Bobocei de sept-oct 2008 (282)
Raspunsuri - Pagina 20
nikolici spune:
lumi
nici nu stiu cum sa te imbarbatez.Multi nervi de otel voua ca parinti si multa sanatate ambilor copii.
nerantula am tot vrut sa ti scriu ca si eu am avut TT nasol si am facut amniocenteza dara prca ti-am spus si in privat asta, inteleg prin ce treci si iti tin pumnii ca totul sa fie bine, pentru frumoasa Cezara.Stii ca la amnio iti spune sigur sexul? ;)
Ma intrebi cu intarcatul?
Inca pe baricade si la greu, ma tzataie acum cu jet legul asta de ma rupe, am sfarcurile prastie, astept sa ne reglam pe program ca iar am avut discoteca azi noapte si pe urma, incerc cate putin sa scot din mese.Pb mea este alta acum, pt ca noi dormim impreuna ma loveste in somn in burta, ori cu pumnii, ori cu picioarele si destul de rau, inconstient de multe ori sau in joaca.Aproape stau treaza mai non stop sa mi feresc burtica.
In rest cu Dzeu inainte !
in 14s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
dyanira spune:
Lumi
sa fie bine, cum aflu ceva de picaturi iti dau de veste.
Niko si eu imi primesc la fel picioare si pumnii in burta noroc ca eu nu sunt graviduta insa e tare dureros si asa d-apoi la tine.Cum mai stai cu depresia??
Pio acum am citit si pe net ce frig e la voi brrr....sper sa nu vina si pe la noi.
Ma gandeam azi ce or mai face gravidutele noastre July si CD ca demult nu au mai scris nimic.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Nerantula spune:
Lumi
, o sa fie bine curand, o sa gasiti leacul cel bun!
Pio da, la Brasov sunt facute primele poze, am stat la o pensiune super la Timisul de Jos, insa in fiecare zi veneam in Brasov pentru ca, din cauza ploii, prin munte era noroi si nu prea aveam ce face. Apoi am fost pe langa Bran, la Mama Cozonacilor, o pensiune superba ca amenajare in exterior, aveau un mic helesteu cu pesti, fazan, paun, bibilici, o caprioara, loc mult in curte cu spatiu de joaca pentru copii, Gruia s-a simtit foarte bine acolo!
Eva, te felicit si pe aceasta cale si ma bucur ca ai intrat sa impartasesti vestea si la gasca DC, chiar ma manca limba sa te intreb daca nu vrei sa o faci ![]()
Ramo, stiu cum e cu timpul, imi pot da seama cum e fara sa ai pe cineva care te ajuta, cum am mai tot spus, eu nu cred ca m-as fi descurcat singura cu Gruia, oricum NU insarcinata. Cu intarcatul, probabil ca a contribuit si faptul ca ii dau LP, desi o fac de pe la un an, dar s-a schimbat productia in ultimele 2 luni numai. Gruia e inca indragostit de tzitzi, acum stie si sa pronunte
, e asa scump cand vine si pune degetul pe ele si le cheama sau cand se intinde in coltisorul lui de canapea unde obisnuiesc sa il alaptez ziua si le striga
. Noaptea inca e singurul alin care funcioneaza
Uoooof, ce dor o sa imi fie cand s-o termina de tot! ![]()
Niko, nu stiam ca ai facut amnio si acum ca ai zis parca imi amintesc ceva de pe la odisee
. Stiu ca voi afla sexul, insa oricum aveam atunci si eco la Pop si as fi aflat
Revenire rapida la program normal va doresc! Incearca sa pui o perna intre burtica si Karina, sa nu mai loveasca direct in ea ... o sa fie din ce in ce mai greu, ca tot cresti. Cum mai stai cu poftele? (ii vine sa te intreb de una anume, dar o sa sune ciudat pe post
)
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
neghinita
piolica spune:
lumi, am venit de la farmacie, din pacate aici nu se comercializeaza OTOVOWEN. Au incercat sa gaseasca mai multe informatii pe internet, gen din ce e compus, insa nu au gasit nimic. Imi pare foarte rau. Daca-ti trebuie musai si poti sa-l cumperi de pe internet insa nu se livreaza in Ro, il poti livra la mine si eu ti-l aduc cind vin. Din pacate mai mult de atit nu te pot ajuta, imi pare tare rau. Am intrebat ce tr. homeopate sint aici pt otite sub forma de picaturi, tr. local, ei mi-au zis ca trebuie avuta mare grija, pt ca daca s-a spart 'infectia' atunci nu trebuie pus nimic in urechi. Vorebeste cu pediatrul / homeopatul, daca exista un tratament Boiron, atunci eu ti-l pot lua de aici, ca aici se fabrica.
Claudinna, ai pm.
nushulica spune:
salutare!
nerantula iti tin pumnii pe 17 la amnio,ai sa te convingi ca bb e sanatos macar cu ocazia asta te lamuresti si in privinta sexului![]()
eva felicitari si o sarcina la fel de usoara ca si la noah sa ai!!!sa stii ca eu ma gandeam la tine saptamana trecuta ca nu ai mai scris deloc si m-am gandit ca atunci cand o sa apari ne vei da o asemenea veste
serios!!!pt ca stiam ca vreti si voi bb2...eh sa fie sanatos fratiorul sau surioara lui noah...mai pune poze cu nazdravanul tau ca mi-e dor de el
luminita te pup si sunt alaturi de tine!!!ma rog sa fie hunii bine si sa puteti reincepe cresa
babyza ti-am vazut soricelul!!!maaamaa da chiar ca parca-i don juan,asa frumusel creste e tare dulce
aly,iepurila
am vazut ca discutati de o intalneala,mi-ar place sa-mi fac si eu aparitia dar e prea complicat deocamdata pt mine in primul rand ca inca mai trebuie sa stau la pat si 2 pt ca stau toooocmai in bucium
in copou ajungem doar duminicile cand ne scoate tati la plimbare...oricum poate faceti poze sa vedem puii
pe sebi l-am vazut in poze stors de puteri dupa atata shopping![]()
noi suntem bine,dadu sta numai pe afara,fiecare incercare de a-l baga in casa se lasa cu racnete bocete tipete tranteli pe jos,in fine teatru!!!de mancat ioc!!!nimic
mai mananca frunze de ceapa verde din gradina si pufuleti
de
David si
17+
dyanira spune:
Nusha dar ce s-a intamplat cu Dadu de nu mai mananca?Stiu ca el era printre mancaciosii nostri sau incurc eu??
Wow deja esti aproape la jumate...ce repede trece timpul.Cum o sa il cheme pe fratior???
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
dyanira spune:
Andrei inca doarme de la 3 jumate...e drept ca si ploua aici la noi si cred ca vremea ii intretine somnul
Cine vine mai pe seara pe la disco???Asa pe la 12-1 noaptea...
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
EvaF spune:
Nerantula, te pup, mamico si ma voi gandi la tine. Dar asa cum ti-a zis va fi fi bine!!! Fa-ti damblaua asta insa "daca tot trebe, trebe"
Nusha, te pup si iti intorc urarile. Poze cu Noah uite aici la mine pe blog : http://evaferriere.blogspot.com/
La un alt post o sa vezi si prima poza cu bb cel mic din burtik.
Da, ne doream bb2 dar cam amanasem, adica vroiam undeva la anul, sa mearga intai Noah la gradinita, pentru ca e tare greu fara ajutor, dar Dumnezeu stie El mai bine cand e momentul si acum sunt fericita ca vine bebe anul acesta, din mai multe motive. Era chiar momentul potrivit si e foarte bine ca e asa si trebuie sa luam lucrurile cum vin. Diferenta intre frati e potrivita, zicem noi.
Eva & Luca Noah (08.09.2008) acum
6+
anamona spune:
Eva, Felicitari! ma bucur foarte mult pentru tine!
Sa ai o sarcina usoara si fara probleme!
Ce ai de gand cu alaptatul?