Bobocei de sept-oct 2008 (282)
Raspunsuri - Pagina 12
babytza spune:
Tina tunsa si David in parc
Lumi imi pare tare rau, sper sa nu fie nimik grav. Noi am facut jumatate de fiola de fenobarbital intramuscular cand am facut tomografia. Si mai poti lua si un supozitor care il moleseste daca e nevoie de tomograf . Va tin pumnii sa nu fie totusi nevoie 
Ada off, greu cu ei cand le vin ideile astea
De unde or gandi ei asa ? Ca ii lasam si nuii mai luam ???? 
Crize de personalitate facem si nou la greu. Mai nou cu tavaleli pe jos, lasat in fund pe strada/parc daca nu merg in directia dorita de el, cu incercat de aruncat pe scari daca il iau in casa mai devreme decat isi doreste el si cu urlete de zici ca il jupoi de viu...diseara il filmez daca reusesc, sa vedeti si voi ce Tarzan am eu 
Edit : am uitat sa mentionez ca mai nou , la nervi ne ciupeste si pe tati il si trosneste 
piolica noi iesim deja in mancuta scurta aici
Sa vina caldura si la voi 

Babytza si puii
Valentina
David
andy_galro spune:
babytza ce scump e el cum se chinuie sa urce scarile
felicitari pentru reusita...iar printzesa e o frumoasa
hmmmm vad ca nu numai Andrei face asa....imbracatul e cea mai mare problema la noi ....cu tot ce implica asta pampers+haine...urlaaaaaa de parca cine stie ce-i fac si mai nou daca nu-l bag in seama se pune pe jos sau se da cu capul de ceva
... cateodata functioneaza sa-i dau ceva in mana sa se joace dar de cele mai multe ori nu functioneaza nimic...macar problema cu mancarea am rezolvat-o ca de cand merge la cresa mananca orice, oricand si destul de mult dar la cat alearga tot nu se pune mare lucru pe el![]()
piolica spune:
babytza, ce tare e soricelul pe tobogan! Foarte frumoase pozele cu Tina tunsa si David in parc (in mineca scurta!!!!
) Sa stii ca si noi ne-am lafait la soare acum 2 weekenduri, Elsa s-a jucat in nisip iar acum sintem imbracati cu hainele de iarna. M-a luat tremuriciul mai devreme cind am vazut ca ninge. Acum s-a oprit dar pina cind nu stiu, probabil ca in weekend, in loc sa iesim cu bicicletele asa cum ne-am propus, o sa iesim cu sania:(
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui piolica babytza, ce tare e soricelul pe tobogan! Foarte frumoase pozele cu Tina tunsa si David in parc (in mineca scurta!!!! |
Pai ce sa faceti...mergeti la sanius
pupici printesei desculte
Tare dulcica e 
Oricum in curand veniti aici la caldurica !!!!!!!!!!

Babytza si puii
Valentina
David
luminita2008 spune:
babytza, e mortal soricelul! felicitari!
iar Tina e o frumoasa
! da' trebuia sa pui o poza gen 'inainte' si 'dupa', ca sa-si dea si baba seama... adica eu ma asteptam sa fie tunsa scurt, nush de ce intelesem asa
.
eu sper sa nu fie cazul de tomografie. intre asta si radiografie, aleg radiografia, ca merg cam pe acelasi principiu, de radiatii... dar poate la radiografie nu e nevoie de anestezie, desi e in zona dificila, la cap.... om vedea, vad ca acum e vesel si n-are febra, au dormit 3.5h, tre' sa notez undeva, nu mai tin minte de cand n-au mai dormit atat.
despre fitze si tavaleli & Co, eu am mai povestit. mai nou sunt tare cuminti la imbracat si la schimbat, inclusiv dupa baie (de vreo 2 luni, nush cum, da' nu cercetez
). doar la uscat pe par mai sunt figuri, dar usoare. Robi in rest n-are toane deloc, de Edi v-am zis... de vreo 2 zile sa zic ca s-au mai rarit crizele, de la 5-6 pe zi, am numarat ieri una si azi una...
acum sta pe burta mea si citeste ce scriu
. imi aminteste de perioada in care mirosea a bebe proaspat si-l tineam pe burta mea mai mereu....
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
iepurila spune:
Lumi, imi pare tare rau ca treci cu Robi prin toata nebunia asta. fii tare mamico! Puii astia sunt tare puternici. Elena reuseste sa-mi demonstreze de fiecare data asta.
cat despre radiografie, si Elena a facut una la 6 luni. daca iti mai aduci aminte noi am tras-o tare cu inimioara si a trebuit sa facem pe langa echografii si o radiografie. Nu a facut anestezie. totul dureaza fff putin. Mai mult a durat impachetarea mea, si a fratelui meu in sorturi. (da trebuiau doua persoane sa o tina in pozitia corecta). Nu a plans deloc. a fost fff cumintica.
Te pup
iepurila spune:
Nerantula, sunt si eu cu gandul si sufletul alaturi de tine. Fa toate investigatiile pe care simti nevoia sa le faci. Toul va fi bine pana la urma, ai sa vezi.
Babytza, pup soricelul. e un scump. Iar Tina o frumusetze.
si Elena mea se da de cateva saptamani (vreo 2) singura in uiii. Ce-i drept scarile noastre parca nu sunt asa abrupte si sunt protejate de o balustrada laterala. iar Elena urca incet tinandu-se de "baa"= bara. si e gheuuu (greu).
promit ca filmez si eu.
Aly, iubesc Copoul si as vrea sa ajung mult mai des. din pacate nu am transport direct. Noi avem in apropiere un parculet cu topogane, leagane, pietris, etc in care ne facem veacul dimineata. Ca dupa amiaza este foarte aglomerat cu copii mai mari si e o imbranceala la topogane si-o alergatura de mingi de fotbal, de mi-e frica sa mergem.
Daca preferi alta locatie, ne putem vedea de ex in piata unirii la porumbei.
iepurila spune:
cine ma ajuta sa postez pe blog niste poezioare?
si nu ma uitati va rog, care vreti, care puteti cu litoralul romanesc
Nocom spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui piolica aici ninge!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Piolica si Lizuca (12.09.2008) |

Hmmmmm, la noi astaiz a fost prima de zi de plaja!!!!!
Este ingrozitor de cald (culmea, nu credeam ca voi zice curand asta dupa iarna lunga si urata pe care am avut-o....) si eu fi-mea am stat azi in costume de baie in curte si ne-am brozolit. daria a dormit apoi in hamac, in timp ce eu uda iarba.... 
Sa sti ca nu incerc sa-ti fac in necaz (n-as putea face asa ceva...) vreau doar sa sti ca te asteapta in Ro o vreme minunata si mai aveti putin si sunteti aici!!!!

va pup cu drag si sincer sper sa nu te superi!!!!