Bobocei de sept-oct 2008 (282)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

dya m-ai intrebat dc sunt ok cu depresia, pai ma tratez, deja sunt calita ieri cand am aflat ca rezervarea noastra de la bulgari pt litoral, platita in februarie cu earlybooking a fost anulata din cauza de overbooking, nici macar nu am mai schitzat ceva, nu mai e loc si de asta acum...deci sunt intr-o stare fresh cancan.

in 14s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

apar si eu in fapt de seara

Lumi, sanatate multa! sper din tot sufletul sa scapati repede!!

Eva, felicitari!!! cand e DPN ul??

Cristina, mie mi-a placut de Talal
acuma, de fiecare data cand am fost acolo am vazut parinti cu baietei si bebelusi si mai mari, adica 4-5 ani si cand ieseau, secretara le incaa suma pt decalotare...din ce am observat e rapida treaba...mai mult nu stiu, ca la noi nu a fost cazul

nikolici, uite, la R nici nu stiu cand s-a decalotat. pur si simplu la baita il spalam, fara sa bruschez in vreun fel, doar din motive de igiena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Lumi pupici si putere, va trece si asta

Eva felicitari!!! Sarcina usoara si bebe sanatos

nerantula pupam frumosul. Tin pumni stransi pt 17 mai

nicolici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Lumi, ...nu stiu ce sa spun...imi pare asa de rau de tot ce vi se intampla. Multa putere tie si multa sanatate puiutilor tai scumpi.

Daca crezi ca pot face ceva, te rog sa nu eziti nici un moment.

Felicitari Eva!

Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

??

Ooof Lumi, tare greu cred ca va este...

Acu eu nu ma pricep prea bine, dar daca e o infectie care n-a cedat la un antibiotic, de ce nu fac ei repede o antibiograma sa-i recomande antibioticul corect / mai puternic?
Pe de alta parte poti incerca si tratamente alternative, daca mai ai putere...
Multa sanatate si sa fie bine bobocelul repede repede.

Eva, felicitari si o sarcina usoara! Peste cateva luni sa ne povestesti si ce parere are Luca de asta... (and my bet iiiiis....) ca o sa aiba un fratior!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

la mine a ramas 1 august. "dpn"-ul sau mai bine zis dss -ul (data sigura a serviciului)

edit: Cum procedez / si cand pentru indemnizatie, stie cineva?
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

neata!
Ada, chiar merge o cafea merci!

nu stiu cum e cu intoarcerea la serv...eu ma voi intoarce la 2 sapt dupa tine...deci nu mai am chiar asha mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Lumi, imi pare rau si stiu ca o sa te superi pe mine dar imi pare si bine in acelasi timp....adica ma bucur ca nu e ceva mai rau si ca deocamdata nu e nevoie de antibiotice sau de alte interventii...si sper sa fie asa cum ti-a zis doctorul si sa nu fie nici pe viitor nevoie de nimic altceva.Si imi pare rau pentru voi ca nu puteti sa va linistiti si sa fie iar totusi calm si bine

Ada, ce te intereseaza cu intoarcerea la munca?
Eu am depus dosar de suspendare CIC in termen de vreo doua saptamani de la intoarcerea la munca. Si am depus cerere de stimulent de 100 ron pana la 2 ani. A mers super repede toata treaba (a fost al meu sa depuna dosarul - nu m-am dus personal) - sectorul 6.Stimulentul mi-l dau in acelasi cont in care primeam CIC-ul.

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Neataaaaa
Multumim de Am si eu ibricul plin..cine mai vrea?

Azi mai adaugam si noi o lunita...1 an si 7 luni ..oare cand a trecut?
Deseara sarbatorim..se stie

Despre decalotare...mie chiar mi-se pare tortura ce a zis doctora..mi-a explicat ca doare ca naiba...apoi sa dau cu rivanol..pac nurofen..chiar romergan...
Daca nu e fimoza..nici eu nu-i vad rostul. O sa -i fac mereu la baita..chiar cu vitamina A...si sotul a zis ca mai vedem..n-are rost sa-l chinuim. Chiar e o moda decalotarea asta la medic.Parerea mea.

Lumi multisa va gasiti linistea cat mai repede.Imi pare rau ca treceti prin perioada asta grea.
Sper sa reusesc week-end-ul asta sa-i fac poza lui tunsilici si vi-l arat

Ada imi pare rau ca trebuie sa te intorci la servici asa curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Am scris de doua ori mesajul asta si de doua ori mi-a resetat David calculatorul .....

Neata mamici

Dau si eu cafea calda cu laptic si pepsi

kllemi tin pumnii pentru tatal tau si te pup

Multumim de aprecieri Sa stiti ca am tuns ceva la Valentina. Era parul foarte lung, pana la mijloc , fara forma. I-am luat si din lungime si din desime, plus ca ne-am tras bretonel Ea ar fi vrut mai scurt ca e la moda in clasa ei, insa eu nu am fost de acord, are parul mult prea frumos ca sa il aiba scurt

Ieri in parc am vazut frumusete de Sofia (pui de Joy) si un maimutel Alex (pui de Boo) care se cocoata pe toate prostiile din parc Doi frumoooosi

Aly frumoase pozele , frumos parcul Dar cel mai tare e la shoppingareala Pup puiutul frumos

Dya sanatate multa , sa nu se agraveze

Lumi offf, prin cate ati trecut Cred si eu ca esti satula de spitale/doctori/analize.....si puii la fel Doamne ajuta sa scapati de tot mai repede
Imi pare tare rau de analize, dar macar poate scapati de tomograf sau alte investigatii mai rele Sanatate multa puiului

Ada o floricica si pentru tine, ca nu stiu cum mai rezisti mamico Sanatate multa, sa va treaca repede si sa scapati o data de raceala asta , ca a venit caldura !!!
Nasol cu intoarcerea la servici.....

Laureta sanatate multa mami

Bitza hello mami

Nerantula va fi totul bine Tinem pumnii pe 17 mai
Moaaaaaama ce tare e Gruia pe topogan !!!!!!!!!!! Foarte tare !!!!!!!!!!!!! Si in barcutaaaaaa, ce cuminte sta Bravo Gruia !!!!!!!
Si noi ne dam pe burta, insa topoganul e muuuult mai mic

Ramo te pup si te imbratisez, mi-e dor de voi Ce mai faceti ? Sper ca veniti la intalnirea cu Piolica, da ?

nushulica pup mamic, pitic si pui mic din burtic Ce poiata sunt
Imi pare rau de perioada cu papa, sper sa va reveniti, ca locul I de mofturi e al nostru

Cristina puuuuuuuuuup

Eva sarcina usoara !

nausicaaaa mamico , ne-ai uitat

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput