Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (386)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

Neata!Mmmm, buna cafeluta!Thx!
Eu am fost ieri la gradi, l-am inscris pe Vlad, asa ca de joia viitoare iau loc pe bancuta, sper sa fie sederea cit mai scurta. Am mersi si cu el sa vorbesc cu educatoarea care o sa il preaia la anul si el nu mai vroia sa mearga acasa. El vrea sa doarma la gradi cu copii.Am dus ceva munca de lamurire cu el sa plecam acasa.Sper sa il tina asa si in continuare. Mie nu imi este teama de primele zle, ci abia cind o sa inteleaga ca merge zilnic...atunci ma tem.
Am rezolvat si cu spaga, am dat 50euro, a fost multumita. Asta e, nu-mi place sa fac chestii d-astea, dar traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul.
O zi buna in continuare!

anca, mami de Vladut... 06.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancasilv

Am rezolvat si cu spaga, am dat 50euro, a fost multumita. Asta e, nu-mi place sa fac chestii d-astea, dar traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul.
O zi buna in continuare!

Anca,care era data oficiala de incepere a inscrierilor?Ai mers inainte?
Si plicul i l-ai dat asa ,,pe fata''?
Te-ai dus cu vreo recomandare ceva?

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Salutare fetelor!

Teo pai la chiar momentul inscrierii pe mine sincer m-a interesat cine va fi educatoarea de la grupa mica, in rest vom afla pe parcurs, chestii gen ce mananca sau ce optionale au, stiu de engleza sigur. Pentru mine a fost important sa o cunosc pe educatoare.

Eu va citesc nu am mai scris pt ca nu am nimic nou sa va zic, acum si cu vremea asta, vorba lui Luy stam mai mult pe afara, prin parcuri, mergem pe la tara si trece timpul foarte repede. Adelina s-a facut o mandrusca de fetita, vorbeste orice si e tare alintata, azi mi-a zis ca "pe toate mamele le pacalesc copiii lor". In continuare este foarte dependenta de mine, doar cand e tati acasa mai scap si eu ca se tine dupa el.

Am vazut toate pozicile cu copii care mai de care mai frumos, mi-au placut foarte mult pozele din vacanta Papanashei. Sper sa ma mobilizez in curand sa pun si eu poze cu Adelina.

Luy incearca cu un imunizant pentru Maria poate nu va mai raci atat de des, la noi a functionat si nepoata mea care merge la gradinita a luat Septilin si nu a mai racit, era ceva de groaza, acum e bine, doar viroze usoare si astea foarte rare. Poate ne vedem si noi intr-o zi prin parc.

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Neata!

La noi ploua de dimineata,asa ca suntem pe acasa...eu cam in urma cu somnul

Papanash sa va fie de bine iesirea...faine si pozele,se vede ca i-a placut lui Ghighi

Gabriela faina intalnire ai avut cu cuscra...va invidiez

Miru are de lucru la masuta cu activitati...momentan.Vroiam sa zic de ea,ca de la o vreme,daca nu-i convine ceva,imediat se pune pe jos...iar daca se supara pe noi,fuge repede la buna-su,care o rasfata de numa..si nu prea imi convine treaba asta,mi se pare ca nu mai stie cand greseste si cand nu,daca el ii tot ia apararea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Danuta asa e cu bunicii, la mine Adelina fuge la taicasu daca o cert si ma pareste "tati m-a certat mami". Acum se tine de capul meu sa o duc in parc sa se intalneasca cu prietenul ei, doar ca e cam urat si pe la noi.
pentru Miru.

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui greyeras

Salutare fetelor!

Teo pai la chiar momentul inscrierii pe mine sincer m-a interesat cine va fi educatoarea de la grupa mica, in rest vom afla pe parcurs, chestii gen ce mananca sau ce optionale au, stiu de engleza sigur. Pentru mine a fost important sa o cunosc pe educatoare.

Greyerasha,pai io oricum nu cunosc nicio educatoare de la nicio gradinita,plus ca la majoritatea inca nu au stabilit cine ia grupa mica.Asa ca intrebarea asta cam pica la mine!

Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

Teo, sapt asta sunt reinscrierile si sapt viitoare inscrierea la grupa mica. Nu m-am dus recomandata de nimeni, este gradinita de pe strada, unde a fost si sotul meu. Si noroc ca l-am trimis pe el intr-o zi, ca directoarea l-a recunoscut ( am ramas masca dupa atitia ani) si asa am facut intrarea la gradi. Da, plicul i l-am dat pe fata, se vede ca directoarea e cam spagareasa, asa ca nu mi-am facut probleme ca nu primeste.Si daca nu primea...asta e, nu-mi stricau 50 euroi in buzunar.
Eu am intrebat de felul in care se poarta cu copii. Adica cita libertate le acorda. Sa-ti spun de ce. Eu alergam cu limba scoasa dupa gradinita 192, super truper. Adevarul e ca arata super bine, cel putin corpul nou.Zici ca e particulara. DAR. eu am finii inscrisi acolo si din ce am auzit nu prea mi-a convenit. Adica tot timpul cotizezi (reviste, carioci, bloc desen, diverse). Plus fondul clasei, plus o suplinitoare. Plus bani pt aspirator ca s-a stricat, pt imprimanta. Mult. Mai ales ca ele dau revistele respective (care, apropos, nu sunt pt virsta lor) copiilor si cind vin parintii ii cam pun in fata faptului implinit. Iar daca parintele nu vrea sa cumpere, ii smulg efectiv revista din mana. Altceva, la activitati nu au voie sa vorbeasca, liniste absoluta. Oricum, ca sa ma scurtez, mi s-a parut cam militarie, asa ca am renuntat.
Astia aici mi s-au parut mai relaxati, sa vedem daca e doar impresie sau e realitate.
Deci intrebarile mele cam astea au fost, in principal cum se comporta cu copii, ca restul le vad pe parcurs.
Sper ca ti-am fost de folos!

Mergi la inceput

Multumesc mult Anca!
Hmmmm,tre' sa-mi urnesc rotitele!

Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

neata si de la Cluj! Ploua si e urat!Si eu abia terminasem de ordonat si calcat hainele de vara

Teo, eu am avut norocul sa vb cu o directoare cu care eram pe aceeasi lungime de unda, asa ca ne-am intins la povesti vreo jumate de ora, am vizitat gradinita, as fi vrut sa o cunosc pe educatoare, dar inca nu se stie cine va fi, mi-a vorbit despre meniu,programul lor zilnic, in general pe ce se insista la grupa mica si care sunt asteptarile gradinitei versus asteptarile parintilor, despre acomodarea copilasilor, proiectele in care sunt implicati. Una peste alta am plecat multumita de alegerea facuta!Ceea ce iti doresc si tieCred ca va face furori cretul tau printre gradinarese

Luy, ma bucur ca sunteti mai bine, burtica ce face? Miscareata?

Carpatina, Ioana ce mai zice, ce mai face? E bine cu gradi?

Yaia, sper ca Alexia te tine ocupata, mai hai si semneaza condica

Erina, un gand bun si o imbratsare pt voi

Sabina, minunata rochita

Cuscra, ma gandesc la voi azi

Danuta, cred ca majoritatea copilasilor sunt si un pic rasfatati si au perioade si perioade.Eu zic ca tare bine le prinde colectivitatea din toate punctele de vedere, mai putin boli

Roxana, voi? ce mai faceti?

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Yaia... ai motivare pentru absenta? Sper ca nu...

Am motiv...ca nu scrieti! Si eu in afara de schimbat scutece, pus copil mic la tzitzi, gatit si curat, luat copil mare de la gradi si jucat cu el, nu am nimic de povestit!

Poate doar: CRESTINARE PLACUTA, ALEX! Si distractie placuta alaturi de familia de matrozi!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput