Bobocei de sept-oct 2008 (282)
Raspunsuri - Pagina 14
claudinna spune:
andy_galro, sigur ca vrem reteta aia![]()
R nu face scene decat f rar si atunci cand, de ex, il bag in casa, fara sa obtin acordul lui...
de obicei cand facem ceva vorbim f mult
se trezeste: mergem la baie sa ne:"palam" (io-l intreb de control, sa-i mentin atentia la ce avem de facut si obtin astfel si un acord)..cu: "punu"...si cu: "apa"....bla bla...verbalizam absolut tot ce facem...eu lansez ideea si el continua ca deja le stie...iesim de la baie, cautam "sopuu" si ne stergem pe..."mini"...
acum: mama face patul si R face..."kk"....
gataaaaaaa, schimbam pampersul (nu sta linistit de fiecare data, dar nu face scandal)
acum ne imbracam in: "tampi"...punem "patonii"....ne incaltam in "adidasi'....punem "hanucu"...baga mana pe aici...si cealalta "pici pici pici'....
afara: mergem in casa sa? si vad ce zice...sa papam, sa facem nani...daca nu-mi convine raspunsul, ii zic ca intai mergem la baie sa ne spalam si apoi mergem sa mancam si apoi???: "naniiiiiii", deci pana la urma face ce vreau eu...
mai sunt si momente cand apare ceva neprevazut...atunci urla nitel si-i spun ca mergem sa ne spalam la baie cu....deci schimb subiectul si ii distrag atentia, punandu-l sa participe la conversatie
cam asa se intampla la noi. nu stiu daca faptul ca il pregatesc pt ceea ce urmeaza ajuta sa nu se opuna, sau asha e el...
babytza, e simpatic foc David!! l-ai albit de pupaturi??![]()
super freza printesei!
piolica, sa speram ca nu ajunge si pe aici valul ala de frig, ca abia ne obisnuisem cu caldurica, plimbarica...stat afara toata ziua...
luminita2008 spune:
claudinna, musette, pio, multumesc mult de raspunsuri. infectia la mastoid, daca o mai are, se vede si la radiografie, eu decid daca fac radiografie sau tomografie, iar in cazul asta ultima varianta e exclusa.
eu imi fac griji cum o sa fie pentru ca trebuie sa-i faca radiografie la cap... iar el nu sta o clipa, plus ca e de-a dreptul traumatizat de doctori, sigur o sa avem ceva de furca cu el...
. in fine, asteptam intai analizele de sange, vedem cum stam cu leucocitele si daca se dovedeste a fi infectie pe undeva, mergem intai la radio, ca stim ca pe-acolo ar fi buba...
iepurila, nu prea mai pot sa fiu increzatoare. desi problema pare minora, pentru mine nu este, sunt ingrozitor de stresata ca nu stiu ce are, ca am bagat atata antibiotic in el si parca vad c-a fost degeaba
... partea si mai proasta e ca tot stresul asta imi afecteaza relatia cu ei, m-am trezit de 2 ori zilele astea ca am tipat la ei, evident fara motiv... si nu ma mai pot bucura cum trebuie de timpul petrecut impreuna, nu-mi mai arde de glume, de jocuri, cu sotul ma cert din orice... nu mai vreau
. m-am saturat de doctori, care mai de care mai faimosi si parca mai nepriceputi, am mers luna asta la medici cat n-am mers de cand s-au nascut ei si parca tot degeaba!
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
tzitziri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudinna peste 20 de minute se fac 4 ore de cand doarme R... si ieri tot 4 ore a dormit ![]() www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA Blogul boboceilor mamica de Florin Razvan (14.08.2008) |
Claudinna, si eu am venit acasa si el dormea (de la 12.30 si era deja 4) ....cred ca sunt tare solicitati in perioada asta
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
luminita2008 spune:
| citat din mesajul lui kllemi In al doi-lea nocom cred ca mie vrei sa imi faci in necaz.....auzi la ea sau "bronzolit"!!...hmmmm...pe unde stai??? sa venim si noi la tine la bronzolit ![]() |
pai si de ce nu mergi frumos in IOR atunci
n-ai vazut cum au iesit cu toatele, ca ciupercile dupa ploaie, sa-si etaleze minunatiile, toate silfide, numai una si una, nicio bucata sub 50 de ani.... zau, o splendoare in iarba, am grija de fiecare data sa nu mananc inainte sa trec pe langa...
| citat din mesajul lui kllemi In alta ordine de idei...sper sa fie o veste buna...taica-miu sa dus astazi la spital sa vada cum mai sta treaba.el de fapt trebuia sa sune dar a zis ca sa fie mai sigur se duce pina acolo...ideea este ca a vb. cu nush ce profesor care s-ar mai fi vazut de nush cate ori si la retinut la intrebat la ce dr. este si ia zis sa se duca sa isi faca internarea ca cica le-ar fi venit acele "stent-uri" ![]() ...acuma stiti cum e pina nu se rezolva treaba de tot parca nici nu pot sa ma bucur...in fine sper sa fie bine de data asta. |
va tin pumnii stransi sa fie bine!

Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
kllemi spune:
lumi
...cat despre IOR...mergeam odata cand eram la mama fata (cand eram mai mica, de se facea si baie
)....si nu de alta dar daca nu mi-am pastrat si eu loc, linga piesele alea bune
acum, deja, cred ca este prea tarziu......asta e sufar, dar imi trece ![]()
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
aly_c20 spune:
Lumi, si Sebi a facut radiografie la plamani, la 4 luni .Nu l au anesteziat. Mi au dat mie un halat sa ma imbrac, pt radiatii...si l am tinut eu de dupa un paravan, iar lui i au pus un sortulet de la mijloc in jos.A durat max 1 min, din care 55 secunde imbracatul
.
Clau, tare sotul!
Ce dulce e Davidutzul
!
Laura
Nocom spune:
babytza bineinteles a pus poze cu copiii doar pentru prieteni....
Eu iar nu le pot vedea.....
kllemi nu, nici tie!!! Poti veni oricand vrei sa solarul meu natural
, ti-am pastrat un loc. Stau in Bucurestii Noi. 
Lumi si eu i-am facut radiografie lui Matei, la plamani, cand avea un an si 7 luni, deci aproape de varsta voastra. Nu vroia deloc sa stea, l-am tinut eu cum am putut si am reusit foarte bine. Problema a fost ca a respirat exact atunci cand i-a facut poza si a iesit miscata. Ca pe ei nu ai cum sa-i inveti la varsta asta sa-si tina un pic respiratia....
Iti dai seama ca noi am avut ghinion... ghinion care ne-a costat o spitalizare si 5 antibiotice in vena, caci dr credea ca are pneumonie..... Cand a vazut radiografia alt dr, a zis ca nu are nimic, este doar miscata din cauza respiratiei... 

Ceea ce vroiam sa spun este ca nu-i asa greu chiar si la varsta asta, cand copilul constientizeaza ca il tii si nu-i place... si nu sta.... Bafta sa scapati repede 
laureta spune:
Io am facuto lata zilele trecute, ma durea in gat si m am trezit noaptea cu febra mare si frisoane de dardaiam tot cu pat si doo pilote pe mine
. Acum iau Augmentin si Nurofen si is mai bine.
Lumi imi pare asa de rau pt puiutz. Radiografia nu e grea. Biancu a facut la plamani ca eram io nebuna ca poate are pneumonie. Am facut la Medicover, tanti de acolo a fost tare blanda, in cateva secunde gata. Multa sanatate si tie multa putere mamico
Poate i faci si un test de auz, tin minte cand am avut otita senzatia era tare nasoala, nu auzem bine.
nerantula eu zic ca printesa e perfecta, pupam mamica stresata
babytza ai doi copii minunati, printesa mica e asa dulce si piticu n ai treaba cu el se descurca de minune
clau ce frumos povestesti despre pitic
. De sot nu zis nemek ca mai am si io unul asa![]()
Am pierdut sirul la ce am citit, nu ma bagati in seama is cu pastile![]()
luminita2008 spune:
nocom, pai hunii au exact 1 an si 7 luni, impliniti pe 26 aprilie. om vedea cum o fi. merci mult!
laureta, multumesc pentru raspuns. sanatate multa!
acu' ma bagasi in ceata cu testul pentru auz....
aly
, merci fain!
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"