Fulgusorii de nov.dec 2009 (68)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

eu atunci ma intorc la servici

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

mama da ce ati scris...eu credeam ca s-au intors AMAZOANELE...imi pregateam deja repertoriul..ce ma bucur ca ati scris...
camy..da ce faci tu fata de ti se rup intruna prezervativele????incerci pozitii de prin kamashutra???
nu se umbla la indemnizatii stati linistite...
eu una nu mai vreau copii acum..insa daca DD fe....asta e...
noi tot d.l condom...

Mariuca la tara
VIATA MEA PANA LA CAPAT...
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

intru mai tarziu..
program de baie....si somn la bebe...abia ce am ajuns din parc..la noi sta sa ploua...

Mariuca la tara
Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

camy..da ce faci tu fata de ti se rup intruna prezervativele????incerci pozitii de prin kamashutra???

razi tu Harap Alb....dar nu e de ras...e pe bune...
...si nu-ti zic nimic de pozitii...va las imaginatia sa zboare...

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Buna, fetelor!
Ma mai tineti minte?

Nu am mai intrat de mult pe dc, dar auzind vestile grozave despre taierea indemnizatiei , am intrat sa mai aud pareri de la voi. (Eu ar trebui sa ma intorc la munca si nu am cu cine lasa gaza mica, e complicat.)
Este strigator la cer...dar asta e, se pare ca trebuie sa fugim departe de tara asta.
Camy, si noi am inceput demersurile pentru emigrare in Canada acum 2 ani, dar am renuntat din motive legate de familii.
Azi a fost prima oara cand mi-a parut rau ca nu am plecat atunci, aveam pana in 35 de ani, fara copil...
Astea sunt decizii ale vietii...
Acum incep din nou serios sa ma informez pentru plecare, se pare ca aici nu putem avansa nicicum, si sper pentru copilul meu un viitor mai bun, muult mai bun!

Vad ca vorbiti despre ruptul preze. Eu luam in cazuri din astea o pastila numita postinor, nu stiu daca mai exista, asta era mai demult, acum cativa ani.

Va pup caci ma cheama gaza.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dienutze

Buna, fetelor!
Ma mai tineti minte?

cum sa nu
bine ai revenit printre noi...
te mai asteptam

Mariuca la tara
Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

'seara
dienutze, mai exista postinor, o ,cunosc' si eu...dar scrie pe prospect ca ii interzis in alaptare, deci in cazul meu doamne fereste sa se rupa ceva cumva
camy, da chiar asa, si eu m-am mirat cand am citit, cum reusesti sa-l tot rupi? eu niciodata n-am patit asa ceva...

azi a mancat david prima data cereale cu mar si morcov, i-a placut tare mult, cum inghitea cum dadea din picioare sa-i dau, intra linguritele in gura lui pe banda rulanta, si apoi a supt si san....il mananca mama de mancacios mic, sper sa ramana tot asa....

fete, daca la ora 13 a mancat copilu ceva, in cate ore acel ceva iese prin scaun?

A_driana, de David-Andrei

Mergi la inceput

Dienutze dar Basescu a spus clar ca nu se umbla la indemnizatii... plus ca am citit pe aici pe net despre asta si m-am uitat la stiri in seara asta si nu spun nimic de asa ceva...sigur sunt exagerari..dar eu am auzit foarte bine cand boul de Basescu a spus ca nu umbla la indemnizatii..

Emigrare...si noi tot Canada am vrea...cred ca macar jumatate din tara asta se gandeste sa plece afara...cred ca pleaca acum mult mai multi romani decat atunci cu capsunile

..eu acum as pleca, as renunta la tot, numai sa uit de hotia de aici...

Cu pastilele de a doua zi...nu imi plac...mi-a explicat odata un medic ginecolog, ca atunci cand iei una, are asa o mare concentratie de hormoni ca si cum ai lua un pumn de anticonceptionale odata.....deci nu vreau nici varianta asta..offffffff

..si sa mai vii pe la noi Dienutze..ca noi te asteptam ...stii tu!

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

A_driana nu stiu in cat timo se vede in kk papa papata la ora 13:00...sorry..

asta cu prezervativul...nu stiu ce sa zic...

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Roxyaly, ma bucur sa te revad.

Lady, am avut si eu probleme cu spatele intepenit in timpul noptii. Am rezolvat dupa cateva vizite la fizioterapeut, cateva exercitii simple pentru intarirea musculaturii abdominale, si … alta saltea.
Tu iei ceva vitamine (ma gandesc ca poate ajuta cu ametelile, imi amintesc ca povesteai cum ai slabit mult dupa o problema cu stomacul)?
Am ras copios cand am citit despre”Rambo la poponetzul fetei”… Mai ales ca a mea copila le “zice”, cand e cazul, zgomotos si cu fortza.
Am vazut poze noi cu Marie la tara. E dulce foc, si foarte delicata. Dar chiar, eu pe niciuna din fetele mele nu le-am invelit “sarmalute”. Am incercat cand erau mici-mici, asta dupa ce citisem ca pozitia respectiva ar trebui sa le faca sa se simta in siguranta. Dar pana la urma e clar ca depinde de fiecare copil. Alor mele le place sa loveasca liber cu picioarele si sa-si fluture mainile. Stranse in scutec se enervau si plangeau pana aproape ramaneau fara aer.
Vreau si eu liliac!!! Lalele frumoase am in curte, dar liliacul alb nu mi-a inflorit pana acum :’(..

Tiusca, hopa sus din butoi! Daca poti sa ne spui, unde anume in provincie ati fost in weekend? Noi mergeam la bunici undeva intre Pucioasa si Breaza, si e asa de frumos acolo…

A_driana, cum te ajutam sa iesi din starea proasta?

Madalina, ne bucuram ca ai revenit! Si eu tot o Sophia am (dar scris cu “ph” ). Ce a spus doctorul? Am vazut si eu fotografiile voastre. Foarte frumosi copii aveti. Sa va traiasca!

Romanitza, din cate povestesti si Damian e foarte bine dezvoltat. 69 cm la 4 luni… wow! Eu ziceam de a mea ca e lunguta, dar are “doar 71.5cm la 6 luni.

Cami, chiar nu ai motive sa te ingrijorezi, Flavius e foarte bine. Daca nu ai deja graficul cresterii greutate/inaltime, uite www.cdc.gov/growthcharts/data/set1clinical/cj41l017.pdf" target="_blank">aici unul pentru baietei
Eu l-am scos la imprimanta pe cel pentru www.cdc.gov/growthcharts/data/set1clinical/cj41l018.pdf" target="_blank">fetite ca sa ii urmaresc evolutia Sophiei

Trimit mesajul asta pana nu se transforma in roman fluviu. Pana revin, cate un la fete

"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner

Mergi la inceput