Bobocei de sept-oct 2008 (282)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Buna,

Mie imi pica ochii de somn si fi-miu are alte ganduri...as dormi intruna, intruna...

Multumesc frumos, de urari, fetelor. Nu va nominalizez ca va stiti voi.

Oooofff, nu stiam ca Thea a ajuns la copci, ce urat! Cred si eu ca a fost traumatizant...

Lumi, imi pare rau ca treci prin asta, sper sa depasiti repede momentul acesta dificil. Eu nu am priceput, ambii copii au avut probleme la urechiuse sau numai unul?

Claudinna, am DPN pe 29 decembrie, dar eu stiu ca am ovulat mai devreme asa ca as zice undeva 24-25 decembrie, pe la Craciun. Din acelasi motiv, ovulatia timpurie, sunt aproape sigura ca va fi fetita. Sotzul meu e 100% convins, de altfel, ca va fi fetita, asa cum la Noah a fost mereu sigur ca va fi baiat

Ada, zici ca te intrci la job acum in august? Hm, cam nasol, cine sta cu copiii? Merg la cresa/ gradi?

Eva & Luca Noah (08.09.2008) acum 6+

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

eva, long story short: am inceput cresa => raceli, otita la Robi, nedescoperita la timp, intrucat tocmai atunci ne-am gandit sa schimbam pediatrul. din otita am dat in mastoidita (puroi in spatele timpanului), de aici spital, antibiotice intravenoase si tot circul asta.
numai Robi a avut/are probleme, Edi e ok.
merci de incurajari.

f frumos DPN, o sa fie cel mai frumos cadou de Craciun!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Eva, da, voi incepe serviciul la 1 august.

Amandoi sunt inscrisi la gradinita, Teo sta destul de bine cu frecventa, dar Radu, desi mult mai adaptabil si sociabil din cate in vad, a racit de cate ori l-am dus. A doua zi dupa ce il duc face rosu in gat, apoi laringita, deja avem un pattern.
Luni reincepe si el gradinita, Teo merge deja de lunea asta si pare ok.

Vom vedea cum evoulueaza, daca pana in iulie nu se indreapta situatia il voi retrage si va sta acasa cu mama. Eu sper sa nu fie totusi cazul, si sa apelez la mama doar cand nu pot merge la gradinita. Le prinde bine colectivitatea, in afara ca prind ei toate racelile posibile.
Daca mama nu se va mai descurca, nu e nici e tocmai ok cu sanatatea, voi cauta o bona (Feli, te strig ) insa trebuie sa renunt clar la gradinita, pentru ca si gradinita pentru doi si bona nu ne permitem. Ori amandoi la gradinita si mama pentru exceptii, ori bona pentru Radu si gradinita pentru Teo... ma rog planuri am eu cateva, sa vedem ce iese si cum merge.

Apropo de raceli si imunitate, vreau sa va intreb daca stiti careva de vreo imunizare cu propolis, ma tot bate mama la cap ca mie mi-a facut extraordinar de bine cand eram mica si raceam tot timpul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Ada, chiar ieri am vazut la farmacie ceva cu propolis si vitaminaC
dar nu mai stiu cum ii zicea
oricum, daca vizitezi o farmacie unde mai au si naturiste, ai de unde alege
eu m-am gandit sa nu-i dau inca lui R cu propolis...
i-am luat tot Imuno grip junior, imunizator general
ar urmatoarea tura va fi cel cu propolis

imunogripul si-a facut treaba, din cate am vazut
chiar daca a mai contactat cate ceva, intr-o zi-doua a scapat, fara alt treatament...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

si noi suntem acum pe imunogrip.
le-a facut tare bine anul trecut, apoi am avut alte scheme cu interzis la echinaceea, n-a fost o idee buna chiar deloc, nu am vazut absolut nimic bun.

asa ca m-am intors la cura de imunogrip, luam 4 zile, apoi pauza 4, apoi iar 4 si tot asa 6 saptamani. Apoi as cauta propolis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

exact asha facem si noi cu imunogrip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Lumi, saru'mana de raspuns si la celalat subiect
Ma bag la capitol nou.

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Hello,
Azi a fost zi de alergatura, de platit rate, facuturi...am lasat la bani pe la banci si alte institurii de ma doare inima. Dar cine are diseara canapea noua?

Lumi, multa sanatate lui Robi si tie multa putere si rabdare, mamico! Sper ca noul ORL-ist sa va fi dat solutia cea mai buna. Cat despre borsul de peste, eu l-am facut dupa reteta asta - http://www.gustos.ro/retete-culinare/borsuri-si-ciorbe/bors-de-crap-cu-zarzavat.html -, fara rosii, pe care le-am inlocuit cu 3 linguri de bulion si fara orez ca nu ne place. A iesit buna, Evei i-a placut.
Eva, felicitari pt. samburica! Sa fie intr-un ceas bun si sa ai sarcina usoara! N-am stiut ca ai trecut prin asa chinuri cu tratamentul, intarcarea lui Noah. Imi pare tare rau, dar ma bucur ca si-a revenit repede.
Niko, cand si unde plecati la bulgari pana la urma? Dupa ce intital vroiam sa mergem in Grecia, am zis ca renuntam in favoarea Turciei (deh, UAI) si acum ne gandim la o destinatie mai ieftina si mai apropiata, adica Bulgaria. Sa vedem daca ne iese.

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

Mergi la inceput