Bobocei de sept-oct 2008 (282)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

lumi daca dr tau zice ca sunt ok homeopatele acelea, eu am un verisor in Germania, si il pun pe el sa mearga la o farmacie sa ia si mi/ti le trimite prin posta. In cateva zile ar trebui sa le ai.... numai sa-mi spui!!! Pentru hunisori facem orice!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

300, multumesc pt sugestie.

sanatate multa tuturor boboceilor bolnaviori.

ieri am fost la schimbat de pansament, rana pare sa se fi inchis foarte bine, iar pe Thea pare sa nu o deranjeze absolut deloc.

o sa vedem luni, la scosul firelor cum va fi. saracuta a prins frica mare de doctori, urla din toate puterile de fiecare data cand vrem sa umblam pe acolo.

Mergi la inceput

Nerantula, am vazut pozicile, Gruia e nemaipomenit iar tu esti o graviduta infloritoare.

Mi-a placut mult sa te vad cu burticuta :)

astept acum poze si cu celelalte gravidute:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Anamona, multa sanatate Theei. Dar ce a patit? Ca pe acolo pe unde ne intersectam noi nu am citit nimic... :(

Pai mai tii minte in februarie eu am fost internata in spital, am avut o problema de sanatate la nervul optic si am facut tratament intravenos cu cortizon. 3 zile. Apoi comprimate 3 saptamani. A trebuit fortat sa intrerup alaptatul. Nu treptat, asa cum imi imaginam eu ca o vom face, m-au internat la urgenta si aia a fost. Ne-au separat direct asa si nu am mai avut voie sa alaptez
3 saptamani. Apoi mi s-ar fi parut criminal sa ii dau iar san, sa treaca prin 2 sevraje. Din fericire Noah a acceptat f bine biberonul si acum e prieten la catarama cu "laptele de crestere" cum ii zice pe aici laptelui acestuia la sticla imbogatit cu vitamine pt bb-ei. Asa ca fi- miu a papat tzitzi un an jumatate si apoi s-a inchis rezerva, volens nolens, din pacate. A fost fff greu la inceput, cand am venit din spital era alt copil, numai lipit de mine statea si f apatic, f afectat de lipsa tzitzi, dar cam intr-o saptamana au trecut toate.

Eva & Luca Noah (08.09.2008) acum 6+

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Nusha dar ce s-a intamplat cu Dadu de nu mai mananca?Stiu ca el era printre mancaciosii nostri sau incurc eu??
Wow deja esti aproape la jumate...ce repede trece timpul.Cum o sa il cheme pe fratior???
Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

diana,da era mancacios si ma oftic acum ca eu nu prea sunt obisnuita cu situatiile astea,ma consum la greu!acum vreo luna i-au spart 2 dinti si cam de atunci reuza papa....tot astept sa-si revina...mai e si faptul ca a venit caldura si e stiut ca vara toti mancam mai putin,siiii mai e si faptul,foarte important,ca ii mai dau si bunicile papa si copilul refuza,vede ca s-a schimbat ceva,panA acum doar din mana mea a papat
bunicile nici nu-i fac papa la fel ca mine,o fi si alt gust,nu stiu...azi de ex mi-a zis mama ca a vrut musai sa manance ce manca si var-sa de 3ani adik fasole cu ciolan!!!nush sa rad sau sa plang...ma bucur ca a mancat ceva dar eu nu i-as fi dat fasole..zice mama ca facea"mamaie caniii caniii"sa-i dea carne ciolan de ala afumat

ma rog eu inca sper sa-si revina

edit:pe fratica o sa=l cheme vladutz(de la tati)si stefan(de la mami)

de David si 19+

Mergi la inceput

Eva, uff imi pare rau sa aud asta. Si sora mea a a intarcat exact in acelasi mod in decembrie, tot din cauza tratamentului cu cortizon.

Esti bine acum?

Luni seara, Thea a cazut in curte (din stat pe vine, intr-o parte - deci distanta destul de mica dar pacatoasa) si s-a lovit in frunte, are o rana mica de 5 mm ce a trebuit cusuta. A fost traumatizant, nu cred ca a durut-o cusutul pentru ca au anesteziat-o local, dar a enervat-o ingrozitor imobilizarea si vad ca tine minte foarte bine chestia asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Nusha stiu cum e sa nu manance.La noi a inceput pe la 1 an si putin si de atunci eu tot sper sa isi revina.Insa acum dupa aproape 8 luni am devenit mai zen adica daca nu papa asta e nu mai insist atat ca are de unde sa slabesca
Eu va doresc sa va reveniti repede si sa fiti ca inainte ca tin minte ca tu povesteai ce diversificat si bine papa Dadu era in topul boboceilor cu Radu de Cristina si Dariuta de Nocom.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Uof, Eva, stiam ca ai intarcat din cauza unei probleme de sanatate, dar acum ca ai si povestit cum statea lipit Noah de tine cand ai venit, m-a busit plansul! Bine ca a trecut repede, ce-o fi fost in sufletelul lui! Sunt atat de sensibili! Pe mine ma topeste Gruia cand e lui dor de mine si se lipeste de zici ca de acolo s-a dezlipit initial .. si ce repede vor creste si vor trece toate tahdreturile astea ...

Anamona, am tot citit de Thea si am uitat sa va imbratisez, stiu ca a trecut prin necaz, mititica! Sunt asa speriati cand li se intampla cate una dinastea, ca nu stiu ce se intampla cu ei si, culmea, ca sa ii faci bine, tot mai trebuie sa faci putin rau inainte! Am trecut si noi prin asta cand cu capusa, tot la stat am fost ca era miezul noptii, dupa ce l-au scormonit pe viu sa scoata bestia de acolo, tot l-au anesteziat local sa poata scoate tot, era un mic crater acolo Urla si se zbatea mititelul, eu eram pe sub masa si nu ma puteam opri din plans, tati si asistenta il tineau si doctorul scormonea, scormonea si nu mai termina! La sfarsit s-a abandonat, efectiv, in bratele mele si a gemut si suspinat multa vreme in somn, la sanul meu ...

Doamne ajuta sa nu mai trebuiasca sa treaca nimeni prin asa ceva!

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Uof, Eva, stiam ca ai intarcat din cauza unei probleme de sanatate, dar acum ca ai si povestit cum statea lipit Noah de tine cand ai venit, m-a busit plansul! Bine ca a trecut repede, ce-o fi fost in sufletelul lui! Sunt atat de sensibili! Pe mine ma topeste Gruia cand e lui dor de mine si se lipeste de zici ca de acolo s-a dezlipit initial .. si ce repede vor creste si vor trece toate tahdreturile astea ...

Nerantula, la noi a fost fff urat din alte motive, ca nu m-a vazut acasa 4 zile, venea la spital si seara la despartire facea atacuri de panica. Cand m-am intors acasa copilul meu se speria si incepea sa tremure numai daca plecam cativa cm de langa el. El nu fusese despartit de mine nici 5 minute, si la dus il luam cu mine, si brusc am disparut din casa, din pat-ca dormim inca impreuna toti 3- si nu mai era nici tzitzi cu el. A fost un tot. Refuza sa se joace, se uita intr un punct fix si ma mangaia. Cica se cheama anxietate de separare. Incet incet si-a revenit si au revenit toate la normal dar atunci eu m-am speriat fff tare, era fff lovit, indurerat, un sufletel asa mic cu sentimente asa mari.
Asa ca nu te gandi, Gruia nu va trece prin asa ceva, la noi a fost ceva aparte nu doar intzarcat.

Eva & Luca Noah (08.09.2008) acum 6+

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

La noi ploua de la 5.
Asa apuc si eu sa scriu cate ceva.

Noi suntem foarte bine. Raducu e un smecher..deja a inceput sa ne alinte..tati in sus si tati in jos, deja face misto de noi Mai nou vrea sa stea la masa pe scaun normal..de 2 zile asa mancam.
L-am tuns un pic..avea parul lungut..cu carlionti. Insa transpira foarte rau..si cand suge..iar doctora mi-a zis ca e mai bine ca baietii sa fie tunsi ..ca poate face meningita..ca transpira mereu. Asa ca i-am mai scurtat parul...vai ce jale...a plans...pana sa vomite. Traumatizanta pentru mine experienta.

Alte noutati - am fost la un control de rutina, ca nu il mai vazuse doctora din iarna..si e bine..luam din nou calciu_ Osteocare seara si dimineata cate o lingurita iar la pranz 4 picaturi de fier.
Inainte de asta i-am dat propolis cu vitamina C.

Chiar vroiam sa intreb mamicile cu baietei care nu s-au decalotat inca..aveti de gand sa faceti ceva in acest sens?
Doctora noastra ne-a recomandat ca prin vara sa mergem la un anume doctor sa-l decaloteze. Eu nu stiu daca sa-l chinui...ca inainte nu s efacea asa ceva la baieti..si n-au avut probleme. Chiar nu stiu ce sa fac.

Clau ce parere ti-ai facut de Talal? La el ne-a recomandat sa mergem. Voi cum stati cu putzica?

Luminita te imbratisez cu drag..si sunt cu gandul alaturi de voi sa scapati odata de aceasta perioada grea si hunii sa fie bine

Nerantula tinem pumnii pe 17 mai. Eu sunt sigura ca Neghinita e bine.

Nushule imi pare rau ca e o perioada grea cu papica..eu zic ca o sa-si revina....si dintii sunt de vina. Am avut si noi o perioada in care isi injumatatise portiile..nu stiu de la ce a fost...si o stare de nestare in scaunul de masa..insa acum si-a revenit..mananca de rupe...si are niste pofteeee..fura napolitanele lui taica-su, a inceput sa rontaie la mere intr-o veselie

Diana pai cum vii la Craiova si nu ne vedem??

Mergi la inceput