Bobocei de sept-oct 2008 (282)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Nerantula, foarte frumoase pozele si filmuletele. Ce tare e Gruia cum se da el pe tobogan pe burta!
Mi-a placut mult pe unde v-ati plimbat, locuri foarte primitoare pentru copii din ce am vazut eu in poze. Primele poze sint facute in Brasov?

Am vrea si noi sa mergem undeva la munte acum cind venim in Ro, dar nu f departe de Ploiesti, stiti vreun loc bun unde se poate merge cu kupil? Nu sa stam peste noapte, ci o zi sa ne plimbam. Merci frumos!

Lumi, imi pare tare rau ca treceti numai prin episoade de boala Nu ma pricep la analize, e chiar asa de nasol? Linisteste-te, vorbeste cu doctora si vezi ce e de facut. Multi pupici. te imbratisez cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Lumi imi pare rau ca analizele nu sunt bune, intr-adevar vsh-ul e f mare, in acest caz eu zic ca e mai mult ca sigur infectie remanenta la urechiusa adica nu i-a trecut du-l la un orl-ist bun care sa ii dea un tratament bun daca asta e cauza.Sunt si niste picaturi homeopate f bune pt otita fetele de la noi de la Tm au tratat otite grave cu el fara antibiotic insa din cate am inteles nu se gaseste la noi ele l-au procurat din Germania.Daca vrei intreb cum ii zice si iti spun.
Sa ne dai de veste ce a zis dr.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

fetelor, multumesc de incurajari.
am vb cu pediatra, si ea zice tot infectie, valorile Glicemiei si Sideremiei nu pun probleme. doar VHS-ul si CRP-ul si Leucocitoza care stiti si voi ce inseamna... tot la sfatul ei o sa mergem diseara la inca un ORL-ist, tot la Medlife, o sa ne strecuram intre programari, evident nu mai e loc, asa din scurt. om vedea apoi care sunt pasii urmatori.

pio, e grav in sensul ca e o infectie in organism de f mult timp si care nu a cedat dupa 14 zile de antibiotic. plus ca infectia asta poate migra, plus ca e in zona capului si deja ma gandesc la altele mai grave...

dya, da, te rog intreaba de picaturile alea, sunt in stare sa incerc cam orice acum, cu atat mai mult cu cat sunt homeopate, numai sa iesim o data din rahatul asta.
o precizare: Robi nu a avut otita, ci mastoidita, adica pasul urmator otitei, in rau, evident. o otita, fie ea si acuta, poate fi in mod normal tratata fara antibiotic. mastoidita e mai nasoala, dupa cum se vede, ca n-a cedat nici dupa 14 zile de antibiotic...

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

nerantula, te pup de o mie de ori, cum te gandesti tu la mine, desi ai si tu destule pe cap!
am vizionat printre picaturi filmuletele, imi place de Gruia de moor! un frumusel si jumatate, plin de viata si vioi. ma bucur ca v-ati simtit bine prin plimbari.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

pio, e grav in sensul ca e o infectie in organism de f mult timp si care nu a cedat dupa 14 zile de antibiotic. plus ca infectia asta poate migra, plus ca e in zona capului si deja ma gandesc la altele mai grave...

multa, multa sanatate si o imbratisare calda pentru voi 3!
Daca gasesc eu picaturile alea homeopate aici, ti le pot cumpara si aduce cind vin in Ro la sf saptaminii urmatoare. (daca poti astepta pina atunci). Doar spune-mi cum se numesc si ma duc la farmacie. Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Lumi, banuiesc ca te gandesti la ceva mai nasol cu leucocitoza asta.
Pe mine tot la infectie ma duce cu gandul...uite aici:
"Cele mai frecvente situatii in care leucocitele din sange cresc, sunt:

* .infectii cu bacterii, virusuri, paraziti sau ciuperci"

sau aici:
"1. Cresterea temporara in sange sau intr-o serozitate, a numarului de leucocite, peste limita de 10000/mm3 (milimetru cub). Poate fi fiziologica (dupa pranz, in sarcina etc.) sau patologica (indeosebi in infectii)."
Deci se poate sa mearga toate in aceeasi directie...

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Deci Lumi picaturilor le zice OTOVOWEN sunt homeopate germane.I-am trimis PM tipei care le-a folosit cu mare succes la baietelul ei si astept sa imi raspunda sa vedem exact de unde le-a procurat cica ar fi tare bune poti intreba si tu Orl-istu daca stie de ele daca mergi in seara asta.
Multa bafta la dr si sanatate lui Robica si tie putere sa le mai poti duce pe toate.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

dya, esti o comoara, merci mult.

pio, sar'na si tie, uite zice Dya ca se numesc OTOVOWEN, insa nu ma pronunt pana nu vorbesc si cu dr. te anunt din timp, daca e cazul.

oana, ma gandeam la mai rele initial, da, dar vorbind intre timp cu 2 dr, m-au mai linistit putin. adicatelea tot infectie arata si asta. nu ca ar fi de bine, dar e raul mai mic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Buna fetelor,

Remember us?
Ce mai faceti? Eu mare parte din voi si copilasi stiu ce faceti si ce frumos ati crescut ca tinem legatura pe privat dar urez tuturor mamicilor si copilasilor sanatate si sper ca toate sunt bune de cand nu am mai intrat eu. Si sunt ceva luni bune de atunci. Nu stiu cum curge timpul si eu alerg dupa el...nu am reusit sa mai dau pe aici.

De cand nu ne-am mai citit, noua ne-a adus Doamne Doamne o mare veste si anume ca undeva in prag de An Nou o sa vina barza la noi. Am in burtica un nasturel de 6 saptamani pe care l-am vazut la ecografie cat e de patimas si cum ii bate inimioara. Asadar, Noah va avea un surior sau o fratioara.

Noah e bine, creste extraordinar de repede si face lucrurile pe care le vedeti si voi zilnic la puii vostri, ne uimeste in permanenta cat este de curios si de sensibil, cat de mult intelege si ce reactii are.

O sa pun si poze sa il mai vedeti pe nazdravanul meu si cele care nu ne-ati mai vazut de mult.

Sper ca sunteti bine toate. Ancule, de la ziua mea nu te-am mai vazut pe mess...Cum sunteti?

Va pupez.

Eva & Luca Noah (08.09.2008) acum 6+

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

pio, sar'na si tie, uite zice Dya ca se numesc OTOVOWEN, insa nu ma pronunt pana nu vorbesc si cu dr. te anunt din timp, daca e cazul.

eu oricum ma duc la farmacie pt o alta colega de forum, pe care nu am uitat-o, dar cu vremea asta cu greu am iesit din casa.
Pe net nu l-am gasit decit in Germania, vazusem deja mesajul Dianei si am dau un search, asa ca nu cred ca-l voi gasi nici in farmacii, dar eu ma duc si intreb. Si daca-l gasesc iti spun. Pupicei si multa sanatate.
Sa dea Doamne-Doamne sa fie bine si sa nu fie nevoie de tratamente.

Mergi la inceput