Bobocei de sept-oct 2008 (282)
Raspunsuri - Pagina 22
dyanira spune:
Cristina ma bucur ca ai mai scris.
Si Andrei are parul lungut deja o sa il tund si eu in primul rand din cauza ca transpira rau la cap si nu vreau sa fie tot timpul ud in cap mai ales acum ca a venit caldura.Sa ne pui poze sa il vedem pe Raducu tunsulici.Noi il tundem cu masina de tuns mai plange si el dar ii mai distrag atentia si trece repede.
Cu putzica nici A nu e decalotat complet si noua ne-a zis ca pe la 2 ani sa mergem dar doar daca apar semne de fimoza.Sa stii ca si eu gandesc ca tine de ce sa il chinui fara rost dar eu stiu cum e mai bine acum e moda cu decalotatu da pe vremea sotilor nostri nu era si uite ca sunt bine merci ...si au mai facut si copii frumosi![]()
Cum sa nu ne vedem numai sa ajung si eu ca mergem la socri la tg jiu si daca Andrei nu vrea sa stea cu soacra la Craiova la nunta va merge numai sotul ca nu vreau sa incurc lumea pe acolo cu loc de dormit pt A.Daca poti sa imi lasi nr tau de tel pe PM te sun daca ajungem si noi si poate ne vedem sambata mai pe seara ca tare as vrea si eu sa ne vedem.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
baby_boy spune:
Diana ai Pm.
Chiar mi-ar placea sa ne vedem.
Daca nu aveti unde sta in Craiova sa spui..mi-ar face placere
Nerantula spune:
Nici Gruia nu e decalotat, nici pe departe complet, am renuntat la operatiune acum cateva luni, abia ma lasa sa il spal din cand in cand, in curand va invata singur sa o faca. Eu nu am de gand sa mai intervin decat daca apare (sper sa nu!) vreo problema, in rest e treaba lui ce se intampla acolo.
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
neghinita
Nocom spune:
Nu mai stiu cine ma intreba despre lipiciul de piele.... .
sorry, sunt un pic pe fuga...
Este aici un clip cu benefiicile "lipiciului pentru piele" DERMABOND
http://espanol.video.yahoo.com/watch/5746306/15051031
Este chiar de uz casnic, deci da, si o mama nepriceputa il poate folosii....
luminita2008 spune:
buna seara,
am intrat sa va spun ce-am facut la dr. Robi are timpanele rosii, gatul putin rosu. otita ar fi diagnosticul. pare-se, ca nici nu mai stiu ce sa cred, ca nu s-a retras infectia de la ureche. nu e cazul de radiografie, nu e cazul de antibiotic. daca insa mai face febra peste 38.5, in 2 episoade, pe perioada a maximum 2 saptamani, mergem iar la control si daca nu s-a schimbat nimic, se trece la timpanotomie
. adica punctie in timpan, pentru a se drena lichidul/puroiul. cu anestezie, pentru ca procedura e dureroasa. se 'vindeca' in maxim 24 de ore, il iau acasa cum se trezeste. se poate chiar repeta procedura, daca febra persista, asta insemnand ca nu s-a scos tot lichidul. infectia relevata de analizele la sange nu e grava, la nevoie antitermice si cam atat. nu are voie in colectivitate ptr moment, afara doar in locuri retrase si cu precautie, sa nu prinda si altceva.
nici nu stiu daca sa ma bucur sau nu, nu-mi ramane decat sa astept si sa sper ca va trece de la sine si nu vom ajunge la timpanotomie. se poate retrage infectia si de la sine, pur si simplu... cand copilul va fi perfect sanatos, trebuie sa facem si un test de auz, timpanograma. cam asta...
pio, merci mult inca o data, nu e cazul de picaturi, nici macar din cele ce se gasesc pe la noi. esti o scumpa ca ai intrebat!!
nushulica, am decis azi sa aman reintoarcerea la cresa pana pe 7 iunie. inca nu stiu ce va urma si nu vreau sa mai raceasca si sa se complice si mai rau lucrurile. merci de gandurile bune!
eva, felcitari, iti doresc sarcina usoara, la termen si un bebe cel putin asa cum este Noah!
nocom
, nu este nevoie. dar tu esti de milioane, merci si tie din suflet!!
ma inclin in fata voastra fetelor, imi sunteti de un real sprijin!
baby_boy[pup]
, pui poze cu Raducu putin tuns?
va doresc o noapte linistita, pe maine!
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
aly_c20 spune:
Lumi
, esti o super mamica!Multa sanatate lui Robi! Sa se faca bine cat mai repede, sa nu fie nevoie de alte investigatii!
Eva, sarcina usoara. E un scump Noah!
Nusha, m am gandit si la tine cand am adus in discutie intalnirea, dar stiam ca stai in bucium si ca ti egreu sa te deplasezi in perioada asta!
lui David si sa i revina pofta de mancare!
Noapte buna!
Nerantula spune:
Lumi, Doamne ajuta sa fie bine si sa nu trebuiasca timpanotomie! Mami, e momentul sa fii increzatoare acum, stiu ca e foarte greu sa fiu optimista dupa tot ce ati tras, dar eu sunt convinsa ca psihicul orientat pozitiv chiar ajuta .. O sa fie bine, nu va mai face febra si totul va trece curand! 
neghinita
Nerantula spune:
Angelynna, pe unde esti? Sper ca sunteti bine, si voi si mama ta! 
neghinita
Mimihoo spune:
Eva, ce veste minunata! sa fiti sanatosi!
Nerantula, sper sa-ti placa medicul recomandat de mine; mie imi place :) Bine ati revenit si sanatate!
Lumi, vai de voi prin cate treceti!
Sper sa se rezolve fara timpano... ca parca nu suna bine. ma intreb, daca e infectie, de ce nu antibiotice? Stiu ca am citit povestea unui baietel care a avut mult de suferit cu urechile, daca nu ma insel intrasem pe link-ul de la semnatura lui Laureta. N-am mai urmarit povestea, dar e destul de sfasietoare. Sa revin, va tin pumnii si ma rog sa se rezolve fara alte interventii!
Multa sanatate!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
nikolici spune:
Apropo de decalotare, am tot vrut sa scriu si uitam.
Am intrebat-o pe prietena mea din SUA cum este cu decalotatul la ei, ea avand un baietel de varsta boboceilor nostri.
Mi s-a raspuns asa: aici se considera un act brutal atata timp cat nu este nevoie de interventie pe motive medicale(vezi fimoza), sau religios, ea fiind intrebata la spital cand a nascut baietelul, daca doreste circumcizie, daca cumva religia i o cere, altfel cum am mai scris, decalotarea este categorista ca un act brutal si fara sens.A ramas paf cand am scris ca majoritatea mamelor de baietei din RO o fac acasa la sfatul medicului.
in 14s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)