Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (386)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Hai trezirea, doamnelor!

Eu de la 5 bantui pe aici, am sortat si calcat in sfarsit hainele de vara, acum ma duc sa hranesc puiul!

Zi frumoasa tuturor!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Pai te cred ca bantui esti inca excitata dupa intalnire...frumusei toti ...ginerelu cel mare e intr-adevar harnicut si de actiune

Claudia cate nu face o mamica

Erina bv tie ca ai cotrobaitsi ceva magazine la PN

Luy lasa mai kg mele fetei sti ca au perioade de crestere

fug la munca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

Hai trezirea, doamnelor!

Eu de la 5 bantui pe aici, am sortat si calcat in sfarsit hainele de vara, acum ma duc sa hranesc puiul!

Zi frumoasa tuturor!

Multam, si eu bantui prin casa de pe la 5 . Nu stiu ce-au avut puii in noaptea asta, ca la fiecare ora se trezea unul plangand .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia1178 spune:

Neatza,
Io numar zilele pana merg sa-mi vad puiul....offffff....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Neata!
haideti la cafea!

Noi, cu varsatul asta de vant (care e pe trecute) am scapat de pampers si zi si noapte. Sper sa spuna cand face pipi si cand vom iesi pe afara sise va lua cu joaca. Dar in principiu totul e ok.

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia1178 spune:

Atunci il pupam si noi pe Andreiu constiincios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Mey, ce-i cu linistea asta?!
Ia iesiti de prin ascunzatori la o poveste!

Mergi la inceput

Vazut papanash Adi vesel nevoie-mare la Balcic. Ce locuri frumoase ati vizitat!
Si eu sunt de aceeasi parere, Marea Neagra din Bulgaria parca-i alta decat cea de pe litoralul romanesc. Sa va fie de bine iesirea!

Mergi la inceput

Fete dragi, poze din excursia de la Viena sunt si io curioasa sa vad, ca nus cand apuc. Doar sa iau cardul de 8 giga ai lui Bobo la birou sa fac selectii si sa incarc pe net, ca acasa e peste puterile mele sa accesez computer cu Ana treaza.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Erina
Citaat Bernix
[quote]...mai vrioam sa-i zic Erinei, ca vad ca se streseaza fiindca nu poate controla cat mananca David, sa priveasca altfel lucrurile, sa se gandeasca cat de frustrant ar fi daca micul David ar fi hranit cu biberonul cu lapte praf si n-ar manca la fiecare masa cantitatile recomandate pentru varsta si greutatea lui... Asa, cel putin, chiar daca bb sta putin la san si nu are program de masa bine stabilit, DAR e vesel, doarme, uda scutece si pare fericit are linistea ca indiferent de cantitatea de laptic pe care o mananca ii este bine si creste frumos.

Bernix am inceput sa ma relaxez si eu in privinta asta (si mai ales cind pot, sa ma bucur de momentul alptatului care e un adevarat spectacol-cum descria odata Piciulika). Acum spre exemplu am venit din oras, s-a trezit, a plins de foame , a supt 5 minute si a dormit din nou!

David e foarte vesel si interesant, de udat uda scutece si inca cum-are scaun dupa fiecare masa, despre cit am crescut aflam pe 9 sau 10.

Sa va fie de bine iesirea la Viena. Pupam pe Ana de vis, asa e ca devin din ce in ce mai faermecatoare fetele noastre???!!!
purple]-------------------------------

Erina mamica Dariei[/purple] (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)

L'amor che move il sole e l'altre stelle
[/quote]

Daca lucrurile stau cum spui tu, chiar nu ai de ce sa te ingrijorezi in legatura cu alaptatul lui David. Nici indicatiile cantarului nu sunt asa importante ca starea de bine, fericirea bb-lui.
Probabil a supt asa putin ieri dupa plimbare fiindca ii era sete, sau visase ceva urat si avea nevoie de confort si alinare. Faptul ca a adormit din nou nu te poate duce cu gandul decat la satisfacerea nevoii lui - oricarear fi fost aceea.

Felicitari pentru cumparaturi si pentru iesirea cu ambii copii!

Mergi la inceput