Bobocei de sept-oct 2008 (282)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iepurila

Lumi, imi pare tare rau ca treci cu Robi prin toata nebunia asta. fii tare mamico! Puii astia sunt tare puternici. Elena reuseste sa-mi demonstreze de fiecare data asta.
cat despre radiografie, si Elena a facut una la 6 luni. daca iti mai aduci aminte noi am tras-o tare cu inimioara si a trebuit sa facem pe langa echografii si o radiografie. Nu a facut anestezie. totul dureaza fff putin. Mai mult a durat impachetarea mea, si a fratelui meu in sorturi. (da trebuiau doua persoane sa o tina in pozitia corecta). Nu a plans deloc. a fost fff cumintica.

Te pup

Cea mai fericita mami - ELENA (21 Octombrie 2008)
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

merci mult, mult de raspuns! hai ca m-ai linistit putin, desi la ce-am citit pe net despre radiatii la varsta asta... in fine, eu chiar nu stiam ca merge si fara anestezie la pici asa mici...
sper si eu sa fie ok.

trimit acum PM despre blog. din pacate cu litoralul nu te pot ajuta, sunt si eu in cautare de idei. e greu sa gasesti locul perfect...

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

barbatii
ieri ii povestesc sotului meu despre minunata mocheta pe are a umparat-o Ada si a mi-ar placea sa-i luam si noi lui R o bucatica, ca si asha sta numai pe podea (ma rog, avem si covoare pe alocuri) si se joaca cu masinutele...el nu a zis nimic...

azi avea drum pe la slatina, 50 km de noi...
cand a plecat i-am zis sa ma sune cum ajunge sa stiu ca a ajuns...a bolborosit el ceva si a dat de inteles ca nu suna...
pe la 11 il sun si-l intreb unde e...in kaufland, imi raspunde....ei, mie-mi spui, esti pe drum, ca nu se aude zgomotul ala de hypermarket...eee, sunt in drum spre kauflad (in slatina, se intelege...)
vine acasa dupa vreo 3 ore..."am vrut sa va fac o surpriza, dar nu mi-a iesit" "ia sa vedem, ce surpriza!?" "pai m-am dus pana la Craiova (adica a colindat dedeman, baumax si practiker) sa caut mocheta din aia de care ai zis si am gasit cu cars, la 24 ron si din aia cu strazi si case, la 30 ron...dar n-am luat ca era de 4 m latime"
frateeeeee, se dusa pana acolo, deci 50 km in plus, colinda toata Craiova....si nu lua nimic, s-a dus decats a constate ceea ce-i puteam spune si eu f frumos, daca ma intreba, daca dicutam....pentru ca eu stiam deja toate detaliile de ieri de la Ada....
acu spala masina, ca maine plecam sa luam mocheta(el inca nu e de aord cu treaba asta, dar pana diseara il conving)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Babytza, pai sa stii ca o sa iesim la sanius daca continua asa. vad ca e jale in europa de vest, peste tot sint ploi sau ninsori.
Nocom, ce super!!!! Stiu cum e cind e cald, ca si aici am avut citeva zile cu 28 de grade. Bine, imi amintesc de cele 40 de grade indurate la Bucuresti in anii mei de studentie, o data stiu ca mi-au intrat tocurile de la pantofi in asfalt pe la Pta Victoriei de nu mai puteam sa le scot, la cit ma afundasem, asa ca a trebuit sa ma descalt... (stai linistita ca nu am de ce sa ma supar, ce mi-ai dat tu cumva vremea asta rea? mai nasol e ca mi se face foameeeee de la frigul asta si as rontai mai tot timpul. cu toate ca nu tin dieta aia drastica a voastra, ma gindisem sa maninc mai putin si cit mai multe salate, dar pe frigul asta chiar ca nu-mi vine sa maninc salata verde.... )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Lumi, R a facut radiografie la plamani si inimioara la 2 saptamani de viata
dureaza intr-adevar f putin
e adevarat ca un bebe mic nu pune atatea probleme de imobilizare cat pune un copil alregaret si care isi da seama ca e tinut
tin pumnii sa descoperiti mai repede care e cauza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Lumi si Luca a facut radiografie la plamani in februarie cand a facut bronsiolita aceea nasoala.Nu a facut cu anestezie,pur si simplu a intrat sotul cu el.Pe Luca l-a asezat pe un scaun inalt iar sotul il tinea cu mainile dupa un paravan de lemn,ma rog de ce era ca sa nu treaca radiatile si la el.A durat cateva secunde,pana ne-am dezmeticit era deja gata.Probabil daca e nevoie la voi tot asa se va face.La tomograf trebuie anestezie pt ca intra in tubul acela si nu poate intra cineva cu el ca sa-l imobilizeze dar sa nu gandim asa departe....sigur nu veti face asa ceva.Sanatate multa si te asteptam cu vesti bune!

de Luca

Mergi la inceput

Lumi, iti tin pumnii sa fie totul bine. Si Elsa a facut o radiografie la solduri acum mult timp. A fost foarte cuminte, au avut nevoie de citeva clisee, asa ca nu a durat mult. Dar pe vremea aia era mica, mica si cumintica, nu stiu daca acum ar mai sta pe masa aia de radiografie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

pio zapada???????brrrrr nici nu vreau sa stiu la ce iarna am avut noi aicidar lasa ca ajungi in Ro la caldurica!

de Luca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui musettepink

pio zapada???????brrrrr nici nu vreau sa stiu la ce iarna am avut noi aicidar lasa ca ajungi in Ro la caldurica!

de Luca

da, e jale... mai ales ca sintem in jumatatea sudica a Frantei. Si toata saptamina va fi frig, frig, frig. Sper sa nu vina valul asta de frig catre Romania, ca am pus-o!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

In primul rand: babytza ..eu nu vad niiiimiiiic ..si ma oftic de nu mai pot

In al doi-lea nocom cred ca mie vrei sa imi faci in necaz.....auzi la ea sau "bronzolit"!!...hmmmm...pe unde stai??? sa venim si noi la tine la bronzolit

lumi tin pumnii stransi de tot sa nu trebuiasca tomografie

claudinna hai ca am ras de nu mai pot, cu sotul tau....a fost tare de tot

In alta ordine de idei...sper sa fie o veste buna...taica-miu sa dus astazi la spital sa vada cum mai sta treaba.el de fapt trebuia sa sune dar a zis ca sa fie mai sigur se duce pina acolo...ideea este ca a vb. cu nush ce profesor care s-ar mai fi vazut de nush cate ori si la retinut la intrebat la ce dr. este si ia zis sa se duca sa isi faca internarea ca cica le-ar fi venit acele "stent-uri" ...acuma stiti cum e pina nu se rezolva treaba de tot parca nici nu pot sa ma bucur...in fine sper sa fie bine de data asta.

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

merci mult, mult de raspuns! hai ca m-ai linistit putin, desi la ce-am citit pe net despre radiatii la varsta asta... in fine, eu chiar nu stiam ca merge si fara anestezie la pici asa mici...
sper si eu sa fie ok.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
[/quote]

nu mai bine de mine ca nu am citit nimic de aceste radiatii?
hai fii mai increatoare!!!

Mergi la inceput