Fulgusorii de nov.dec 2009 (68)
Raspunsuri - Pagina 18
A_driana spune:
da mada, cand scrii mesajul cu semnatura poti da ,vizualizeaza' sa vezi daca ii bine semnatura.....daca nu vrei sa scrii multe mesaje...reusesti tu imediat...si io m-am chinuit o gramada
am vazut poze, baiatul mare seamana leit cu taticul, de asta mica nu mi-am dat seama inca...oricum sunteti o familie frumoasa
A_driana, de David-Andrei
vias spune:
si eu am vazut poze frumoase de MadalinaT....ai 2 copilasi reusiti...
Offf..ce viata frumoasa as fi avut daca ar fi trait si darius...as fi avut acum si eu 2 baietei...
Ma bate gandul de bb3...dar cred ca daca ii zic lui Pustache...imi pune interdictie la fereasca sfantu'
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
vias spune:
apropo...voi cum va protejati?????
ca ma chinuie un gand rau de tot
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
MADALINA_T spune:
camy tu ai deja 2 copilasi unul aici si unul la doamne doamne,fi bucuroasa pentru tot ce ti-a dat dumnezeu,totul ne este dat cu un scop, parerea mea. daca te gandesti la al treilea foarte bine,dar eu zic sa mai stai un pic sa mai creasca flavius. cat depsre protectie, eu una nu sunt de acord cu anticonceptionalele,mi-a propus medicul sterilet,dar am stat si m-am gandit ca e mai bine pentru mine sa nu optez pentru el,deci,asadar, prin urmare si in consecinta prezervativ.
http://www.flickr.com/photos/38427435@N02/3533794256/
A_driana spune:
mda, subscriu si eu la ,preze'....noi mai vrem un bebe, si eu nu vreau masuri din alea ,extreme' ( asta insemnand sterilet)...am luat un an jumate anticonceptionale, si acuma nu mai vreau....desi de multe ori ma gandesc ca daca se rupe preze si raman insarcinata, am pus-o...
Romanitza_31 spune:
Fete, sunt spume! e titrat la antena3 ca astia vor sa revina la suma fixa pt indemnizatia de crestere copil! astia la antena au scris ca stiu din surse .... !
Mami de Justin-Damian (11 Decembrie 2009)
POZE
www.infobebe.ro/galerie/thumbnails-8-page-3.html" target="_blank">VOTATI STRENGARUL
vias spune:
asta cu indemnizatia nu e adevarat..si sa spun de ce..
ieri in direct cand a vb Basescu a spus clar ca nu se umbla LA INDEMNIZATII. eU AM AUZIT CU URECHILE MELE..SI AU RELUAT STIREA ASEARA LA REALITATEA!!! Eu zic ca macar deocamdata sa stam linistite!
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
vias spune:
cat despre protectie...la mine nu merge prezervativul...mereu s-a rupt ..deci nu ma risc...
Cu inca un bebe...sincer, mi-as mai dori, dar sansele sa-l fac sunt minime..poate mai putin de 5%...mai fac inca un bebe doar daca se intampla "un accident" pt ca avort nu voi face niciodata...
Ma gandeam la un sterilet...dar si aici pareri pro si contra...
....ma tot gandesc si nu stiu ce solutie sa o gasesc buna pt mine
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
vias spune:
si inca ceva cu indemnizatiile...cred pt ca a spus Basescu...si nu ar fi fost greu sa spuna ca umbla si acolo (la indemnizatii)...deocamdata...pana in toamna e posibil sa se razgandeasca si aici, dar deocamdata e ok,,,zic eu. Un presedinte ma gandesc ca la un discurs scris dinainte stie ce spune..nu e ca vreun ametit de ministru sau mai stiu eu ce guvernant
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
A_driana spune:
eu oricum am suma minima pt indemnizatie, deci pe mine nu ma afecteaza daca se reduce iar la suma asta ....dar daca si asta o reduce si 15-25% atunci morrrrr....