Bobocei de sept-oct 2008 (282)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

O intrebare scurta
Se poate da Parragrippe si homeogene la bobocei la varsta lor ma refer???

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Da. Eu le dau 4 Homeogene/zi si la fel Paragrippe. Nu le topesc le dau direct in gura si ei le sparg in dinti. Le poti topi in apa dar stii tu fara metale pe langa ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Dya, da, se poate da, noua ne recomanda pediatra. Cea "normala" adica

Nocom, nu, nu ma asteapta postul acela. Se fac restructurari si jobul meu a fost desfiintat. De fapt ma rog, a fost desfiintat pentru ca l-au putut umple. Pe mine nu au vrut sa ma promoveze cand era vremea mea, pentru ca de, eram cam gravida... apoi seful a incercat sa angajeze direct un level doi, new recruite, ceea ce la noi in firma nu e permis, se angajeaza numai pe entry level... din interior nu au avut pe nimeni care "sa merite" nene dupa parerea aceluiasi sef, asa ca au desfiintat.

Mie mi-au spus ca ma intorc pe un post, acum la telefon mi-a zis altceva, in fine. Eu i-am zis ca la 1 iulie no way, suntem plecati in concediu si TL chiar nu se joaca cu mutat concedii, adica doar daca ii cere lui seful, renunta de tot.

Le-am zis ca 1 aug cel mai repede, si sa ma anunte. Din timp. Mi-e sila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

neatza,

am fost la analize, am fost pe punctul de a bate o asistenta... copilul urla si ea se misca precum un melc sa pregateasca niste eprubete si niste etichete... nu va mai zic cat l-a cautat pe la vene. bine ca l-a intepat o singura data.... la Edi a mers mai bine, am schimbat asistenta... of, ajung la concluzia ca nu conteaza daca e privat sau de stat, cam tot acelasi personal nepregatit gasim in Romanica... vreau sa emigrez!!
dupa amiaza am rezultatele, peste 3 zile aflam si cum e cu exudatele, i-am facut lui Robi si faringian si nazal. pe Edi l-am sarit de la exudate, oricum daca are ceva unul are si celalalt, cu siguranta. in functie de rezultate vedem daca mergem la radiografie. oricum, eu suspectez o raceala, ca de azi noapte sunt usor infundati... asa ca ceva infectie se va vedea si-n sange, sa vedem cum interpreteaza dr.... Robi nu mai face febra, il tin pe antitermice doar la nevoie, nu din 4 in 4 ore, ca si asa a luat destule. bagam si VIUSID de ieri.

miruna, multumesc mult. eu sper sa nu fie cazul de RMN, sa vedem cu sangele cum stam.

nocom, laureta, sarumana de raspuns, o sa ma interesez si de audiograma si de timpanograma, chiar daca va fi dificil sa-l tin locului, cred ca trebuie facut ceva si in directia asta, to be safe. intreb si medicul. asta e, ajung la sapa de lemn, barbatu' divorteaza, vand casa sa platesc doctorii, dar macar am certitudinea (oare??) ca-mi sunt copiii sanatosi.

niko, merci mult, sper sa nu fie cazul si sa ne revenim o data, ca ajung la balamuc in ritmul asta. of, vad ca multi bobocei au facut radiografii la varste mici....

ada, cam nasol. sper sa poti incepe pe 1 august, dar nu mai devreme....

laura

aly, ff frumoase pozele!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Lumi nu dispera, mami! Be brave! Hunii au nevoie. O sa fie bine.

Se tin lant racelile astea, dar le iau ca normale deja si incerc sa nu ii opresc pe ei din joaca, iesit afara, mancat... ca ajungem sa stam doar in paturi.
Radu e ragusit. De ce???? ca la gradinita nu l-am dus...
Teo e plin de blande... si de azi dimineata ragusit si el.

Si homeopata aia care-mi zice sa nu le dau nimic. Pai io deja eram cu ferrum phosforicum sau cu cold plus pe ei de ieri. Acu astept, nu le dau nimic, ma uit ca proasta si imi fac procese de constiinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Multumesc de raspunsuri.
Andrei are un pui de raceala si ma gandeam sa ii dau ceva in faza incipienta ca maine trebuie sa plecam la vreo 300km la o nunta si sa nu il ia mai rau, are doar muci fara febra fara tuse dar m-am uitat la el in gat si e putin rosu.
Paragrippe si homeogene mi-a recomandat o vecina care e medic de familie.Cica paragrippe pt raceala si homeogene pt dureri in gat.Eu ii mai dadeam oscillo acum nu mai am in casa si de aia intrebam sa stiu ce sa cumpar.
E mai bun paragrippe decat oscillo??

Ada off off multa sanatate.Cu jobul ce sa zic eu doar un sfat din experienta mea amana cat poti de mult ca nu se mai intoarce perioada asta cu stat acasa.Ah si cu TL esti mortala imi place tare cum povestestisa stii ca exact asa ar face si TA cu concediul
Lumi sa fie rezultatele bune.Sa ne dai de veste.Asa de scumpe sunt testele pt auz??Eu zic ca nu e cazul sa ii fie afectat auzul dar pt linistea ta e mai bine asa.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

ada, incerc, incerc....
asta cam asa e cu racelile astea... chiar ca lant... imunitate scazuta, virusi din ce in ce mai puternici.... sper sa va reveniti repede!
iti amintesti ca acum o saptamana Edi a avut angina virala? ei bine, el nici macar nu iesise din casa vreo 5 zile, dar'mite la cresa sau in alte parti.. de unde frate si de ce??

sanatate multa!

pui poze cu mocheta cand ai timp?

iepurila, ai PM!

Mergi la inceput

dya, nu, nici nu stiu cat sunt de scumpe testele pentru auz... eu ma vaicaream in general asa, avand in vedere la cat am dat pe la doctori si pe medicamente luna asta. deja am datorii... azi am mai lasat 400ron la medlife. luni mai las vreo 240ron, mergem la inca un dr sa vada galmutza lui Edi si testiculele.... si inca n-am platit nici rate, nici utilitati luna asta...
de-asta ziceam ca barbatu' o sa-mi dea divort, daca mai aude ca vreau sa-i testez si auzul lui Robi...

sanatate multa lui Andrei, sa va distrati la nunta!

Mergi la inceput

cateva intrebari cam tampitzele, scuzati ignoranta, dar chiar nu stiu:

homeogene nu e mentolat? parca asa stiam, am luat o data... si daca da, isi mai fac homeopatele efectul, daca mai dau ceva pe langa? eu stiam ca nu...
exista si sub forma de granule? altceva decat pastile de supt, i mean...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

lumi noi am facut audiograma la spitalul ORL de pe 1 Mai, si a fost gratis. Daca vrei iti dau nr de telefon al dr la care am fost noi, Manea Claudiu, un dr tanar care are acasa un baietel de vre-o 4 ani cred si are rabdare cu copii si le vorbeste bland si incet. Matei care era un razvratit l-a ascultat si a stat cu gura deschisa pana s-a uitat el in gat, apoi in nas.... Nu s-a grabit sa-l forteze pe copil care initial nu vroia, doar pentru ca mai erau nu stiu cati pacienti la usa....absolut deloc.

Iti spune el si cand sa veniti ca sa nu fie aglomerat si are grija sa nu vada copilul cum alti dr lucreaza la un alt pacient, cu sangerari sau alte minuni...

Daca vrei nr lui, da-mi de stire, asta daca nu ai deja un ORL-ist de treaba....

homeogene nu este mentolat, se poate administra impreuna cu alte remedii homeopate. Nu am auzit sa fie sub alta forma, numai pastilute de supt...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Lumi nu poti lua trimitere pt analize&comp ca sa nu dai bani aiurea. Poate doct voastra are contract cu vreo clinica din astea particulara. A noastra stiu ca avea cu mai multe. Incearca asa ca sunt tare scumpe toate, of
Homeogene este dulce nu e mentolat.

Ada multa sanatate la pitici.

Mergi la inceput