Bobocei de sept-oct 2008 (282)
Raspunsuri - Pagina 24
gaia.nevia spune:
Oana, multumesc, daca iti mai amintesti ce continea dosarul, te rog sa-mi scrii.
Ma gandeam acum ca pe 1 august se fac fix doi ani de cand am intrat in concediu.
Destul, inca putin daca mai stau nu ma mai leaga nimic, de nimic altceva decat copiii mei, si nu sunt sigura ca e un trend bun pentru mine ca persoana, pentru noi ca familie...
Va fi greu pentru ca sunt vremuri grele, oameni dificili care nici in conditii normale nu interactioneaza "uman" cu angajatii lor, dar in conditii de criza, stress si posibilitatea de a-si pierde pozitiile daca dau gres cu restructurarea.
Asta e situatia, sper sa ma descurc si sa reusesc in continuare sa-mi placa ce fac, asa cum imi placea si inainte.
Daca ma gandesc numai la viteza cu care se imbolnavesc cei mici, ar trebui sa stau acasa forever, si nu sunt sigura ca as putea.
Deja am luat-o nitel razna, simt asta, nu mai am niciun fel de supapa de defulare si cand mi se aduna rabufnesc, nu e bine pentru nimeni.
Pe de alta parte nici nu ma gandesc cum ne-am descurca fara aportul meu financiar, ar fi pentru mine o sursa de stress mai mare decat oricare alta. Sa depind 100% de TL, si sa reduc la jumatate veniturile noastre, deci si cheltuielile... nu ma vad facand asta.
Asa ca tineti-mi pumnii sa ma adaptez cat mai repede, o sa fie mai bine pentru toata lumea.![]()
Didididi spune:
Buna!
Nerantula, imi pare rau ca treci prin asa momente. te inteleg perfect, pentru ca si eu am trecut cu Mihai prin amnio, tot datorita unui TT. Am facut-o in spital la Polizu, nu a durut absolut deloc si a durat 5 min. Nu am avut niciun simptom dupa. Si nu spun cat m-am stresat sa nu ma doara sau sa nu i se intample ceva lui bb. In ceea ce priveste decizia ta de a face amnio, nu cred ca te poate condamna cineva. Eu nu as fi nascut puiul daca avea ceva, pentru ca el nu are nicio vina sa fie nascut fara capacitatea de a se descurca singur. O sa vezi ca o sa fie bine. Pana la urma testele astea se bazeaza mult si pe niste statistici.
Lumi, te pup si fii tare!
Eva am vazut copilul! Ce mare s-a facut! Felicitari pentru burtica! Lasa ca or sa se aranjeze toate!
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
tzitziri spune:
Eva, sarcina usoara si sa fie bine primit suriorul sau fratioara de Noah![]()
Ada, iti dau mailul de la ei- sector 6.
Aveti dreptul la stimulent, 100 Ron /luna, de la reluarea activitatii pina la virsta de 2 ani a copilului.
Pentru aceasta, veti depune cerere la DGASPC sector 6 Dr. Taberei 18 Orizont. Dupa data de 1 noiembrie, sediul se va muta in str Dr. Sarii nr,. 2
L acerer veti atasa:
-adeverinta de la angajator, din care sa rezulte ca v-ati reluat activitatea
-copie CI
-copie Certif Nastere copil
- 1dosar sina
- extras cont ptr plata stimulentului in cont bancar
si am impresia ca a mai completat al meu un formular acolo in numele meu.Formularul pentru stimulent il gasesti www.protectiacopilului6.ro/document.php?doc=22" target="_blank"> aici .Totusi daca stai in alt sector sper sa nu depinda....
Astia de la sectorul 6 au un site bine pus la punct si raspund si la emailuri sau telefoane![]()
Treci prin aceleasi sentimente prin care am trecut si eu la intoarcerea la munca..asa ca te inteleg tare bine
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
dyanira spune:
Cristina
multumim tare de tot de oferta dar nu am vrea deloc sa deranjam.Am primit nr de telefon ne auzim daca ajung pe acolo.
Lumi multa sanatate banuisem si eu corect ca tot de la urechiusa vi se trag analizele modificate.
Babytza
multumim.Vroiam sa zic ca ai niste copii tare frumosi.
Ada stiu ce sentimente te incearca trec din plin prin ele desi m-am intors deja cu juma de norma inca nu imi gasesc locul pe la servici mi se pare ca locul meu e acasa langa copil.Si se pare ca sefii astia ai nostri ma ajuta odata cu anuntu de ieri cu scaderea cu 25% la veniturilor la bugetari.Zau ca imi vine sa nici nu mai merg la servici.

Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Nocom spune:
Neata,
Astazi m-am trezit tare obosita (teoretic, nu am motiv...), ma simt asa nesuferita...., ma doare rau in gat si n-am chef de nimic.
Cum astazi nu voi fi o companie prea placuta, am sa stau departe de voi...
Sa aveti o zi buna!
dyanira spune:
Nocom multa sanatate
Lumi am primit mesaj in legatura cu picaturile alea le-a primit din Germania aici nu se gasesc dar intre timp am citit ca nu e nevoie la hunisor.
Eu fac bagaje de zor normal ca singura...tati e la servici vine doar inainte sa plecam.Tare mai imi place sa fac bagaje 
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Didididi spune:
Ada, incearca sa te relaxezi pana pleci la serviciu. Ca apoi o sa ai de ce te stresa: tb sa te adaptezi la serviciu, ca toata lumea o sa te ia de proaspata (doar ai stat acasa), iar daca ai si niste sefi asa placuti cum spui o sa fie si mai greu. Mai rau este ca cei mici vad ca au tot racit, deci iti trebuie un back up pentru perioadele astea si nu stiu daca bunicul face fata la doi. 

Didi si bb Mihail (22.08.2008)
luminita2008 spune:
neatza.
aly, nerantula, mimihoo, claudinna, laureta, alexa, ada, oana, baby_boy, babytza, dididi, dya, multumesc mult, mult, pentru gandurile bune!
mimihoo, a luat mititelul antibiotice 14 zile consecutiv, intravenos 7 zile si pe cale orala alte 7 zile. inainte de asta cu vreo saptamana, a mai luat 7 zile de antibiotic tot pe cale orala, chipurile pentru o angina urata... el avea deja otita atunci, am aflat ulterior. toate astea n-au inlaturat complet infectia, au diminuat-o cu mult si acum, pare-se, nu mai e cazul pentru antibiotic, mai ales daca poate lupta organismul cu asta. macar o saptamana-doua vreau neaparat sa fac pauza, sigur, daca nu se agraveaza, mai vedem apoi daca in locul timpanotomiei apelam, din nou, la antibiotic... cu Dumnezeu inainte, nu stiu ce sa mai fac si ce sa mai cred.
apropos de medicul vostru de familie, sa stii ca am sa-l sun si eu zilele astea, sa ne inscriem si, daca poate, sa vina sa-i vada pe huni.
ada, aici e paradoxul. cum ziceam mai sus, e infectie care nu a cedat si totusi stam fara antibiotic acum... poate ca e si din cauza ca am mers la un nou ORL-ist, care nu stie exact ce s-a intamplat pana acum si care vrea sa vada cu ochii lui, dar pe pielea noastra
, cum evolueaza lucrurile si nu se arunca cu antibiotic. sau chiar asa o fi, poate-poate merge si fara... am capatat atata neincredere si reticenta in doctori incat nici nu mai stiu care e ala priceput si pe mana cui sa merg, in ciuda tuturor recomandarilor... astept sa vad cum e cu febra, ma mai gandesc intre timp, nu stiu....
succes cu job-ul, sa te acomodezi repede si sa fie bine pentru toata lumea!
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
luminita2008 spune:
oana, cum sa ma supar pe tine?? sa stii ca asa gandesc si eu, sunt linistita ca tratamentul e light, insa exista serioase urme de indoiala. o fi bine, n-o fi bine...
nocom, sanatate multa! poate ar fi bine sa nu stai asa departe de noi, om gasi pe aici o vorba buna si o incurajare sa te facem sa te simti mai bine!

in cautarile mele disperate ieri pe net pentru o interpretare a analizelor, am dat peste produsul www.pcfarm.ro/produs/3136/Ulei-din-ficat-de-cod-pentru-Copii" target="_blank">asta. e ulei de peste din ficat de cod, citesc ca poate fi administrat inclusiv sugarilor. am auzit multe lucruri bune despre uleiul de peste, ce-i drept n-am vorbit inca cu niciun dr despre asta.
voi ce parere aveti, despre uleiul de peste in general administrat copiiilor?
pe mine ma incanta faptul ca ajuta in prevenirea si tratarea rahitismului, stiti ca noi avem urme de...
babymom, un sfat?
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
luminita2008 spune:
in alta ordine de idei, andreutac, acum cateva zile ziceai ceva de o ciorba de peste. poti pune reteta? ce fel de peste ai folosit? as vrea sa le fac si eu hunilor, desi nu ma pricep, mie nu-mi place si n-am facut niciodata...
poate mai are si altcineva retete de ciorba de peste, multumesc anticipat!
ceva peste fac sigur, mi-a adus sotul acum 2 zile 10kg de peste, caras, crap si salonta, toti prinsi de el, din care unul are 5kg! au cam multe oase, desi sunt mari, deci nu stiu daca pot sa le fac ceva hunilor, dar pentru noi merge.
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008