Bobocei de sept-oct 2008 (282)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Lumi, noi cand am facut analize uzuale de sange la Medlife ni le-a decontat casa de asigurari cu trimitere de la medicul de familie.
Nu stiu care e lista cu decontari, dar poate daca va mai fi cazul (ceea ce evident sper ca nu..) te va ajuta o trimitere de la medicul de familie.
Sper sa reveniti curand la ganduri mai bune

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

astia vor sa raspund la concursul 'ghiceste sunetul'... mda.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

Ia-le banii si-ti mai scoti din cheltuielile cu doctorii!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laureta

Lumi nu poti lua trimitere pt analize&comp ca sa nu dai bani aiurea. Poate doct voastra are contract cu vreo clinica din astea particulara. A noastra stiu ca avea cu mai multe. Incearca asa ca sunt tare scumpe toate, of
Homeogene este dulce nu e mentolat.

hunii nu sunt inscrisi la medic de familie sau la un pediatru... de stat, ca nush cum sa-i spun altfel, care sa ne poata dea o astfel de trimitere. noi mereu mergem la Medlife la pediatru, deci tot la privat, am acolo o tanti de care-mi place. din motive de zona insa, o sa o schimb, e criminal cat fac de la noi de acasa pana in Grivita, cam la orice moment al zilei. nu-mi permit sa-i mai chinui si cu drumul, plus ca asta inseamna schimbare de program, adormit in masina si altele...

nocom, merci mult, stai sa vaz unde ajung cu husbandu' si iti spun!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bitza2008

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

Ia-le banii si-ti mai scoti din cheltuielile cu doctorii!

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)

hei, lume noua!
ce faaci?

cat despre raspuns, nu-l stiu...

oana, merci, am raspuns mai sus cum e la noi cu medicul de familie.

Mergi la inceput

Lumi, nu stiu unde stai...dar poate macar asa de decontari ar fi bine sa ii inscrii si la medic de familie.
Eu de ex eram inscrisa din comoditate (ma gandeam ca salvez cozile de la stat) la Puls la medic de familie. Si nu mi s-a parut ca a fost extraordinar cum ma asteptam...am fost doar in sarcina cand oricum aveam prioritate si fara programarea pe care oricum o faceam...
Zic ca nu stiu unde stai ca poate ai un Puls prin zona.Adica poti sa mergi cu programare si nu mai trebuie sa stai la cozi (daca asta e problema)
La noi medicul de familie vine acasa cand il solicitam si cand nu e nimic urgent/grav/nu trebuie control amanuntit ci doar asa ca ni se pare noua cate ceva, mergem la policlinica. Dupa ora 18.30 rar am asteptat dupa mai mult de o persoana...

Mergi la inceput

Salutare!
Noi suntem bine,in plina cura de Bronho-Vaxom...a venit si tati de aproape o saptamana si toata ziua suntem pe drumuri ca avem multe treburi de rezolvat.
Lumi eu zic ca-i infectie urinara,si scapati de radio si restul. Pt tine un brat de sa treci mai usor peste toate. Ramasesem datoare cu raspuns...la sfarsitul lunii mergem la un majorat la Bucuresti si atunci vedem daca ne mutam acolo sau nu. Daca da,abia astept sa ne cunoastem!
Aly deci ati plecat,huh? De asta nu raspunzi la telefon! lui Bibi(asa-i zice Lucas)
Kllemi ma bucur de vestile bune!Sanatate multa tatalui tau!
Laureta Sa te faci bine!
Nerantula Sper sa te linisteasca amnio!Doamne ajuta sa fie totul bine!

Mergi la inceput

Nocom v-ati bronzat? Ziceai de un "lipici" de piele...cum se foloseste?Adica s-ar descurca si o mamica speriata,cu mainile tremurand?Poate si un link ceva

Mergi la inceput

oana, asa am fost si eu inscrisa la medic de familie, aproape de forma, in special ptr perioada sarcinii. sunt inca inscrisa. insa acolo nu se pot inscrie decat copii peste 3 ani, nu ma intreba de ce... asa ca n-am mai insistat. dar ideea e buna, ca o sa ne tot lovim de probleme si vom mai avea nevoie. mimihoo mi-a recomandat medicul lor, cel care o vede si pe Sofia, care vine si acasa si e in zona noastra. o sa incerc la el, cel mai probabil.

bitza, ma bucur ca sunteti ok si ca e si tati alaturi de voi. astept sa veniti in Bucuresti. poate aveti timp sa ne vedem, chiar daca nu va mutati aici.
pupici.

Mergi la inceput

Lumi, chestia asta cu 'eu nu sunt medic pediatru inscrieti-l la un medic de familie pediatru' am auzit-o si eu.
Si am scris pe siteul de asigurari de sanatate...nu mai stiu cum il cheama - pe forum: care este obligatia medicului de familie in astfel de cazuri?
Si mi s-a raspuns clar: daca nu poti gasi alt medic de familie pediatru (recomandat), legea il obliga pe medicul de familie al mamei sa accepte pe listele lui copiii nou nascuti ai mamei respective!
Deci degeaba o dau ei la intors ca nu se poate ca nu stiu ce....exemplul dat era foarte clar: nu e nici cardiolog si totusi primeste bolnavi de inima.Asa nu este nevoie sa fie pediatru ca sa primeasca pe liste copii.
Daca nu e medic de familie pediatru e putin mai anevoios..ca pediatrul iti da recomandare, apoi cu ea te duci la medicul de familie si iti da trimitere (doar el cred ca poate da trimitere decontata)...deci e o persoana in plus.
Eu eram hotarata sa ma duc sa ma iau in piept cu dr de la Puls care refuza sa imi ia copilul pe lista pe motiv ca 'ea nu e pediatru' dar din fericire l-am inscris la medicul de familie al tatalui lui David - care e un om extraordinar si are multa experienta in spate.
Asa ca in loc sa il iau pe David la medicul meu de familie, m-am dus eu la medicul lui de familie. Si sunt foarte multumita asa...

Mergi la inceput