Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (386)
Raspunsuri - Pagina 4

papanash spune:
salutare de pe campia muncii !
multu de aprecieri, am baiat mare si cuminte !
cu mini-concediu a fost asa: ne-am hotarat in ultima zi unde mergem, alegerea a fost tare inspirata, am stat intr-un resort nou la 8 km de balcik, facut de niste investitori englezi, eram singurii cazati, singuri pe plaja. o minunatie, nu alta. marea era in fata noastra, in lateral o taverna, restaurant pescaresc. de pe plaja mergeam acolo la cafea, bere sau mancare. am avut si bucatarie utilata complet, am facut si in apartament ceva gustari si ceai. Adi a mancat foarte bine, dupa ce manca ciorba cerea musai si "felu doi". saluta pe toata lumea, era deceptionat ca nu i se raspundea, asa ca s-a prins sa zica "hello", cu succes la public . pe plaja erau vreo 3 barci pescaresti, in care se juca si canta "barca pe valuri".
am fost si la castelul reginei maria, am colindat vreo 3 ore, dupa care am plecat la o ferma de midii, unde ne-am delectat cu specialitati.
erau dealurile pline de liliac, o frumusete. am cules si am adus acasa mult, toata casa miroase asa.
n-am avut probleme deloc, nu ne-a oprit politia, nu amenzi, nimic. in concluzie, succes total cu iesirea.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

papanash spune:
in alta ordine de idei, trebuia sa mai trimit cuiva oferta Medlife si nu mai stiu cui , scuze. dati PM va rog. Cu mentiunea ca oferta nu este cea directa (de la ei) ci mult mai acoperitoare si mai ieftina, negociata.
Vreau sa va mai zic ca o sa va trimit pe mail o prezentare, am scos un nou produs de economisire si protectie pt copii, gen renta de studii, cica-i mare in parcare ( a se citi piata concurentiala), ieftin si avantajos. Asa ca cine doreste , pofteste detalii, dati mail sau PM la mine si va informez.

papanash spune:
de aici nu pot vedea poze si aseara chiar eram chiauna de oboseala, le-am descarcat pe-ale noastre si am cazut la pat.
Sper ca sunteti bine, sanatosi si voiosi cu totii,pupici si pe curand !

carpatina spune:
Bernixo, hai spune cum e sa fii bunica? Si cu cine ati lasat puii cat ati fost plecati.. ca ma gandesc ca nu i-ati luat cu voi..
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

carpatina spune:
Oare ce mai face Rebeca de Bebeka? Mai stie careva?
=====================

carpatina spune:
Claudia... cum vine asta cu "e o tanti la telefon nu mama"? Birrrr!!!
=====================

carpatina spune:
Sabinescu... hai la interval madame, chiar asa abandon total?
=====================

carpatina spune:
Aniast fusi in vizionari? Hai spune ca sunteti bine!
=====================