de unde asa ceva?!
In fine, i-am explicat ca vin sa il iau acasa intotdeauna orice-ar fi, ca gradi e doar un loc unde merge cateva ore. I-am explicat exact cand vin... a ramas destul de vesel acolo, sper sa fie totul ok.
Acu ca nu am masina ma voi duce cu tramvaiul sa-l iau.
Astra mea e G si nu are nici urma de isofix. Mi-au zis ca daca vreau alta masina facem buy back, dar n-am intrat in detalii, ca nu-mi inchipui ca pot iesi avantajos din asa ceva...
andy.p spune:

Lumi ce rau imi pare ca tre sa treceti iar prin asa ceva,ma gandesc la voi si sper sa fiti bine

Alexa asteptam vestile.
Dya cum e la scoala?
musette felicitari ptr examene
si mult succes cu gradi
Oana spor la cumparaturi..nu stiu daca mai conteaza ,da'nici eu n-as lua scaun cu spatele la sensul de mers
Va
...eu sunt intr-o vesnica graba...dar avem si noi un coltz lucios si taios de canin
,pe care din pacte l-a probat pe buca lu'Andy
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
kllemi spune:
Si din ciclul laudarosilor
..de de 4 zile facem pipi la wc dimineata si dupa ce ne trezim la prinz
...sunt foarte mandra..eu zic ca este un inceput bun
....sa vedem cat tzine ![]()
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
dyanira spune:
Laura deocamdata am fost doar luni si mi s-a parut tare ciudat...se pare ca m-am dezobisnuit.Azi e a doua zi sa vedem cum o fi...
Felicitari pt canin
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
andreutac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andy_galro salutari tuturor! ![]() ![]() ![]() noi suntem ok..cat de cat....adica ne confruntam si noi cu crize de personalitate dar culmea ca numai cu noi care suntem parintii lui face asa.....in rest e fffff cuminte cu toata lumea: la cresa, cu bunicii sau cu alti oameni....si noua ne scoate peri albi ....mai sunt si alti bobocei asa???? incep sa cred ca noi suntem de vina![]() mimi vreau si eu sa stiu de unde ai luat salinizatorul pentru ca avem o mare problema cu nasul infundat. multumesc anticipat ![]() nocom, dya si eu sunt la dieta ![]() ![]() ![]() de Andrei Petru(18.08.2008)_ "You can learn many things from children. How much patience you have, for instance" "Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil" |
Andy,
ici multi. Ne inscriem si noi in aceeasi categorie, ca sa nu ne lasam pretendentul singurelNu-mi pot da seama de ce se comporta asa fata de mine, avand in vedere faptul ca eu nu mi-am modificat nici programul, nici atitudinea fata de ea, ba din contra, incerc s-o dragalesc cat mai tare, sa ne jucam impreuna, sa o implic in diverse activitati. Incerc sa-mi dau seama cum trebuie sa procedez pentru a o face sa renunte la chiraierile de rigoare, fara sa tip sau sa o pedepsec in vreun fel, chestie pe care chiar daca as face-o nu stiu ce-as rezolva. Poate doar o inversunare a ei si mai pregnanta.
Parerile voastre sunt binevenite si poate ne ajuta cumva, ca alataieri, daca nu venea tati la timp, cedam nervos
Tzitziri, nu-i vb de suparare, mai ales ca nici eu nu sunt 100% pt. nasterea la privat. Au fost numai niste argumente.

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria
gaia.nevia spune:
mda, si Radu subscrie la tambalau pentru orice.
solutii, n-am. N-am trait asa ceva cu Teo, deci sunt si eu in premiera ca si voi. Incerc sa-mi pastrez calmul, il mai iau pe sus cand agenda mea nu corespunde, in rest il las in boii lui.
Cel mai rau e ca se catzara in fiecar zi mai sus si mai sus in locuri care mai de care. Ieri in patul de sus, alataieri pe pervaz, azi pe biblioteca nu mai prididesc cu amenajarile...
piolica spune:
si Elsa la fel, eu tot zic ca sint toane la virsta asta si incerc, pe cit posibil, sa trec cu vederea. Dar nu-mi iese de fiecare data, mai ales seara dupa baie, cind sintem obositi cu totii. Urla, da din picioare cind e vorba de imbracat dupa baie, e jaleeeee, nu stim cum sa o mai luam. Nu merge cu vorba buna, neam! Inainte era mai usor, ca bea laptele si noi o stergeam, puneam scutecul, o imbracam, dar de cind i-am scos laptele seara nu stim ce sa-i dam de lucru sa nu se mai supere pe noi, In ultimul timp i-am dat o lanterna mica cu care se amuza, insa vad ca nici asta nu-i mai e pe plac. Asa ca astept cu nerabdare sfaturi / povete de la fetele care au reusit sa gaseasca cit de cit o solutie.
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
dyanira spune:
Si Andrei e campion la tipete si toane mai ales cand trebuie imbracat exact cum a povestit Andreuta patim si noi cand sa iesim afara.Eu recunosc ca imi mai pierd rabdarea si mai ridic tonul la elpt ca altfel pur si simplu nu ma baga in seama.E o varsta tare dificila zic eu ne trebuie multa rabdare si ei au diverse frustrari si pt ca nu si le pot exprima in cuvinte se comporta ca atare.
Seara dupa baie e munca lu tati da ce urlete da ce chinuri insa el e rabdator si pana la urma reusesc![]()
Merg sa adorm piticu si fug la scoala
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR