Bobocei de sept-oct 2008 (282)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

Multa sanatate, Laureta!

Am pus cateva foto.

Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Lumi eu i-am facut lui Alexei RMN cand avea sase luni. A fost cu tot tacamul cu anestezie si substanta de contrast. Daca te decizi sa ii faci tomografie intreaba daca nu cumva il poti adormi tu de acasa. La noi problema a fost ca am dat de un anestezist tembel care a incercat intai cu clisma apoi intravenos si in final i-a dat intramuscular anestezicul dar doctorita care a facut RMN-ul ne-a intrebat de ce nu am avut curajul sa il adormim de acasa, pentru ca nu am stiut ca puteam ca altfel il aduceam dormind direct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

luminita audiograma este foarte simpla si neinvaziva. nci nu trebuie copilul sa participe in vre-un fel. Doar i s epun niste casti pe urechi si un aparat masoara ceva... Stiu doar ca nu tre sa vorbeasca in acel timp si nici sa se miste, ceea ce e mai greu sa realizezi cu Robi acum, nu? Dureaza cam 1 minut pt fiecare ureche...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

lumi K a facut radiografie la solduri pe la 7 luni parca, de abia am putut sa o linistesc, am stat cu ea inauntru, iar ea a fost imobilizata cu un plastic special de o tinea lipita de masa, horror.
E cam greu sa-i tii pe loc acum, iti tin pumnii sa fie ok totul si sa nu mai aud de pb.

babytza Dar ce ai tuns tu la Tina?Eu tot un par lung si des vaz, iar David e un don Juan de Icoanei.

pio cred ca te uiti la poza cu nisipul si te rogi zeilor sa ti dea caldura din zilele acelea.Dar cum mai sa ninga?S-a si pus cumva?

in 14s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Lumi este un test simplu, timpanograma. e un creionas care il tine cateva secunde la uechiusa. Atunci imi zicea cat la suta aud si daca mai am lichid. Uite un filmuletz http://www.youtube.com/watch?v=tMxuxnS_g

aly, frumoase poze, ati cam obosit cupilu cu shoppingarala am vazut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

pio cred ca te uiti la poza cu nisipul si te rogi zeilor sa ti dea caldura din zilele acelea.Dar cum mai sa ninga?S-a si pus cumva?

sa stii ca de la 28 de grade am trecut la 10 si acum la 3 grade. Mi-e teama sa nu ne imbolnavim nasol de la schimbarile astea bruste de temperatura. Pe Elsa am imbracat-o azi ca in mijlocul iernii, si chiar si asa avea nasul rosu si mainile inghetate. Maine o sa-i pun manusi daca temperatura nu se schimba. E super nasol. Si da, a nins azi in doua rinduri, insa nu s-a asezat. Dar in alte orase s-a asezat zapada, a trebuit sa scoata masinile pentru deszapezire... Iar la mare, valurile sint atit de mari ca au ravasit plajele.

uite ca am gasit stirea si la romani. http://stirileprotv.ro/stiri/international/spania-si-franta-sub-asediul-zapezii.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

neazta. poate va prinde bine daca plecati pe undeva

eu am picat lata aseara la 8.30 si m-am trezit azi la 5.30 si acum huhurezesc pe aici.

M-au sunat ieri de la serviciu, sa vin de la 1 iulie, se poate?!
Cam nasol, mai ales ca nu mai este vorba de jobul discutat anul trecut in decembrie... ci de cu totul altceva... sunt ingrijorata. Si nici nu pot la 1 iulie, suntem in plin concediu, 1 august ar fi cel mai devreme fata de 1 sept am zis ca hai n-o fi dezastru o luna mai devreme.
Sa vedem ce mai discuta si ei si astept sa ma sune din nou. Oricum enervant e putin zis...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

neata,

Ada peste tot merge treaba din ce in ce mai rau..E naspa sa-i refuzi, ca nu se stie apoi cand si in ce conditii iti gasesti....evident ei stiu asta si fac ce vor din angajati, magarii! Dar #259;e tine nu te asteapta postul pe care l-ai avut inainte de a ramane ? Sper sa o rezolvi in avantajul tau. Vezi ce bine-i ca i-ai dat pe baieti mai repede la gradi? Acum poti merge linistita...

lumi sper sa faceti testul de care zicea laureta si nu cel facut de noi, caci e muult mai simplu! Eu nu stiam de el... Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

am trimis pe mailul comun un link de la transfer cu care sa descarcati "Traiesc deci ma abtin".

Harri Alexandru (10.09.2008)

Aici sunt eu, Harri, la motz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

O intrebare scurta
Se poate da Parragrippe si homeogene la bobocei la varsta lor ma refer???

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput