Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (386)
Raspunsuri - Pagina 5

carpatina spune:
Yaia... ai motivare pentru absenta? Sper ca nu...
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Roxali spune:
Neata!
Papanasho v-ati destrabalat ...plaja voastra, hotelul vostru...intr-adevar Marea Neagra e minunata vazuta din pozicile tale.

cecilia L spune:
Citat: |
citat din mesajul lui papanash hello, pupici ! am sosit si noi, azi-noapte. am dormit 3 ore si apoi la job...planurile initiale le-am schimbat, din cauza distantei prea mari pentru asa timp scurt. Si bine am facut. am avut placuta surpriza sa mearga si mama-soacra, asa ca am avut si eu parte de program de somn dupa necesitati, am venit mai relaxati si mai bogati sufleteste(doar sufleteste ![]() Adi, o minune de copil, perfect adaptabil la orice si vesel non-stop. sper maine saamjuma de ora libera sava detaliez,pana atunci va las cateva www.flickr.com/photos/22410163@N08/4578458181/in/set-72157623992309206/" target="_blank"> poze ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ![]() |
Ce mare s-a facut, se vede ca adora calatoriile, iar tu mamico areti superb.

Cecilia si

cecilia L spune:
'Neata si o pe toate gusturile, ca sa aveti o zi minunata.
Am fost dimineata la gradinita, toate bune, am vb cu d-na directoare si totul pare ok, nu este nevoie de interventie...sau cel putin nu momentan. O sa merg luni sa-i depun dosarul si vedem dupa aceea.
Cecilia si Cristian Matei (07.09.2007)

Sabina spune:
eu am depresie ca nu lucrez cu spor. E si greu ca sunt pe grau si orez si sunt ostenita, fara energie.
De saptamana viitoare o sa mai diversific dieta si sper sa ma mai mult spor.
Am si nunta sambata, azi cununia civila, deci 2 zile ratate.
Mi-am luat rochie.
http://www.purseblog.com/images/alberta-ferretti-pleated-chiffon-dress.jpg
dar a mea e rosie, un rosu mai inchis si un pic mai stins.
Nu stiu cu ce s-o accesorizez ;)
Si trebuie urgent sa ii scurtez bretelele, aveti vreo idee de croitoreasa?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si
bb Gheo

Sabina spune:
papanash, super concediu!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si
bb Gheo

luy spune:
'Neatza, va ofer eu cafelutza azi, nu stiu daca va tenteaza graul si orezul Sabinei .
Foarte frumoasa rochia
Nu stiu cum e cu compozitia, banuiesc ca-ti trebuie inspiratie, iar aia nu vine la comanda. Esti in Bucuresti ? Poate ca la munte ai avea mai mult spor...
Luy, fericita mamica de Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
18+

luy spune:
Carpatina, vad ca ieri ai trecut pe-aici in control . S-au cam lasat pe tanjeala fetele astea, asa-i ? Chiulesc pe capete... Cum a dat caldura, cum au disparut prin parcuri...
Voi aveti curte ? Sau merge buni cu Ioana in parc ?
In sfarsit am scos-o si eu zilele trecute pe Maria afara seara, prea era cald si frumos afara. Aseara ne-am plimbat pe stradute cu tricicleta pana s-a facut intuneric ( si tot nu voia sa intre in casa ), cu 2 seri inainte am fost in parculetul dintre blocuri din apropierea casei. Astazi imi pusesem in gand sa ii invit la o plimbarica pe vecina mea cu papanashul cretzulin din dotare . Dar mi se pare ca vremea n-o sa mai fie asa buna, mai vedem cum evolueaza...
Papanash, v-ati distrat cu totii pe cinste, bravo ! Lui Adi ii priesc calatoriile, e clar, cred ca este printre cei mai plimbati papanashi . Foarte frumoase si pozele.
Cecilia, ma bucur ca ai rezolvat cu gradi ! Sper sa fie totul bine in toamna si sa fii multumita, iar Cristi sa se simta bine acolo.
Luy, fericita mamica de Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
18+